Jump to content

pedem

Members
 • Posts

  350
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,141 profile views

pedem's Achievements

 1. pedem

  HUM!

  Zomaar een mooie tekening of een teaser voor iets nieuws?
 2. pedem

  HUM!

  Zomaar een mooie tekening of een teaser voor iets nieuws?
 3. Kan je wat meer uitleg geven bij het pak Schetsen?
 4. Nog mensen die de overgang van pagina 20 naar 21 raar vinden? Verhalen en legenden eindigt niet echt, en wat volgt op pagina 21 sluit niet echt aan op de vorige pagina. Hier lijkt dan weer het begin van het verhaal te missen.
 5. Is 500 exemplaren voor een soft cover dan een slechte verkoop? Want ik ga er vanuit dat die toch wel verkocht zijn, anders ga je de reeks niet verder zetten in HC aan 550 exemplaren.
 6. En wat is het prijskaartje van zo een toestel? Kan je een volledige pagina weergeven en is de tekst dan ook nog leesbaar?
 7. Na de eerste twee , of waren het er drie, delen in het Nederlands gelezen te hebben heb ik de rest in het Engels gelezen. Is eigenlijk de enige reeks/strip die ik ooit in een andere taal gelezen heb. Wellicht omdat ik de eerste delen zo goed vond dat ik wilde weten waar het eindigde. Super reeks.
 8. Heb ik ook heel graag gelezen.
 9. pedem

  Wild West HC

  Mijn stripspeciaalzaak had niet genoeg exemplaren dus ik viel af deze keer. Iemand aan normale prijs?
 10. En toch kan ik mij moeilijk voorstellen dat je in zoveel verschillende stripwinkels zo een goede klant bent dat ze er steeds een exemplaar voor jou opzij houden. Maar ze moeten ze ergens halen dus, is het zeker niet onmogelijk.
 11. Wat ik niet begrijp is dat er zijn (ik zie ze niet als handelaars maar eerder als...)die toch zes zeven exemplaren na elkaar kunnen aanbieden. Waar halen ze die? Als ik mijn stripwinkel mag geloven krijgen ze er nog niet genoeg om hun vaste klanten te helpen. Is dit dan rechtstreeks via de uitgeverij? Van Gunfighter was er zelfs minstens een winkel die er geen had gehad. Toch zie ik die bij bepaalde meermaals aangeboden.
×
×
 • Create New...