Ga naar inhoud

pudifar

Members
 • Aantal items

  1.045
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.286 profielweergaven
 1. Met de heruitgave van de Storm albums op basis van digitale scans werd gekozen voor een nieuwe lettering. Maar toen Storm werd uitgegeven door Big Balloon deed Frits Jonker de lettering. Schitterende lettering was dit. Heel levendig. Vooral in de actiescènes was de lettering spectaculair. Iemand die de albums heeft moet de actiescène tussen Nomad en Boforce in de Wentelwereld maar eens bekijken. Prachtig gewoon!
 2. Jesus Blasco. Schitterende tekeningen. Hij beheerste de techniek om zowel te werken in zwart-wit (zijn tekeningen bevatten zeer aangename contrasten) als in kleur. Zijn output was ook enorm groot.
 3. Is het boek van Marc Sleen gevuld met de strips van Oktaaf Keunink?
 4. Ik zie persoonlijk toch ook invloed van de Fleischer animatiefilms.
 5. pudifar

  Originelen

  Een verzamelaar maakte per auteur een statistisch overzicht van de evolutie van de prijzen voor originele pagina's. Meer info via volgende link: https://www.comicartfans.com/galleryroom.asp?gsub=211231
 6. pudifar

  Toernooi

  Inderdaad. Zeer mooie inzendingen. Het wordt spannend!
 7. pudifar

  Temperatuur

  Typo kan iedereen overkomen.
 8. pudifar

  Temperatuur

  Ik heb hier nog een aantal ongevouwen platte dozen liggen (met ongevouwen deksel), gemaakt van zuurvrij en schimmelwerend karton. Dat is de beste manier om originele tekeningen in te bewaren. Identieke dozen gebruiken ze ook in de Bibliotheek van Parijs! Als ik tijd heb zal ik ze plaatsen onder de "te koop" zoekertjes.
 9. pudifar

  Temperatuur

  "Het aanbevolen klimaat voor papier in bibliotheken, archieven en musea is een min of meer constante temperatuur van rondom 18°C en een relatieve luchtvochtigheid (RV) tussen de 50 en 55 %." bron: https://www.kb.nl/organisatie/onderzoek-expertise/conservering/het-behoud-van-boeken-en-papier#:~:text=Wat zijn in huis de,tussen de 50 en 55 %.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...