Ga naar inhoud

Mask

Members
 • Aantal items

  8.886
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.875 profielweergaven
 1. Als je graag de drie verschillende versies van De Zwarte Rotsen met elkaar vergelijkt, dan moet je proberen om de groot formaat versie van Dossier Tintin l'Ile Noire ergens op de kop te tikken die Casterman in 2005 uitgebracht heeft. Het is wel in het Frans, maar dan heb je elke pagina mooi naast mekaar.
 2. Uit mijn handboek Biology , Starr & Taggert ,7the ed. : "Introns are transcribed right along with exons, but enzymes snip them out before the mRNA leaves the nucleus in mature form". (pg 223) In de normale gang van zaken is mRNA een cruciale schakel voor het repliceren van DNA. In deze ketting op één of andere manier een stukje kunstmatig tussen wringen is in mijn handboek een handeling op genen niveau. Zelfs al brengt dat stukje mRNA geen permanente veranderingen teweeg. Iets wat enkel de toekomst zal uitwijzen. En nu neem ik me voor van in deze dr
 3. Vorige maand had Waldorf het laatste woord. Laat dat deze maand niet meer gebeuren!
 4. Hebben ze die dan ook gedeponeerd?
 5. Stelletje bangeriken. Chia heeft die bitcoins toch niet gratis gekregen? Ze heeft daar een enquete voor moeten invullen. En ze krijgt daar 0.00001832 BTC voor, oftewel 0,85 euro aan de huidige koers. Voor een kwartiertje werk is dat momenteel wel dik onderbetaald natuurlijk. Maar over enkele jaren kan dat misschien wel 100.000 euro waard kan zijn, maar evengoed 0,00000001 euro ... Maar een scam is het niet.
 6. Currently, mRNA is considered a gene therapy product by the FDA .Unlike certain gene therapies that irreversibly alter cell DNA and could act as a source of side effects, mRNA based medicines are designed to not irreversibly change cell DNA; Uit de Registration Statement bij de beursgang van Moderna. Terug te vinden op de Securities and Exchange website https://www.sec.gov/ Lees aub eens alle relevante informatie alvorens te doen alsof jij de enige bent met de juiste kennis ter zake.
 7. Of m.a.w. hetgeen ze ons willen inspuiten zijn geen vaccins in de zin van vaccins zoals we die tot nu toe altijd gekend hebben. En het is ook de reden waarom gen therapie tot nu toe enkel maar als medicijn gebruikt/getest/ontwikkeld werd. En dat je elk jaar opnieuw een spuitje mag gaan halen staat als een paal boven water. Zoals Pfizer het op de laatste voorstelling voor hun aandeelhouders stelde: Wij hebben grote investeringen gedaan voor het covid vaccin. Wij maken er nu nog niet echt veel winst op. Maar ook geen verlies. Maar momenteel is het geen normale markt. De markt wor
 8. En het ligt ook nog eens niet zo heel ver van de wijken waar granaten ontploffen. Te mijden dus.
 9. En ga je aan één stuk doorwerken of telkens slechts een kwartiertje om alzo meerdere begonnen uren te kunnen aanrekenen?
 10. Integendeel. Zowel mijn huisarts als mijn tandarts hebben mij tot nu toe altijd al schitterend geholpen als ik ze nodig had. En dat zonder me op te zadelen met een ongezonde angst om besmet te geraken door mijn dorpsgenoten.
 11. Lijkt mij toch niet de meest interessante te zijn als het x5 gegaan is op een jaar tijd. Want BTC is in die periode van ~ $6.000 naar ~ $60.000 gegaan . Da's x10.
 12. Maken jullie dan als jullie spaghetti saus maken altijd min of meer dezelfde saus?
 13. Toen ik de laatste keer bij de tandarts was, heeft hij de wortel laten zitten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...