Jump to content

lukoste

Members
 • Posts

  1,393
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by lukoste

 1. Via lastdodo bij de striep alle 4 de delen van code kimono, en angel Wings 1 en 3 in eerste druk. Thanks @djkeos en @Hardcover voor de tips.
 2. lukoste

  Legende

  Ik ook. Ik heb de eerste cyclus bijna aan 1 stuk uitgelezen. De nieuwe delen waren minder. Legende sprak me niet aan.
 3. @Hardcover Ik vind het heerlijk als gij u laat gaan in uw kennis over die vliegtuigen. Blijven doen! En ik verzamel inderdaad alle hoofd- en nevenreeksen van Buck Danny en T&L. @djkeos Bedankt! Conclusie: Code Kimono (Arboris moet 17 delen inhalen op de Fransen? hmmm ), Black Squaw en Angel Wings een kans geven.
 4. Bij mij is de rug niet goed uitgelijnd, is een pagina scheef afgesneden, en zijn er 4 pagina's met van die teststrookjes of hoe dat ook noemt.
 5. Van elk nieuw album en ook van oudere titels verscheen jaarlijks ook luxe-edities met het hele verhaal in potlood of met facsimile's van de originelen en een flink achtergronddossier van in totaal 112 pagina's, maar door de te geringe oplage die in het Nederlands maar raakt verkocht, is deze luxereeks van oude en nieuwe verhalen stopgezet. Bron: ssz Wat een amateurs ook. Dit ging dan 20 jaar duren? Gelukkig op tijd gestopt en verkocht.
 6. Vandaar dat ik hier een topic omtrent het Jodoverse heb gemaakt. Metabaronnen is nog beter.
 7. Ik ben een grote Buck Danny en T&L liefhebber. Zijn er pilotenreeksen die in de buurt komen? Team Rafale is wel ok. Maar bv. Dan Cooper, Angel Wings,... is dat goed?
 8. "Witten and directed nu..." Noem het gelijk je wilt. Mijn punt is dat er m.i. geweldige innovatieve ideeën uit die man zijn hoofd vertaald worden naar het witte doek.
 9. Aha. Des te meer mensen die er gelukkig mee kunnen zijn... Ik kan me wel herinneren dat de eerste Jommeke-integrale (die voor cera-aandeelhouders tot nr. 275) nadien aan (nog belachelijkere) spotprijzen beschikbaar was in dreamland. Hoop dat dit hier niet het geval is. Nu ja, sowieso is €249 minder dan €1 per strip.
 10. In feite vorige week al: S&W integraal besteld via stripweb. Had echt spijt dat ik de crowdfunding had laten passeren. Nu heeft stripweb een berpekt aantal ter beschikking staat er.
 11. Ik ervaar dat ook. Het moet ook niet gemakkelijk zijn om vernieuwend te zijn als scenarist. Er wordt in stripland veel teruggegrepen naar het herschrijven van zaken, bv. veel van hetgeen Daedalus uitgeeft, zoals De wijsheid van mythes, Zij schreven geschievenis etc. Ik lees die dingen overigens heel graag. Het herschrijven van de geschiedenis is ook hip. Maar voor de rest? Strips als Monsters zijn top, maar je hebt dat eigenlijk toch al allemaal eens gelezen, niet? Wanneer ben je echt al eens omvergeblazen door het vernieuwend karakter van een scenario? Het hoeft zelfs niet beperkt te zijn tot strips. Christopher Nolan slaagt daar vaak in met zijn filmscenario's, maar zo lopen er m.i. niet veel rond.
 12. Bono heeft de schaduwen van Het Gele Teken overgenomen, maar de personnages anders gepositioneerd?
 13. Yes. Ik ben heel content!
 14. Gisteren de volledige reeks van 1 tot 268 op de kop getikt voor 350 euro. De grijze reeks in een staat die ik niet eerder heb gezien. Volledig eerste druk en slechts een tweetal albums witte puntjes op de rug. Ook de blauwe reeks ongeveer de helft eerste druk, met enkele vroege nummers in nieuwstaat. De man had al zijn strips dan ook in plastic mapjes zitten, en zijn kinderen waren niet geïnteresseerd. Derde keer dat ik de reeks volledig heb gekocht. Deze keer laat ik em niet meer gaan. Nu wachten tot er terug goede verhalen komen...
 15. De maand van de vampier (deel 7) is fantastisch. Voor mij het absolute hoogtepunt. Zat op het puntje van mijn stoel :)
 16. In feite is dat omgekeerd evenredig met de kwaliteit van de reeks
 17. Ah, zelfs aan een veellezer als gij was RIP voorbijgegaan? Ik kijk al uit naar een verslagje.
 18. Die vertaling in die preview is wel ... (vul zelf maar in). Is die nieuw? Heb De Incal enkel in het Engels. Dat vakje linksonder ziet er visueel en qua vertaling niet echt lekker uit.
 19. Aha, toeval bestaat niet! Een stukje uit de nieuwsbrief van Sherpa Ja, we lopen nog steeds een stukje achter, maar als je tussen bekende series door ook Ontzettend Omvangrijke One-shots wilt maken (kwaliteit gaat voor alles!), dan hopen we jullie toch blij te maken met wat nu in de pijplijn zit! Om maar met het beste nieuws te beginnen: Na het 368-pagina’s dikke MONSTERS van Barry Windsor-Smith, verschijnt over twee weken nog zo’n groot formaat dikkerdje, en nu wel een oude bekende: de complete INCAL, het meesterwerk van Moebius en Jodorowsky, in een unieke zwart-wit uitvoering! In alle winkels op donderdag 9 september a.s. DE INCAL (Moebius & Jodorowsky) De eerste uitgave die volledig recht doet aan Moebius’ unieke tekenwerk! En, let op de bonus: een nooit eerder gepubliceerd kort verhaal van Moebius en Jodorowsky — de oorsprong van de Metabaronnen!! • Hardcover, groot formaat 320 pagina’s zwart-wit. ISBN 978-90-8988-251-6 | € 65,00 • GELIMITEERDE EDITIE met afwijkende cover en genummerde prent. 150 exemplaren. ISBN 978-90-8988-252-3 | € 90,00 • ULTRA LIMITED COLLECTORS EDITION met afwijkende cover, goudstempel, leporelloprent én extra prent. 35 exemplaren. ISBN 978-90-8988-253-0 | € 150,00 • Preview: https://issuu.com/sherpacomics/docs/9789089882516_incal_preview
 20. Rani is inderdaad plezant. Bij die eerste 15 Thorgals zitten dan weer een aantal delen (zeker in het begin) die veel weghebben van een gemiddelde Rode Ridder . Nog een paar recente toppers: - Urban - Hedge Fund - Heroveringen
 21. Lijstjes zijn voor mij een smoke signal. In de top 50 op stripinfo zijn toch wat strips uit het voorbije decennium binnengedrongen: https://stripinfo.be/stats.php Blacksad, magasin general, walking dead,...
×
×
 • Create New...