Jump to content

Lavas

Members
 • Posts

  97
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

761 profile views

Lavas's Achievements

 1. Spirits Grote signeerdag van 18 september te Temse is wegens COVID-19 geannuleerd. Het vliegtuigticket van Francis Bergèse was wel al geboekt. Daarom wel nog een signeerdag met de tekenaar van Buck Danny.
 2. Ook de beschikbare strips van de Culturele Vereniging Spirit kunnen ter plaatse aangekocht kunnen worden. Daarnaast kunnen de fans van strip stickers ook nog de Strip-sticker-catalogus en de aanvulings-catalogus aanschaffen.
 3. Komt Jo El Azara? Want hij staat niet op de website?
 4. Hier vind je de link: https://culturele-vereniging-spirit.jouwweb.be/signeerdag-francis-bergese
 5. Op 18 september kun je in Temse wel naar de signeersessie van Francis Bergèse, tekenaar van oa Buck Danny. https://culturele-vereniging-spirit.jouwweb.be/signeerdag-francis-bergese
 6. Met pijn in het hart hebben we moeten beslissen om Spirits Grote Signeerdag weer een jaar uit te stellen. De opgelegde COVID-19 maatregelingen waren te streng om verder te kunnen doen. We hopen jullie volgend jaar op zaterdag 17 september 2022 te kunnen begroeten met minder beperkingen... Aangezien Francis Bergèse zijn vliegtuigticket al geboekt was zal er op zaterdag 18 september 2021 enkel een signeersessie met hem zijn en kunnen ook de strips van Dracurella en Brian Howell afgehaald worden.
 7. De Artist edition zal 80€ kosten. Op elke cover tekent Sylvain Polfliet een originele inkttekening. De luxe editie kost 60€. Bij beide albums krijg je een speciaal flesje bier bij. Speciaal hiervoor gebrouwen.
 8. Nog 2 topnamen die morgen op de site gaan bijkomen: Marc Wasterlain, de tekenaar van Dokter Zwitser en Sarah Spits en De Fransman Francis Bergèse, tekenaar van Buck Danny komen naar Spirits Grote Signeerdag.
 9. Alweer een goede reden om op zaterdag 18 september naar Temse af te zakken. Dan verschijnt er een zeer gelimiteerd luxe-album van Brian Howell: “Het U.V.-gevaar”. Dit is een van de eerste verhalen waar Hec Leemans meewerkte samen met Sylvain Polfliet. Het verscheen in 1969 in de krant ‘Het Volk’ en in 1973 in drie delen in het weekblad ‘Ohee’. Echter in Ohee werd door plaatsgebrek de twee laatste pagina’s van het verhaal nooit gepubliceerd. Nu voor het eerst verschijnt het verhaal compleet in album. MET de 2 ontbrekende pagina’s. Ook zijn er toen niet minder dan 4 aankondigingsplaten gemaakt en die worden ook opgenomen. En bij het verschijnen in de krant werd het verhaal 2 dagen onderbroken omdat Brian Howell op een nieuwjaarsfeestje zat. Ook die 4 stroken komen er in. Speciaal voor het album heeft Sylvain Polfliet ook nog 2 schutbladen getekend. Het album kan niet gereserveerd worden en kan enkel afgehaald worden op Spirits Tweede Grote Signeerdag.
 10. Een leuk hebbeding... Speciaal voor Spirits Tweede Grote Signeerdag gaan "De Objectieve Kaaischuimers' voor de "Culturele Vereniging Spirit" een lekker lokaal 'Brian Howell bier" brouwen. En het zal geen pils zijn... Enkel te verkrijgen op de signeerdag en zeer beperkt. Hieronder krijg je alvast het ontwerp van Sylvain Polfliet mee...
 11. Deze uitgave van 2009 hebben inderdaad nooit een winkelverdeling gehad. Volgens mij zijn die toen voorgesteld op een beurs en sindsdien blijven liggen. Ik ben blij dat we dan nu een soort tweede voorstelling kunnen doen...
 12. Ondertussen is de website al veranderd en vernieuwd: https://stickersgezocht.jouwweb.be/
×
×
 • Create New...