Ga naar inhoud

grim

Members
 • Aantal items

  237
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

Recente bezoekers van dit profiel

1.027 profielweergaven
 1. grim

  Originelen

  ik ben op zoek naar een gepaste map voor mijn comic tekeningen. Deze zijn meestal 8.5 x 11 inch, te groot voor in een A4 map en persoonlijk vind ik ze te klein voor in een A3 map Idem voor de grote tekeningen / comic boards meestal 11 x 17 inch, deze zijn te groot voor aan A3 map suggesties?
 2. op Catawiki staan regelmatig originele pagina's van Rooie oortjes van Pennati. Ik vind echter nergens info terug wie Pennati is. Is dit eventueel een pseudoniem van een andere tekenaar?
 3. wanneer zou het tweede seizoen uitkomen?
 4. van wie is deze? (ben wel fan van grimm fairy tales)
 5. mooi eindtotaal, maar heb toch de indruk dat sommige onder hun prijs weg zijn. blij met mijn resultaat (Hopelijk komt hij nog eens naar Facts, dan kan ik het laten signeren)
 6. Lucky Luke in de bibliotheek van Kortrijk
 7. grim

  D├ędi's

  als je geluk hebt starten ze toch wel in de voormiddag (zondag waren bijna alle tekenaars al op bezig om 11u) over de middag is het nu ook enkel gesloten van 12u30 tot 13u30 ( en tegen 14u zijn alle tekenaars dan aanwezig)
 8. grim

  Catawiki Zaagdraad

  Kreeg nog geen bericht van Postnl. Maar volgens de tracking pagina (en de koper) is het pakje geleverd
 9. grim

  Catawiki Zaagdraad

  ik zit momenteel met net het zelfde, maar dan als verkoper, dus zeer benieuwd. de koper betaalde onmiddellijk en ik verstuurde het ook (via postnl). Deze week onderzoek geopend bij postnl waar het pakje zou kunnen zijn. ik ontving ook reeds het geld van catawiki.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...