Ga naar inhoud

Inca

Members
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Inca

  1. Ik ga eigenlijk ieder jaar naar de stripdagen, maar dit jaar werd het gehouden op het zelfde weekend van de antiekmarkt in Lille. Daar ga ik ook ieder jaar naar toe, Ben dus voor het eerst sinds jaren niet naar de stripdagen geweest. Hopelijk kiezen ze inderdaad een andere datum.
  2. Aantal tweedehandskramen viel inderdaad een beetje tegen. Toch 2 zeldzame strips kunnen kopen waar ik erg blij mee was en verder 8 handtekeningen verzameld en 2 tekeningen. Dus de enkele reis van 3,5 uur was wat mij betreft wel weer de moeite waard. Ik kijk dan ook weer uit naar 2024.
  3. Zojuist mailtje ontvangen van Ton Mackaaij dat Zaltbommelse Bommeldagen verplaatst worden naar later in dit jaar. Nieuwe datum is nog niet bekend.
  4. Weet iemand al of de 2de Zaltbommelse Bommeldag doorgaat begin maart? Hij staat wel in het overzicht, maar ik kan nergens informatie over de editie 2022 vinden.
  5. Als bezoeker en verzamelaar deel ik sommige negatieve geluiden hier boven niet. Ik ben als vanouds weer samen met mijn zoon gegaan (de comic con beurzen hadden we overgeslagen). We hebben 3,5 uur over de beurs rondgelopen en het heel erg naar onze zin gehad. Ik kwam eigenlijk alleen maar even kijken, maar vond onverwachts toch meerdere leuke zaken zodat ik toch met een tas vol ben weggegaan. Wij zitten niet te wachten op meerdere overige activiteiten. Dit blijft gewoon een hele leuke beurs (en ik reis de meeste beurzen in Nederland en sommige in Belgie af). Wat ik wel jammer vond dat er op zaterdag meerdere stands niet bezet waren en ook tekenaars ontbraken. Terwijl van die laatste niet allemaal was aangegeven dat ze er op zaterdag niet zouden zijn. Maar wij gaan volgend jaar zeker weer als de beurs weer gehouden wordt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...