Ga naar inhoud

blacktiger

Members
 • Aantal items

  537
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  werkloosheid met bedrijfstoeslag

Recente bezoekers van dit profiel

1.292 profielweergaven
 1. Professor Breinbreier verschenen in de Oberon zwart-wit reeks.
 2. Ik zit op ongeveer 40 van die bananendozen. Ik krijg het niet over mijn hart om strips te verkopen. En ik blijf gewoon doorkopen. Te gek voor woorden.
 3. Ik koop alleen de integralen met verhalen die ik nog niet heb. Zo heb ik de Jan Kordaat integrale wel gekocht waarin alle kortverhalen zijn in opgenomen, net zoals de integrale die Rob Vel tekende van Robbedoes verhalen. Ook Brammetje Bram koop ik aan, omdat een overgroot deel van de verhalen nooit in album verscheen.
 4. En laten we ook niet de Labourdets niet vergeten. Een ietwat minder bekende reeks, maar plezant om lezen. Maakte hij in samenwerking met zijn echtgenote Francine.
 5. De Leuvense stripbeurs die was voorzien voor 28 februari 2021 gaat omwille van corona niet door. Er wordt nu al volop gewerkt aan editie 2022.
 6. blacktiger

  Integrales

  Ik koop ook de losse delen van "Malefosse". Als je even rekent kosten die echt niet veel meer dan de integrale. 4 x 8,95 = 35,80, daar waar de integrale 34, 95 kost. Voor die ene euro moet men het echt niet doen.
 7. Jammer dat het een tweeluik is, dat wordt weer wachten.
 8. Standaard Uitgeverij bracht (brengt) nog altijd folders, maar de stripspeciaalzaak waar ik ga krijgt ze steeds bij mondjesmaat toegestuurd.
 9. Ik ben inderdaad een veelkoper, alle strips aankopen is bijna onmogelijk. Luxes, beursedities laat ik zoveel mogelijk liggen. Geef mij maar de gewone uitgaven. Ik lees alle strips die ik aankoop. Het is inderdaad zo, zelf meegemaakt, dat iemand gewoon strips aankoopt om in het rek te zetten. Op mijn vraag dat hij nu wel heel te lezen had met zijn grote hoeveelheid aankopen antwoorde de persoon: Strips lezen, wie doet dat nu? Ik stop ze in een plastiek en bekijk ze daarna nooit meer. Stel ik mij toch een aantal vragen bij.
 10. Als men alle strips aankoopt die wekelijks verschijnen dan kan men toch niet alles lezen op korte tijd?
 11. In bijlage de originele uitgave van "Het broebelend fleske. in eigenbeheer uitgegeven door Tibos.
 12. De overige verhalen heb ik allemaal in fotokopie aangekocht. Jammer dat ze nooit in album verschenen. Typisch Vlaamse humor.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...