Ga naar inhoud

blacktiger

Members
 • Aantal items

  522
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  werkloosheid met bedrijfstoeslag

Recente bezoekers van dit profiel

1.026 profielweergaven
 1. blacktiger

  HUM!

  Malvira: Intriga? Orseck Malmort: Orseck Kwadegeest?
 2. Lijkt erg op de tekenstijl van Servais.
 3. De tekeningen zijn uitermate o.k. maar de humor is niet te pruimen, oeverloos gezwam. Let wel ik hou ook van Monty Pyton, maar hun humor is stukken beter.
 4. Helaas, die Kaamelott vind ik oersaai. Er zijn al betere reeksen gestopt. Ik begrijp wel dat Steven Dupré zijn boterham moet verdienen, maar voor mij is dit echt het laatste album uit de serie dat ik aankoop.
 5. kortverhaal Term (vaak ook in twee woorden gespeld, vooral in Nederland) voor een enkelvoudige fictionele prozatekst van een beperkte omvang. Het kortverhaal onderscheidt zich van de novelle en a fortiori van de roman (vgl. hoofdstuk) door zijn geringere omvang en het ontbreken van bijv. nevenintriges. Het kortverhaal is dan weer normaal iets omvangrijker en uitgewerkter dan de anekdote. Van de schets onderscheidt het zich verder door het grotere belang van de handeling en doordat er meestal sprake is van een min of meer afgeronde vorm.
 6. Deeple translate geeft als vertaling van "Paying the land" dit: Betaal het land of Het betalen van de grond. Of dit een betere vertaling is?
 7. Jij hebt ze dus al gekregen, ik nog niets. Ik betaalde op 25/04/2019, dus al meer dan een jaar terug en dan hebben ze zelfs nog de arrogantie om niet te antwoorden op je mails. In één woord: klotefirma. Voor eenmaal maar nooit meer een bestelling bij deze losers.
 8. Is inderdaad een ramp hun communicatie, ik heb al tig keer gemaild, maar telkens blijven ze Oost-Indisch doof. Geen goede partner om zaken mee te doen. Is de laatste keer dat ik iets bij hen bestel of ook nog maar iets aankoop.
 9. Normaal gesproken voor een tweedehandsstrip, want dat is je strip nu toch, zou ik er niet meer dan 13 euro aan geven. Doe ik niet, want ik heb hem. Als ik er dan bij jou prijs de verzendkosten nog bijreken kan ik deze strip beter aankopen in de stripspeciaalzaak. Dan krijg ik zelfs nog tien procent korting op de aankoopprijs.
 10. Probeer je Goscinny's maar eens te verkopen in de stripwinkel, je zal dan wel anders piepen als je hoort wat ze er nog voor geven. Strips zijn geen goud, en al zeker niet de nieuwigheden.
 11. Ik heb ze ook betaald, maar zelfs nog niet ontvangen.
 12. Heb het ook al een tijdje opgegeven om al de hardcovers van diverse uitgeverijen aan te kopen. Waar er een softcover van verschijnt, dan koop ik die wel. Ik heb heel wat strips, Ben geen verzamelaar maar een lezer. Voor mij persoonlijk voegt een hard jasje geen meerwaarde toe aan de leeswaarde van de strip. Maar uiteraard koopt iedereen aan wat hij wil.
 13. Kijk ook maar eens nauwkeurig naar de kaft, kaft is een millimeter kleiner dan het boekblok, waardoor steeds een wit streepje van de eerste pagina zichtbaar is. Is al een tijdje zo bij bijna al hun strips.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...