Ga naar inhoud

Lavas

Members
 • Aantal items

  83
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

600 profielweergaven
 1. Ondertussen is de website al veranderd en vernieuwd: https://stickersgezocht.jouwweb.be/
 2. Deze integrale van Dracurella van Julio Ribera (Beter gekend van de stripreeks Axel Moonshine) verscheen al in 2009 maar werd eigenlijk nooit goed verdeeld. Dit album zal eindelijk aan de fans aangeboden worden op Spritis Grote Signeerdag. Oplage 150 genummerde exemplaren, 3 volledige verhalen in kleur + dossier. Gesigneerd door Ribera. Verkoop prijs : 45,00 euro Reserveren mag via mercatorstripbeurs@yahoo.com
 3. De culturele Vereniging Spirit doet op zaterdag 18 september 2021 een tweede poging om haar tweede signeerdag te organiseren. We verwachten een 30-tal tekenaars en verschillende speciale uitgaven. Ook onze streekbieren zullen opnieuw niet ontbreken. Laten we hopen dat Corona er weer geen stokje voor steekt. Meer info vind je op de website. Hou ze zeker in het oog want ze wordt regelmatig aangevuld. Ook onze lijst van signerende tekenaars zal regelmatig aangevuld worden.
 4. Helaas kan er dit jaar bijna geen enkel stripevenement georganiseerd worden. Ook de vele vieringen van '75 jaar Suske en Wiske' zijn in het water gevallen. Misschien een warme oproep om 'Suske en Wiske - 76 jaar' te plannen... Ook al gaan de evenementen niet door, de speciale uitgaven komen wel degelijk uit. In Temse verschijnt er op 5 december een speciale, door Paul Geerts getekende Suske en Wiske kerstkaart en het luxe-album 'Tazuur en Tazijn' op groot formaat. Meer info vind je op de site: https://culturele-vereniging-spirit.jouwweb.be/
 5. Op 5 december verschijnt bij de Culturele Vereniging Spirit te Temse ‘Tazuur en Tazijn’ van Suske en Wiske. Dit album werd speciaal voor ons opnieuw ingekleurd en verschijnt op 150 exemplaren. Paul Geerts heeft hiervoor deze speciale nieuwe cover getekend. https://culturele-vereniging-spirit.jouwweb.be/uitgifte...
 6. Zojuist bericht gekregen van de gemeente Temse dat alle activiteiten geannuleerd zijn en dus zal helaas ook de Grote Signeerdag van 19 september wegens de Corona niet doorgaan. Hopelijk zijn we volgend jaar weer terug.
 7. Zojuist bericht gekregen van de gemeente Temse dat alle activiteiten geannuleerd zijn en dus zal helaas ook de Grote Signeerdag van 19 september wegens de Corona niet doorgaan. Hopelijk zijn we volgend jaar weer terug.
 8. De artist edition albums van het album Red Imperator door Sylvain Polfliet liggen klaar om naar de tekenaar te gaan. Hij zal, net zoals vorig jaar, een mooie tekening maken op de covers. Oplage slechts 22 exemplaren. Verschijnt op zaterdag 19 september op Spirits Grote Signeerdag te Temse.
 9. Het biertje is al zeker een Spirit-uitgave
 10. Voor de tweede artist-ediion ben ik nog op zoek naar het Brian Howell-album nr. 4 'Red Imperator van Sylvain Polfliet'. Wie me hiermee kan helpen is zeker van zijn artist-edition exemplaar en krijgt 10€ korting. Als Corona geen spelbreker wordt, dan verschijnt het album op Spritis tweede signeerdag te Temse op 19 september. bij de tweede foto zie je hoe de Artist edition van vorig jaar eruit zag. Elke cover was origineel getekend door de auteur. Enkel die me een album kunnen bezorgen kunnen hun album reserveren. De andere albums kunnen niet gereserveerd worden.
 11. Op de Signeerdag verschijnt er al zeker opnieuw een Artist-Edition van Brian Howell. En er wordt ook een Brian Howell biertje gebotteld op een zeer beperkte oplage.
 12. Op de Signeerdag verschijnt er al zeker opnieuw een Artist-Edition van Brian Howell. En er wordt ook een Brian Howell biertje gebotteld op een zeer beperkte oplage.
 13. En dan nog met maar 2€ inkom https://culturele-vereniging-spirit.jouwweb.be/classic-comedy-filmavond
 14. En er komen er nog Voor de signeerdag komen er ook speciale uitgaven. Zodra ze meer concreet zijn volgt de info.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...