Ga naar inhoud

cinco

Members
 • Aantal items

  4.634
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door cinco

 1. In een klare lijn lijkt mij dat toch nog sterker naar voren te komen. Vergelijk het met schilderstijlen waar afhankelijk van de stijl afwijking van de werkelijkheid groter of kleiner kan/mag zijn.
 2. Een Franse fantasyheld, hè. Fransen hebben iets met de eu-klank. Denk ook maar aan Titeuf.
 3. Meestal voelen trailers voor strips vreemd aan, maar deze is... goed.
 4. Zou je trouwens kunnen stellen dat juist perspectief in de klare lijn belangrijker is dan in andere stijlen? (dus dan hebben we het niet over de atoomstijl natuurlijk)
 5. Voor 13-jarige leeftijd is dat wel uitermate goed. Er zijn natuurlijk nog wel wat onjuistheden qua perspectief en die tekening waarin het figuur de trap afgaat voelt qua beweging ook wat houterig, maar los daarvan is het een ontzettend sterke plaat.
 6. Ik spreek Merho uit zoals Nero, maar dan met een M in plaats van een N. Maar bleekbaar moet de 'e' uitgesproken worden zoals de 'e' in 'ster'.
 7. Dus deze persoon heeft nooit iets verders in strips gedaan?
 8. Dit is een goed album om je te helpen vrede te nemen met het lot van je materiële bezittingen die achterblijven.
 9. cinco

  Thorgal

  Robin Recht is een uitstekend tekenaar, maar dit geeft mij geen Thorgal-feel. En heeft Thorgal ooit zo zorgeloos gelachen? Maar wie weet, misschien is zijn album het beste Thorgalgerelateerde werk van de laatste 10 jaar.
 10. Deze pagina's van Keizerin Charlotte doen me sterk denken aan het boek dat ik in gedachte heb.
 11. Zelfs over die papierkeuze voor Keizerin Charlotte is nagedacht.
 12. Dus dat is al een stripcollectie waarvan het lot bezegeld is.
 13. Komt in de buurt, maar de rotsformaties in Zuid-Limburg waar ik heb rondgehangen als kind zien er toch nog wat anders uit, hoor.
 14. cinco

  Jommeke

  In die recentste reguliere Jommekesstrip doen ze toevallig hetzelfde als in die hommage van Jelle De Beule. Het aan de kaak stellen van de eigenaardigheden van het Jommekesuniversum aan de hand van de albums.
 15. Nog zo een album waar een latere versie het moest stellen met één plaat van de fotostrip omwille van plaatsgebrek.
 16. Bij die achterflapfoto voor Urbanus op Uranus vroeg ik me altijd af of die tennisracket gewoon willekeurig was of omwille van 'racket -> raket".
 17. cinco

  Suske En Wiske

  Dus bij die nieuwe herdrukken staat de ganse lijst weer op de backcover. Niks meer in de binnenkant van de achterflappen. Ook geen enkele torenversie van de cast.
 18. Zijn deze verhalen in de stijl van B&M ? De covers geven in ieder geval die vibe.
 19. Die inauguratie als eerbetoon aan zijn werk zal voor hem dan wel bitterzoet geweest zijn, zijn medische toestand indachtig.
 20. Is de Nederlandse vertaling van deel 2 ondertussen verkrijgbaar?
 21. Iemand bestelervaring bij de Uitgeverij L-shop?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...