Ga naar inhoud

Peter Motte

Members
 • Aantal items

  4.999
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Peter Motte

 • Titel
  King of Off Topic

Contact Methods

 • Website URL
  https://andreasmartens.wordpress.com/

Profile Information

 • Interesses
  vertalen, correcties, van technische teksten, strips, it-teksten, brontalen Frans, Engels, Duits, doeltalen Nederlands (België en Nederland)
 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  vertaler, proeflezer, redacteur, Frans/Engels/Duits -> Nederlands

Recente bezoekers van dit profiel

3.883 profielweergaven
 1. Het gaat er niet om of het een mirakeloplossing is, wel of je het al dan niet neemt.
 2. Dta is een interessant artikel, dat stelt dat een van de problemen van een anti-corona-vaccin, de korte werking, minder groot zou kunnen zijn dan tot nu toe gedacht.
 3. Misschien is dat waar - wat ik betwijel - maar wat je wél vergeet is dat als je opnieuw besmet wordt, je wel anderen kunt besmetten Dus als je geen vaccin gebruikt, riskeer je wel het virus zelf verder te verspreiden.
 4. Volgens mij is dat totaal géén zekerheid. Je spreekt jezelf trouwens tegen: enerzijds zeg je dat de immuniteit na een vaccin te kort zou zijn, anderzijds zeg je dat je van een herbesmetting geen last zou hebben. Tegelijk lijk je ook niet te weten dat er een groot verschil is tussen een covid-19-infectie en een stuk van een virus. Het is alsof je zegt dat een auto zonder wielen even goed rijdt als een auto met wielen.
 5. Je laten herbesmetten door corona i.p.v. een vaccin nemen, is een héél slecht idee. je hebt één keer geluk gehad, misschien geen twee keer. Corona gaat waarschijnlijk nooit helemaal weg. De kans is groot dat er blijvende schade is, waardoor een herbesmetting heel vies kan uitdraaien. Sommige mensen lijken te denken dat het coronavaccin zélf corona is, maar dat is niet zo. Het vaccin spijt je geen corona in, maar iets anders, zodat corona geen vat meer op je kan krijgen.
 6. Popdeuntjes tijdens je begrafenis is zoooo 20e-eeuws. Bij mij moeten ze een film vertonen, de hele 2001 A Space Odyssey. En ze moeten me verbranden, kunnen ze de urn meenemen naar de bioscoop voor de vertoning. Alleen vervelend dat als je daar een zaal huurt voor een privévertoning, ze automatisch "privéfeestje" op de deuren hangen. Toch een beetje vreemd. Zullen de mensen zeggen: de suppoost bij die deuren ziet eruit als een doodgraver. Logisch, dat zal hij ook zijn. Oogt als Lurch uit The Addams Family.
 7. Ze wisten er ook al meer van. 20µ% van de verkoudheden komt van een coronavirus. Dat was dus bekend. Er werd ook lange tijd gezegd dat er geen geneesmiddel tegen mogelijk was. Dus men wist wel ongeveer wat her probleem was, maar men liet het maar blauw-blauw omdat het om onschulidge verkoudhedn ging. Nu blijkt dat er een echt gevaarlijk coronavirus is, liggen de zaken natuurlijk anders en is men wel met onderzoek begonnen. En het is inderdaad moeilijk te bestrijden: de immuniteit blijft niet lang duren.
 8. Volgens mij zal het er toch op uitdraaien dat het verplicht wordt als blijkt dat er te weinig mensen zijn die zich laten vaccineren. Er zijn ook andere vaccins verplicht, en er is eigenlijk geen tegenstand tegen vaccins die min of meer automatisch op sommlge scholen worden gegeven,
 9. Wat je in onze kranten ook weinig leest is dat wie dat in China doet, als een crimineel wordt beschouwd.
 10. Ik ben het er wel mee eens dat de Chinese invloed in de EU onder controle moet blijven. Vergelijkbaar daarmee vind ik het ook niet verantwoord van veel Westerse bedrijven om zomaar zaken in China te laten produceren, alleen maar omdat het goedkoper is. Zoals de situatie nu is, krijgen Westerse bedrijven concurrentie van Chinese fabrikanten, die van die Westerse bedrijven hebben geleerd hoe ze producten moeten maken om die Westerse bedrijven mee te beconcurreren. Maar China als primaire besmettingsbron zien, ziet ook Afrika over het hoofd. Daar komen mensen veel meer in contact m
 11. Ja maar, wie is het hier die het vaccin niet wil nemen? Feit is dat je het niet neemt, omdat er een zeker risico zou bestaan. Maar zelfs als er een risico bestaat, dan is het risico van het vaccin wél nemen, nog altijd veel kleiner dan van het vaccin niét nemen. Ik krijg het gevoel dat jij in de zorgsector of in een ziekenhuis werkt. Maar ik wil in die sector niet worden behandeld door iemand die het vaccin niet neemt. Het risico in de zorg op corona-besmetting is nog veel groter dan daarbuiten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...