Ga naar inhoud

Mask

Members
 • Aantal items

  8.697
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.579 profielweergaven
 1. Let maar op dat ze je weer niet afzwieren van Facebook dan...
 2. Ik kan me toch echt niet voorstellen dat er iemand in de winkel een strip ziet liggen, de cover niet mooi vindt, het boekje openslaat en de tekeningen slecht vindt en dan denkt, eens lezen of het verhaal toch niet goed is...
 3. Dan zou ik in jouw geval mochten ze ooit zo een test willen doen vragen of je in de plaats van die test ook niet gewoon in quarantaine mag gaan tot er een vaccin op de markt is.
 4. Hier was het zonet een Balisto.
 5. Als je zelf niets te verbergen hebt, en je ouders, grootouders en je hele stamboom ook niet, dan heb je toch niets te vrezen?
 6. En dan zou ik toch wel eens willen weten waarom in het geval van Rusland beide pistes mogelijk zijn en in het geval van Amerika niet?
 7. Jaja, weet ik. Een goede garagist zegt u dat wanneer hij u een auto verkoopt. En een goed automobilist leest de handleiding die bij die auto zit. Maar toch bedankt om het mee te geven. Maar het is dan toch enkel de roetfilter die de geest geeft zou ik denken? En ik heb ook de indruk dat die nieuwe diesels wel wat vlugger op temperatuur komen dan een diesel van pakweg 15 jaar geleden.
 8. Neen, ik kwam aandraven met de conspiarcy theorie dat de FSB achter de aanslagen in Rusland zat.
 9. Ik heb tot nu toe enkel maar diesel wagens gehad. Ik weet heus wel hoe ik er mee om moet gaan hoor.
 10. Nou, ik probeer hier duidelijk te maken dat de media hier geen problemen heeft om met de vinger in de ene richting te wijzen, maar dat ze het niet dulden dat er ook eens op dezelfde manier in de andere richting gewezen wordt. En dan kom jij af met een alu hoedje? Raakt kant noch wal.
 11. Het gaat hier over lange trippen he Waldorf, en dat zo relaxed mogelijk doen. En ook voor mijn alledaagse verplaatsingen is het voor mij heel wat relaxter rijden als ik weet dat ik enkele weken kan doorkomen tussen twee tankbeurten in.
 12. Een heel relaxte manier van reizen voor mij is weten dat ik kan stoppen waar en wanneer ik wil. Niet van tankstation naar tankstation of laadpaal naar laadpaal.
 13. 9 september 1999 - bomaanslag op appartement in Rusland 13 september 1999 - bomaanslag op appartement in Rusland. Rusland zegt dat het om Tsjetsjeense terroristenacties gaat, waarop ze een oorlog beginnen. Algemene teneur in Westerse documentaires en media: Aanslagen zijn waarschijnlijk door de FSB zelf gedaan om enerzijds een oorlog te kunnen aangaan en anderzijds Poetin stevig in het zadel te zetten. 11 september 2001 - Aanslagen in Amerika Amerika zegt dat ze bewijzen hebben dat het om terroristische aanslagen van Al-Qaeda gaat, waarop ze
×
×
 • Nieuwe aanmaken...