Ga naar inhoud

blacktiger

Members
 • Aantal items

  528
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  werkloosheid met bedrijfstoeslag

Recente bezoekers van dit profiel

1.080 profielweergaven
 1. Standaard Uitgeverij bracht (brengt) nog altijd folders, maar de stripspeciaalzaak waar ik ga krijgt ze steeds bij mondjesmaat toegestuurd.
 2. Ik ben inderdaad een veelkoper, alle strips aankopen is bijna onmogelijk. Luxes, beursedities laat ik zoveel mogelijk liggen. Geef mij maar de gewone uitgaven. Ik lees alle strips die ik aankoop. Het is inderdaad zo, zelf meegemaakt, dat iemand gewoon strips aankoopt om in het rek te zetten. Op mijn vraag dat hij nu wel heel te lezen had met zijn grote hoeveelheid aankopen antwoorde de persoon: Strips lezen, wie doet dat nu? Ik stop ze in een plastiek en bekijk ze daarna nooit meer. Stel ik mij toch een aantal vragen bij.
 3. Als men alle strips aankoopt die wekelijks verschijnen dan kan men toch niet alles lezen op korte tijd?
 4. In bijlage de originele uitgave van "Het broebelend fleske. in eigenbeheer uitgegeven door Tibos.
 5. De overige verhalen heb ik allemaal in fotokopie aangekocht. Jammer dat ze nooit in album verschenen. Typisch Vlaamse humor.
 6. blacktiger

  HUM!

  Malvira: Intriga? Orseck Malmort: Orseck Kwadegeest?
 7. Lijkt erg op de tekenstijl van Servais.
 8. De tekeningen zijn uitermate o.k. maar de humor is niet te pruimen, oeverloos gezwam. Let wel ik hou ook van Monty Pyton, maar hun humor is stukken beter.
 9. Helaas, die Kaamelott vind ik oersaai. Er zijn al betere reeksen gestopt. Ik begrijp wel dat Steven Dupré zijn boterham moet verdienen, maar voor mij is dit echt het laatste album uit de serie dat ik aankoop.
 10. kortverhaal Term (vaak ook in twee woorden gespeld, vooral in Nederland) voor een enkelvoudige fictionele prozatekst van een beperkte omvang. Het kortverhaal onderscheidt zich van de novelle en a fortiori van de roman (vgl. hoofdstuk) door zijn geringere omvang en het ontbreken van bijv. nevenintriges. Het kortverhaal is dan weer normaal iets omvangrijker en uitgewerkter dan de anekdote. Van de schets onderscheidt het zich verder door het grotere belang van de handeling en doordat er meestal sprake is van een min of meer afgeronde vorm.
 11. Deeple translate geeft als vertaling van "Paying the land" dit: Betaal het land of Het betalen van de grond. Of dit een betere vertaling is?
 12. Jij hebt ze dus al gekregen, ik nog niets. Ik betaalde op 25/04/2019, dus al meer dan een jaar terug en dan hebben ze zelfs nog de arrogantie om niet te antwoorden op je mails. In één woord: klotefirma. Voor eenmaal maar nooit meer een bestelling bij deze losers.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...