Ga naar inhoud

Bart 01

Members
 • Aantal items

  1.099
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

1.994 profielweergaven
 1. Zonder twijfel A. Doet me wat denken aan Bone qua sfeer. Er staat te veel op B om duidelijk te zijn.
 2. Toen ik door mijn boekjes aan het gaan was voor een landschap viel me op dat ik altijd op plaatsjes uitkwam zoals er reeds heel veel ingezonden waren in het toernooi. Overweldigende, (veel) te drukke landschappen die blijk geven van technisch meesterschap van de tekenaar. Toen dacht ik, welk landschap/plaatje heeft je ook geraakt buiten alleen bewondering voor het technisch kunnen van de tekenaar. Ik moest niet lang nadenken om bij dit landschap uit essex county uit te komen. Zoals bvb de befaamde neushoornscène uit blauwe pillen van Peeters me nog steeds bijblijft, denk ik bij Lemire alt
 3. Helaas nog niet geproefd dit Norse Man bier. Ook niet echt thuis in de kveik gisten ... Maar ik zie op de site dat ze hier in de buurt wel op een paar plaatsen verkopen. Ik zal er op letten de volgende keer in de drankenhandel. Recent een uitgebreid assortiment 'Kraaike' gekregen van brouwerij craywinkelhof. Zeker goed gebrouwen maar de eerste drie die ik geproefd heb waren iets té kruidig voor mij. Leken me beter te passen op een warme zomeravond dan nu.
 4. Ik betrap mezelf er op dat ik aan mijn bureau vaak van zender wissel als die op studio brussel gedraaid wordt. Ik word zenuwachtig van zijn liedjes. Oud worden zeker.
 5. Altijd zout of pickels hier! Nothing beats the classics. En als we eens zotjes doen mag het een pakje grills zijn. Lays of Croky pickels? Naar wat gaat de voorkeur hier bij de kenners? Beiden hebben een heel verschillende smaak vind ik, maar toch zou ik zo niet direct kunnen zeggen welke ik de beste vind.
 6. Roodhaar en storm zijn nooit verlegen om een acute bronchitis.
 7. Ha! Wat een toeval, gisterenavond deze ook gelezen en ik had mezelf voorgenomen om nog eens een bespreking te plaatsen hier omdat ik deze ook echt zeer graag gelezen heb. Wat een fantastische koppen tekent die Petrimaux toch! De volgende twee delen mogen snel komen!
 8. Ik heb toch getwijfeld, niet goedkoop. En er staat nog een deel gepland binnenkort, maar met dat ze het eerste deel nu terug in print gestoken hebben en ik een coupon van 10% had op bookdepo toch maar besteld. Maar het ziet er wel fantastisch uit. Deze komt op de nieuwe boekenplank in de living.
 9. Bart 01

  Toernooi

  Voor mijn tweede inzending ga ik toch voor een extra Larcenet uit Het verslag van Brodeck. Elke pagina uit dat boek kan hier in feite in dit toernooi, maar deze bleef wel hangen. Een atypisch landschap door het gebruikte perspectief: een dreigende lucht vol vogels. Wat een sfeer! Als er maar één beeld per reeks mag, geen probleem, dan zoek ik nog een andere.
 10. Bart 01

  Toernooi

  Aha goed nieuws, dan ga ik ook voor een tweede inzending gaan
 11. Bart 01

  Toernooi

  Mijn eerste inzending komt uit Essex County van Jeff Lemire. Heel dat boek straalt een kille eenzaamheid uit. Lemire zegt veel met weinig in zijn typische stijl.
 12. Bart 01

  Toernooi

  Lap ik had die prent van Larcenet ook op mijn shortlist staan Heel dat boek staat vol met dergelijke landschappen. Fantastisch gedaan.
 13. Die Hexed ook toegevoegd, voor minder dan 19 € kan je niet sukkelen voor zo een pak pagina's.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...