Ga naar inhoud

mpmmvm

Members
 • Aantal items

  21
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over mpmmvm

 • Verjaardag 23-12-1953

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

509 profielweergaven
 1. Persoonlijk vind ik het een mooie overzichtelijke site waarbij ik erg blij ben met het hoofdstuk Integrales.
 2. in 2006 hebben mijn vrouw en ik op de Mercatorstripbeurs in Kruibeke Malik voor het eerst ontmoet. Daarna zijn we jaarlijks, tot en met 19 mei 2019, bij hem op beurzen aangeschoven voor een tekening of gewoonweg om staan te kijken hoe hij het ene pareltje na het andere voor iedereen die bij hem aanschoof te voorschijn toverde. Malik was een erg vriendelijke man en heeft menig babbeltje gemaakt met mijn vrouw ondanks de taalbarrière maar met behulp van gebarentaal en de vriendelijke vriendin die Malik vaak vergezelde. Dat ze van dezelfde muziek hielden en onze schoonzoon ook slangen en spinnen
 3. https://www.lastdodo.nl/catalogus/ansichtkaarten/uitgever-als-op-kaart/217539-stripwinkel-wonderland-belgie Hier staan er in ieder geval 37.
 4. Als kind waren mijn eerste 2 strips "De krans van vuur" van Oscar en Isidoor en van Suske en Wiske "De Cirkusbaron". Toen ik daarna van Suske en Wiske nog "De Knokkersburcht" en van Oscar en Isidoor "De vergeten stad" kreeg was ik echt helemaal verkocht. Deze strips staan nog steeds, hoewel helemaal kapot gelezen, tussen vele anderen in mijn kast.
 5. Volgens mijn vrouw is ze al 42 jaar met zo eentje getrouwd
 6. Van morgen toch maar even de vraag over het voortbestaan van Stripmunk via de mail voorgelegd aan het Stripmunk Team. En dit is het voor mij persoonlijk fijne antwoord: Wij blijven bestaan hoor! Geen idee waar die berichten vandaan komen eerlijk gezegd. Het klopt dat we inderdaad even wat minder tijd hebben voor customer support en vragen van de gebruikers, maar dat wil niet zeggen dat we er mee stoppen.
 7. Ik gebruik Stripmunk nog steeds met veel plezier, hopelijk blijft de site bestaan. Vanmorgen waren er weer enkele nieuw verschenen strips toegevoegd. Daarbij moet ik wel de opmerking maken dat dit (lang) niet alle in de afgelopen periode verschenen strips zijn.
 8. Klepzeiker-tekenaar Eric Schreurs overleden: 'Beschermengelen maakten overuren' https://nos.nl/artikel/2335644-klepzeiker-tekenaar-eric-schreurs-overleden-beschermengelen-maakten-overuren.html
 9. Het zal geen verrassing zijn, het coronavirus slaat gaten in de stripfestivalkalender. Talrijke stripbeurzen en -festivals vinden niet meer plaats. Zo ook de jubileumeditie van Heroes Dutch Comic Con, die al eerder naar 4 en 5 juli was verschoven. Die beslissing werd genomen na de persconferentie van 21 april 2020, waarin het kabinet aankondigde dat de huidige maatregelen voor evenementen worden verlengd tot 1 september, als gevolg van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Uitstel is echter geen afstel want de jubileumeditie staat nu voor 21 en 22 november 2020 gepland.
 10. Momenteel ben ik Thorgal aan het herlezen, wel veeal herdrukken, maar ook daarvan is bij de meeste strips de cover kleiner dan het boekblok. Maar bijvoorbeeld ook bij mijn strips van Vasco, XIII, Largo Winch en De Koene Ridder. Dus het witte streepje zie je niet alleen bij de softcovers van Standaard Uitgeverij maar ook bij Dupuis, Le Lombard en Casterman. Eerlijk gezegd heb ik zelfs gedacht dat het zo hoorde
 11. Ook aan mijn bestelling bij De Stripspecialist in Breda was het magazine toegevoegd.
 12. mpmmvm

  Dédi's

  @Ambreville Prima uitleg
×
×
 • Nieuwe aanmaken...