Ga naar inhoud

Peter Motte

Members
 • Aantal items

  5.514
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Peter Motte

 • Titel
  King of Off Topic

Contact Methods

 • Website URL
  https://andreasmartens.wordpress.com/

Profile Information

 • Interesses
  vertalen, correcties, van technische teksten, strips, it-teksten, brontalen Frans, Engels, Duits, doeltalen Nederlands (België en Nederland)
 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  vertaler, proeflezer, redacteur, Frans/Engels/Duits -> Nederlands

Recente bezoekers van dit profiel

4.750 profielweergaven
 1. Zolang ik niet volledig ben gevaccineerd, blijf ik alle maatregelen navolgen (mondmaskers, ontsmettingen, geen bios, etc.) En daarna waarschijnlijk ook nog een tijdje, maar dat valt misschien in de categorie "goede voornemens", en die worden nooit nagevolgd.
 2. https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210505_97228305 Die coronamaatregelen worden duidelijk misbruikt door terroristische groepen om onlusten aan te wakkeren.
 3. En een nieuwe leesuitdaging: deze keer: lees een boek van een Nederlandse auteur (of twee, of drie, of nog veel meer -> vergeet niet: strips tellen mee, hét moment om die verzamelde Hanco Kolk of Doorzon te lezen!) zie https://andreasmartens.wordpress.com/2021/05/01/ezzulia-leesuitdaging-mei-2021/
 4. Tiens, die heb ik nooit gevonden. Ik heb nochtans alles met Monsieur Hulot.
 5. Oké, maar strips lezen doe ik al. Ik zie niet in waarom ik er nog iets zou moeten bijnemen. Ik begrijp trouwens dat apostolaat van sommige Netflix-kijkers niet. Waarom willen ze per se anderen er ook toe overhalen om een abonnement te nemen? Ik heb er zo al meerdere ontmoet. Ik begrijp ook niet waarom boeken tegenwoordig worden aangeprezen door op flapteksten het woord "Netflix" te laten vallen. Lezen is toch niet tv-kijken?
 6. Er zijn geen goeie filmtrilogieën.
 7. bron: https://www.nrc.nl/nieuws/2021/04/29/aivd-meer-rechts-extremisme-jihadistisch-terrorisme-grootste-dreiging-a4041808 Behalve de inleiding heb ik niks gelezen.
 8. Als ik me goed herinner IRC : Internet Relay Chat Een chatfunctie dus, zodat je via Internet met meerdere mensen in één groep tegelijk kunt checken. Daarmee waren vroege vormen van online vergaderen mogelijk, maar het was alleen tekst. Video kon niet. Van afbeeldingen weet ik het niet meer. Heb ik een paar keer gebruikt met klanten. Sommigen gebruikten dat graag, anderen blijkbaar niet. Iets van rond 2000.
 9. Hierboven wat Tesla ons wijsmaakt wat we krijgen, en hieronder wat we werkelijk krijgen
 10. Duidelijk iemand met ambities om in een strip te komen: gele luchten, gele achtergronden, en gele auto's
 11. In de maand mei organiseer ik de uitdaging van Ezzulia. Het is niet de eerste keer. Eerder organiseerde ik: - In november 2019 "een boek dat oorspronkelijk in het Japans geschreven is", maar toen haalden we het minimum niet. - In februari 2020 "een boek over en/of in Frankrijk". Weer werd het minimum niet gehaald. - november 2020 "een Vlaamse auteur", minimum wel gehaald - in maart 2021 "een boek waarvan je al lang vindt dat je het eens zou moeten lezen". Toen werd het minimum wel gehaald. Voor mei 2021 heb ik al een idee, maar dat wordt pas bek
×
×
 • Nieuwe aanmaken...