Ga naar inhoud

pudifar

Members
 • Aantal items

  1.056
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.382 profielweergaven
 1. pudifar

  1986

  "De Levende Planeet" in de reeks Storm verscheen ook in 1986. Het album is altijd één van mijn grote favorieten gebleven.
 2. Ik verkoop 4 dozen Talens Ecoline - 30 flesjes - nieuw en ongebruikt Vraagprijs is 25 euro per set van 10 flesjes (aankoopprijs was 34 euro). Bij aankoop van 4 dozen (= 30 flesjes) extra korting: prijs is dan 60 euro. Enkel afhaling in Gent, kan niet worden verzonden. Ecoline wordt vaak gebruikt door striptekenaars en illustratoren. Moebius/Jean Giraud was bv een groot liefhebber van ecoline. De kleuren zijn veel feller dan waterverf. En je kan er probleemloos over zwarte inktlijnen mee schilderen, zonder dat het gekleurde pigment op de zwarte lijnen blijft
 3. Prijsverlaging. Dit is nu echt wel de bodemprijs.
 4. Robet, op scenario van Norac, met tekeningen van Godi.
 5. Wegens plaatsgebrek verkoop ik een deel van mijn boekencollectie: - The art of Bernie Fuchs - The art of Jon Whitcomb - The art of Haddon Sundblom - The art of Coby Whitmore - The art of Harry Anderson - The art of Dean Cornwell - The art of Giorgi - The art of Tom Lovell - Masters of American Illustration Zie de foto's voor de covers. De boeken zijn allemaal monografieën gewijd aan de beste schilders en illustratoren uit de jaren '50 en '60 ("midcentury illustration"). Alle foto's in de boeken zijn gemaakt adhv digitale scans. Alle boeken zijn ongelezen, in eerst
 6. Mag slotje op, is verkocht.
 7. Ik verkoop de laatste catalogus van Heritage Auctions. Deze bevat het artwork dat op 13-14 maart 2021 te koop is bij HA. Met striporiginelen uit de VS, Europa en Japan. Het boek is ongelezen en in perfecte nieuwstaat. Softcover, 250 blz dik. Vraagprijs is 6 euro (ter info: aankoopprijs van dit boek is $ 50). Wordt goed verpakt verzonden met DPD. Verzendingskost voor Belgie is 4 euro (naar een DPD afhaalpunt) of 6 euro (naar uw thuisadres).
 8. Ik ben op zoek naar volgende items: - Book and magazine collector, nr 248 (november 2004) - Die Sprechblase, nr 109 - Die Sprechblase, nr 148 In elk van deze magazines staat een artikel/interview gewijd aan Don Lawrence. Een scan/foto van de bewuste bladzijden zou mij al een zeer groot plezier doen!
 9. Met de heruitgave van de Storm albums op basis van digitale scans werd gekozen voor een nieuwe lettering. Maar toen Storm werd uitgegeven door Big Balloon deed Frits Jonker de lettering. Schitterende lettering was dit. Heel levendig. Vooral in de actiescènes was de lettering spectaculair. Iemand die de albums heeft moet de actiescène tussen Nomad en Boforce in de Wentelwereld maar eens bekijken. Prachtig gewoon!
 10. Jesus Blasco. Schitterende tekeningen. Hij beheerste de techniek om zowel te werken in zwart-wit (zijn tekeningen bevatten zeer aangename contrasten) als in kleur. Zijn output was ook enorm groot.
 11. Is het boek van Marc Sleen gevuld met de strips van Oktaaf Keunink?
 12. Ik zie persoonlijk toch ook invloed van de Fleischer animatiefilms.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...