Ga naar inhoud

lukoste

Members
 • Aantal items

  1.203
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door lukoste

 1. Het goud van de zwendelaar. Ik deel volkomen de mening van SSZ.be https://stripspeciaalzaak.be/2020-Besprekingen/Goud-Zwendelaar.htm
 2. lukoste

  Jommeke

  Jammer genoeg is 'lelijk' inderdaad een correct beschrijving.
 3. Blast is zeker anders dan andere strips. Heel aparte tekenstijl ook. Het moet je liggen. Soms denk ik ook dat alles van Larcenet je echt MOET liggen, als je snapt wat ik bedoel. Anders is niet altijd voor iedereen beter.
 4. Je bedoelt waarschijnlijk cv. En een kuisvrouw is een vloertherapeut.
 5. Haha dat van JK Rowling was me inderdaad wel wat. * Er mag inderdaad niets meer zonder dat jan en alleman er een publieke mening over meent te moeten hebben. Enerzijds mag niets, anderzijds mag alles. Daar ontstaat de frictie. *edit: ik bedoel uiteraard dat Rowling groot gelijk had, voor zover dit over gelijk hebben gaat.
 6. Helemaal niet mee eens. Ook die laatste albums zijn steengoed.
 7. Het voordeel bij ne Kiekeboe is dat het vooruitgaat. Intussen ook Geeeeef acht! en de Heeren van Scheurbuyck gelezen. Die laatste is leuk, maar om die nu bij de allerbeste albums in te delen vind ik een brug te ver*. De komende dagen staan zeker op het programma: -een zakje chips -spoken in huis -de taart -de pili-pili pillen (zeer hoge verwachtingen bij, want meen me te herinneren dat dit mijn favoriet was toen ik klein was) -de roze rolls Als het zo goed blijft meevallen lees ik ze misschien wel allemaal opnieuw, zelfs de latere nummers.
 8. Ik ben aan een (selectieve) herlezing begonnen, met het tweeluik Kiekeboe in Carré en De schat van Mata Hari als startpunt. Wie deze strips thuis heeft liggen en al jaren niet meer in zijn of haar handen heeft gehad, raad ik aan deze dringend open te slaan voor een dik halfuur leesplezier. Noem dit tweeluik gerust geniaal. Veel geslaagde mopjes, beetje spannend, overtuigend,... En een paar pareltjes van pagina's. Volledig in balans. Ik heb de voorbije maanden sterke strips gelezen, maar van geen een zo kunnen genieten als deze. Om dan op het laatste prentje
 9. Schitterende pagina. Ik ga die albums allemaal eens moeten herlezen. Mijns inziens is de reeks zeker tot album 70 top. De scores op stripinfo verwonderen me wel een beetje: https://stripinfo.be/reeks/index/1854_De_Kiekeboes/score
 10. Die eerste 30, op de wollebollen na, zijn steengoed. Van die laatste 30 weet ik amper nog wat wr gebeurde. Beetje confronterend.
 11. Ondanks de tekeningen die me tegenvallen is het wel een goede strip hoor. Met een lekker melig einde, waarom ook niet. Maar eerlijk, is alles duidelijk verteld in dat verhaal? Soms vind ik het toch moeilijk om de dingen te kunnen plaatsen. Slaagt het boek daar beter in?
 12. Overlevenden integraal Leo blijft fascineren. Uitgelezen in dik anderhalf uur. Vervolgens stootte ik in mijn kast op de eeuwige oorlog. Duurt in feite lang eer dat interessant wordt. Het tekenwerk van Marvano vind ik zielloos. Er wordt wel eens met Leo gelachen omwille van zijn houterige figuren, maar bij Marvano zijn alle gelaatsuitdrukkingen vreselijk saai.
 13. De nieuwe integrale van Leo. Al de 6de integrale intussen. Lekker.
 14. Ja, enkele Jessica Blandy's zijn uitzonderlijk goed. Echt heel apart. Moeilijk te vergelijken met iets anders vind ik. Voor de rest heeft Sander wel gelijk,spijtig genoeg.
 15. lukoste

  Originelen

  Ik neem die knipoog achter Dufaux heel serieus. M.i. de grootste fuck up in stripland. Wat doet die in godsnaam in dat rijtje.
 16. lukoste

  Originelen

  Ben erg benieuwd naar een verklaring. Al meer geweten hierover?
 17. Hetgeen ik hierboven vermeld zijn nieuwe producten sinds gisteren. Heb wel een aantal dingen voor Lego, onder andere Ninjago display en Falcon stand.Kwaliteit is zeer hoog. Echt strak. Zeer goed verpakt, maar duurt wel makkelijk 2 weken voor je bestelling ontvangt. Ook best wel prijzig.
 18. No idea. Zijn promofoto's van Wicked Brick.
 19. Ter info, Wicked Brick, dat veel fabelachtig mooie oplossingen biedt voor Lego, heeft nu ook cases voor allerlei spulletjes. Wel leuk voor strips en stripfiguurtjes.
 20. Thomas Silane 1-10, (bijna) nieuwstaat, eerste druk €55 Sisco 1-11, (bijna) nieuwstaat, eerste druk €60 Apostata 1-7, (bijna) nieuwstaat, eerste druk €30 IRS 1-21, (bijna) nieuwstaat, eerste druk €95 (21 staat niet op foto maar zit er wel degelijk bij) IRS Team 1-4, (bijna) nieuwstaat, eerste druk €20 IRS All Watcher 1-7, (bijna) nieuwstaat, eerste druk €30 Empire USA 1-12, (bijna) nieuwstaat, eerste druk €55 Black Op 1-8, (bijna) nieuwstaat, eerste druk €65 Bruno Brazil 1-10, (bijna) nieuwstaat, €35 Alfa 1-14 + eerste wapenfeiten 1-5, (bijna) nieuw
 21. Ok jongens. Veel waarheden hier. Maar op hoeveel stripbeurzen geraak je gratis binnen? Boekenbeurs had toch een heel aantal leuke tekenaars ook. Heb er onder meer Loisel en Tripp ontmoet.
 22. Zou erg zonde zijn: https://www.hln.be/in-de-buurt/antwerpen/was-83ste-editie-boekenbeurs-ook-de-laatste-organisator-boek-be-vraagt-bescherming-tegen-schuldeisers-maar-organisatie-is-strijdvaardig-we-laten-de-boekenbeurs-niet-zomaar-kapot-gaan~a28bb7a2/
×
×
 • Nieuwe aanmaken...