Jump to content

Peter Motte

Members
 • Posts

  6,127
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Contact Methods

 • Website URL
  https://andreasmartens.wordpress.com/

Profile Information

 • Interesses
  vertalen, correcties, van technische teksten, strips, it-teksten, brontalen Frans, Engels, Duits, doeltalen Nederlands (België en Nederland)
 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  vertaler, proeflezer, redacteur, Frans/Engels/Duits -> Nederlands

Recent Profile Visitors

5,511 profile views

Peter Motte's Achievements

 1. Het is niet alleen duur, het is ook erg plaatsrovend. En sommige strips zou ik al sc wél kopen, maar niet als hc. Al geef ik toe dat ik daarvoor geen echt betrouwbaar kwaliteitscriterium gebruik.
 2. Dan heb je geluk gehad. Er wordt nogal wat afgetrold op wikipedia. En tamelijk willkeurig worden artikelen verwijderd. Wist je trouwens dat die artikelen mogen worden doorverkocht?
 3. Ik dacht er plots aan: bij Ezzulia is er een nieuwe leesuitdaging begonnen: zie http://www.ezzulia.nl/forum/viewtopic.php?f=217&t=14788#p750591
 4. Alweer zoiets dat was afgewezen voor de Donald Duck dat ze dan als literatuur proberen te verkopen.
 5. Volgens mij reageert tot nu toe bijna iedereen niet op de vraag die @cartoonesk heeft gesteld, maar op het omgekeerde: strips mét poëzie, i.p.v. poëzie i.v.m. strips.
 6. Alweer een vraag die van belang is als je het forum in de markt wil zetten.
 7. Nou breekt m'n klomp: Bovenstaande is een samenvatting van het artikel. Het volledige artikel (naar beneden scrollen op die pagina) https://www.nrc.nl/nieuws/2021/10/08/dinos-en-korte-rokjes-worden-uit-de-schoolboeken-geweerd-a4061168
 8. Deze? https://joinmastodon.org/ Interessant, maar wat zou ik ermee doen? Kletsen? Vroeger, toen ik De Tijdlijn uitgaf, had ik mijn eigen Organisatie. Maar nu is dat voor mij niet meer nodig. Ben je lid van een Mastodon over strips?
 9. Ik voel plots een enorme behoefte aan aftershave.
 10. Ach ja, soc med perikelen... YT staat er ook vol van.
×
×
 • Create New...