Jump to content

blacktiger

Members
 • Posts

  547
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by blacktiger

 1. Die discussie over hard- en softcovers is hier reeds meermaals tot in den treure gevoerd zonder al teveel overtuigende meningen. Gewoon ieder zijn eigen ding laten doen vind ik het beste. Gelukkig gaan we ook niet met zijn allen naar hetzelfde restaurant, houden we ook niet allemaal van hetzelfde type vrouw en drinken we ook niet met zijn allen Stella of noem maar op. Zoveel mensen zoveel smaken. Gelukkig maar.
 2. Saga heeft schitterende albums, maar helaas verschijnen ze niet zoals vroeger nog in softcover. dus wacht ik af tot ik ze ergens tweedehands aan een schappelijke prijs kan vinden. Beter doen Daedalus en Dark Dragon strips het, net als Standaard Uitgeverij die steevast een aantal hardcovers in softcover uitbrengen. Ik ben een veellezer en geef geen bal om een verhaal in hardcover. Het blijft toch hetzelfde verhaal in softcover.
 3. Alle jeugdstrips hebben dit soort van covers bij de sc-versie. Stoort me in het geheel niet.
 4. Jammer, persoonlijk vind ik dit schitterende reeksen. maar een koper is nu eenmaal bijzaak bij verschillende uitgevers. Let wel, niet alle.
 5. Waarom niet kiezen voor de "Schikgodin". Is een rare naam, maar zij heerst volgens de mythen over leven en dood.
 6. Ik heb nog een eerdere versie gezien, die niet in Zonneland verscheen, daarin waren alle indiaanse topless.
 7. In het weekblad Zonneland;
 8. Verhaal van Stas dateert toch al uit eind jaren 60. En inderdaad François Stas is een tijdje terug overleden.
 9. Professor Breinbreier verschenen in de Oberon zwart-wit reeks.
 10. Ik zit op ongeveer 40 van die bananendozen. Ik krijg het niet over mijn hart om strips te verkopen. En ik blijf gewoon doorkopen. Te gek voor woorden.
 11. Ik koop alleen de integralen met verhalen die ik nog niet heb. Zo heb ik de Jan Kordaat integrale wel gekocht waarin alle kortverhalen zijn in opgenomen, net zoals de integrale die Rob Vel tekende van Robbedoes verhalen. Ook Brammetje Bram koop ik aan, omdat een overgroot deel van de verhalen nooit in album verscheen.
 12. En laten we ook niet de Labourdets niet vergeten. Een ietwat minder bekende reeks, maar plezant om lezen. Maakte hij in samenwerking met zijn echtgenote Francine.
 13. De Leuvense stripbeurs die was voorzien voor 28 februari 2021 gaat omwille van corona niet door. Er wordt nu al volop gewerkt aan editie 2022.
 14. Ik koop ook de losse delen van "Malefosse". Als je even rekent kosten die echt niet veel meer dan de integrale. 4 x 8,95 = 35,80, daar waar de integrale 34, 95 kost. Voor die ene euro moet men het echt niet doen.
 15. Jammer dat het een tweeluik is, dat wordt weer wachten.
 16. Standaard Uitgeverij bracht (brengt) nog altijd folders, maar de stripspeciaalzaak waar ik ga krijgt ze steeds bij mondjesmaat toegestuurd.
 17. Ik ben inderdaad een veelkoper, alle strips aankopen is bijna onmogelijk. Luxes, beursedities laat ik zoveel mogelijk liggen. Geef mij maar de gewone uitgaven. Ik lees alle strips die ik aankoop. Het is inderdaad zo, zelf meegemaakt, dat iemand gewoon strips aankoopt om in het rek te zetten. Op mijn vraag dat hij nu wel heel te lezen had met zijn grote hoeveelheid aankopen antwoorde de persoon: Strips lezen, wie doet dat nu? Ik stop ze in een plastiek en bekijk ze daarna nooit meer. Stel ik mij toch een aantal vragen bij.
 18. Als men alle strips aankoopt die wekelijks verschijnen dan kan men toch niet alles lezen op korte tijd?
 19. In bijlage de originele uitgave van "Het broebelend fleske. in eigenbeheer uitgegeven door Tibos.
 20. De overige verhalen heb ik allemaal in fotokopie aangekocht. Jammer dat ze nooit in album verschenen. Typisch Vlaamse humor.
×
×
 • Create New...