Ga naar inhoud

pavano

Members
 • Aantal items

  60
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Beroep
  stripmaker

Recente bezoekers van dit profiel

356 profielweergaven
 1. En voorbij! Een geweldig resultaat.
 2. Zondag eindigt de crowdfunding. De uitgever heeft nu al beslist om bij ieder pakket 5 exclusieve bladwijzers te steken. En het historisch dossier komt ook in het album.
 3. Enkel een paar dagen en de crowdfunding zit erop. Nog tot en met zondagavond kan er een album gereserveerd worden, al dan niet met extra goodies. Even in herinnering brengen dat bij het bereiken van 125% we bij ieder pakket 5 exclusieve bladwijzers voegen. De Franstalige crowdfunding heeft dat gisterenavond gehaald. En op 16 december wordt op de facebookpagina van ABA Academy bekend gemaakt wie onder alle donateurs de loting van een originele aquarel wint. Nogmaals bedankt aan alle donateurs die gezorgd hebben voor deze succesvolle crowdfunding.
 4. Om die reden vind ik het een beetje raar dat Haldeman en Marvano niet kozen voor de Twin Towers.
 5. Dallas Bar 4. Bijna juist voorspeld in 1999...
 6. Het origineel van onderstaande aquarel wordt verloot onder iedereen die een pakket op onze twee crowdfundingsites hebben gekocht(of nog zullen kopen? Nederlandstalig tot en met 12 december, Franstalig tot en met 14 december). Alle info in onderstaand bericht. Bedankt voor uw aankoop en steun aan de Quinn Novak-campagne. Deze gaat nu de laatste rechte lijn in, met nog een paar dagen te gaan. En we mogen nu al, samen met u, het glas heffen, want het was een heel succesvolle campagne die op heel wat bijval kon rekenen. Maar we hebben ook een leuk extraatje als klein dankjewelletj
 7. De 2 tekeningen zijn elk de deur uit voor 80 euro. Bedankt voor het bieden. We hebben nog een kleine verrassing voor te stellen vanavond.
 8. Een facebookveiling is een beetje een experimentje voor ons. Tekening Quinn Novak & Cheyenne staat op 60 euro op dit moment. Wie zin heeft kijkt maar in de bovenste post op ABA Academy. Nog tot 20u vanavond.
 9. Start Facebookveiling op pagina van ABA Academy (mijn uitgever) Alle info in onderstaand bericht. Beste stripvriend, Bedankt voor uw steun! Dankzij u komt het album De Maankoning er! Binnenkort leert u de held Quinn Novak kennen... Maar eerst komt Sinterklaas nog langs… Bent u nog op zoek naar een origineel cadeau? Dan kunt u deelnemen aan de veiling van het Quinn Novak Team! Die begint vrijdag aanstaande, 4/12, om 14.00 uur en duurt tot zondag, 6/12, om 20.00 uur. Op tekening nummer 1 staan de protagonisten Quinn en Cheyenne afgebeeld. Dit betreft een or
 10. We focussen ons nu op het halen 125% van het crowdfundingbedrag (kan ik me iets aangenamer voorbereiden op het tweede verhaal). En daarom, als we dat halen, bieden we elke donateur 5 bladwijzers aan met daarop de hoofdpersonages, de albumcover en een tekening van het kasteel Neuschwanstein bovenop het gekozen pakket. Als je zou willen kan je nog altijd je pakket upgraden. https://www.voordekunst.nl/projecten/11239-quinn-novak-de-maankoning-1
 11. Het is een bundeling van 12 strippagina's in schetsvorm. De oplage is uiteraard gelimiteerd. 20 voor de Nederlandstalige markt en 20 voor de Franstalige.
 12. En ook de Franstalige crowdfunding is geslaagd! Een originele pagina werd er verkocht! Ondertussen kunnen jullie de eerste 4 pagina's van de strip lezen op de website. Helemaal tot beneden scrollen. (Nog maar eens een tekening herhalen)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...