Ga naar inhoud

Pilsudski

Members
  • Aantal items

    31
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Pilsudski

  1. wel een beetje flauw in vergelijking met de 3 + 2 actie van vorig jaar helaas
  2. Pilsudski

    Integrales

    Dus dit zijn gewijzigde paginas uit Pilote?
  3. Pilsudski

    Integrales

    Ik heb zojuist de 5e intergrale van Blueberry gelezen en bij het dossier van deze zijn enkele pagina's in het Spaans in plaats van in het Nederlands, dus 1 of andere fout waarbij ze bepaalde pagina's in de juiste taal vergeten te zetten zijn. Is dat bij de gehele druk van deze integrale misgelopen of heb ik pech gehad?
  4. Het is dan ook geen argument, gewoon een feit. Ik heb helemaal geen onderzoeken nodig, ik leef in de echte wereld en de homo's in mijn kennissenkring beschikken allemaal over een behoorlijke portie zelfrelativering en zelfspot en kunnen allemaal best wel om met dat soort dingen. Het zijn mensen als jij die ervoor zorgen dat de kat met stokjes uit de aristokatten en dergelijke gebannen worden en het zijn mensen als mijn homovrienden en ik die hun schouders ophalen en denken ach wat maakt het toch ook uit. Daar zit namelijk ook het zogezegde kantelpunt van het maatschappelijke denken. Alles moet nu politiek correct zijn tot in het extreme omdat mensen via de zo toegankelijke sociale media nu overal moord en brand over gaan roepen als ze iets ontdekken wat misschien om deze of een andere reden wat op het randje is. Terwijl er genoeg mensen zijn zoals ik (en ik mag graag denken een overgrote meerderheid) die dat allemaal maar wat belachelijk vinden maar het de moeite niet vinden om er voor op straat te komen. En jezelf dan omschrijven als "hetero die wat empathie heeft gekregen", ik moet er eens mee lachen. Ik heb het meer voor de mensen die pro iets zijn, werken aan een bepaalde bewustwording en iets uitdragen zoals bijvoorbeeld meedoen aan de gayparade, een regenboogvlag uithangen etc etc dan mensen als jij die wat flauw en jankerig gaan doen over een stripboekje met wat karikaturale (en wel of geen foute) humor.
  5. Beetje eigen aan deze tijd om overal iets te zoeken om aanstoot aan te nemen. Als dat album al een gevoelige snaar raakt vind ik het toch wel ver gekomen. Gelukkig maar dat de meeste homo's niet zo fijnbesnaard zijn.
  6. Ja ziet er wel een leuke uitgave uit voor fans van de reeks. Helaas zelf niet zo'n fan.
  7. en is dat een beetje de moeite vaillant? heb als kind wel een paar albums gelezen maar herinner me er niks van. Weet niet of die reeks als volwassene van enige waarde is?
  8. Tgohja, ik denk dat de auteurs dat toch vooral aan zichzelf te danken hebben en niet aan haar.
  9. Klein Guustje als in Gastoon? Dat eerste album was nog cava, maar het tweede zo enorm slecht. Een van de slechtste strips die ik ooit las.
  10. hoe heb je betaald? heb nog nooit iets met catawiki gekocht maar als je met paypal of visa betaalt kan je sowieso je geld terugvorderen.
  11. Ben niet onverdeeld enthousiast over deze buck danny origin reeks. Zit daar eigenlijk iemand op te wachten? We hadden al de hoofdreeks en de buck danny classic reeks, nu ook nog eens origin... Heb toevallig de paar pagina's die voorgepubliceerd werden in stripmunk gelezen en was niet bepaald weggeblazen, hoewel ik altijd fan ben geweest van de hoofdreeks. Hoeveel delen komen hier eigenlijk van?
  12. Ik heb alles door morris tweedehands ontvangen van patscollectorsitems (https://patscollectorsitems.nl/product/lucky-luke-alles-door-morris-complete-serie/) moet zeggen heel tevreden over want wat mij betreft is dat gewoon nieuwstaat (toch degene die ik ontvangen heb) en dat voor die prijs.
  13. Inderdaad, de verantwoordelijke voor die afdeling kon dan kijken in de computer wat ze binnenhebben en wat ze kunnen bestellen. Er zit blijkbaar heel wat meer in hun computer dan wat ze in de winkel hebben staan. Telefonisch kan je het trouwens ook navragen en ze kunnen het zelfs opzij leggen voor u aan de balie. Was Carrefour Sint Denijs Westrem in mijn geval maar ik neem aan dat dat wel in alle carrefours het geval zal zijn.
  14. Bedankt voor de tip! Ik ben wel geschrokken van Carrefour eigenlijk, ze zijn daar erg meegaand. Er waren bepaalde nummers die ze niet binnen hadden die ik wou combineren om aan 3+2 te geraken en die konden ze gewoon bestellen en later laten binnenkomen en toch laten meetellen voor de actie. Had uberhaupt niet eens verwacht dat je daar dingen kon bestellen, maar ik dacht ik vraag het nog maar eens. Ik heb zo uiteindelijk 9 blueberry integrales + de integrale van alleen gekocht voor 134,03€ (3 + 2 gartis komt op 177,93€ maar heb nog eens 5% korting via het werk, en dan geven ze nog eens 3588 aan carrefour bonuspunten wat neer komt op 35€ die je dan aan andere dingen kan spenderen in carrefour maar die trek ik af van de stripprijs voor mijn mentale gezondheid) ipv 329,05€. Dus in feite 4 + 6 gratis. Ik ga de komende jaren die acties ook in de gaten moeten houden!
  15. Pilsudski

    Integrales

    Iemand een idee of Blueberry integraal 6 dit jaar heruitgegeven wordt? Ik zie dat 5 vorig jaar heruitgegeven werd en 4 + 3 in 2020 dus lijkt me aannemelijk dat 6 dit jaar volgt gezien deze uitverkocht is? En zijn er nog integralen van alleen op komst of blijft het bij die ene?
  16. Niks buitengewoons hoor! Hoofdzakelijk aanvullingen op reeksen die ik al verzamelde (soda, guust, buck danny, nero klassiek, blauwbloezen, blake & mortimer, XIII, Lady S) En dan heb ik nog de eerste 5 delen van blacksad op de kop getikt, en de integrale van blueberry & lucky luke.
  17. Wel ik heb strips uit het oog verloren sinds pakweg 2012 en had sindsdien niks meer gekocht tot nu. Nu zit ik aan 600€ op 2 maand tijd... Ik probeer me wat in te houden
  18. Gohja ikzelf koop geen originelen maar ik had het op alle stripgerelateerde zaken dus eigenlijk het totaal budget., in jouw geval inclusief originelen dan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...