Ga naar inhoud

Bart 01

Members
 • Aantal items

  1.185
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

2.392 profielweergaven
 1. Esteban, hier kan je opzoeken wie er achter de oprichting zit. BV opgericht door 1 persoon. Grappig is dat de persoon eerst een vrouw wordt genoemd en nadien een man in de oprichtingsakte Op dat adres zijn 86 entiteiten gevestigd (dit kan als het zo een industriepark is). Wat wel opvalt is dat op de eerste 5 die ik aanklik, alle firma's op dat adres nog maar pas opgericht zijn. Dit kan duiden op een postbusadres. Brèf, op het eerste zicht geen echt rode lampen als je naar de beschikbare publicaties kijkt. Afwachten en referenties vragen, lijkt mij het m
 2. Kunnen de twee bovenstaande vragen direct mee in de prullenbak van het forumdiensthoofd gegooid worden of werken alleen receptietijgers in het weekend?
 3. Sorry Hamirubi en weet jij misschien of mijn achternaam De Pauw was?
 4. Was ik dan niet failliet geweest aan een kostprijs van 50 cent per sms destijds?
 5. Lokten ze in de overpoort geen andere dingen dan mieren met een boswandeling en flügel?
 6. Gingen ze die open haarden niet verbieden?
 7. Los van het uitstekende hekwerk verbaas ik me er toch vooral over dat A in de finale geraakt is. Van nostalgie ontdaan is dat een leuk prentje, maar meer ook niet. B doet me denken aan die keer dat ik bij een klant een rondleiding kreeg in de haven op de dokken van de bulkafhandeling. De exuberante afmetingen van de mastodontschepen is voor een gewone mens bijna niet te vatten. En deze tekening geeft dat gevoel prachtig weer. Inclusief de wagen van de onvermijdelijke drie Albanezen die in lederen jekkers op de kaaien rondstruinen.
 8. Is Luc Appermont nog beschikbaar voor een nieuw seizoen van waagstuk?
 9. Waarom zouden we iets googelen als we het hier gewoon kunnen vragen?
 10. Wat heeft Calvo dan geslacht?
 11. Zou Kristof Calvo dat dan ook weer pas als laatste weten?
 12. Heeft hij dan ook een wulpse boerendochter?
 13. Toch nog eens de inkleuring van B extra in de verf zetten. Fantastisch hoe de sfeer van een tropische storm/plensbui neergezet wordt. Het contrast met het het donkere van de storm en het licht in de verte is heel goed gedaan.
 14. Musk noemt bitcoin eind december 'bullshit', koopt nadien in alle stilte voor een enorm kapitaal in, goed wetende dat hij een paar weken later een openbaar rapport hierover moet opmaken en dus gegarandeerd is van een fikse waardestijging. Well played papa Elon. Bitcoin is een casino.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...