Jump to content

Mr.EGO

Members
 • Posts

  158
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recent Profile Visitors

882 profile views

Mr.EGO's Achievements

 1. Waarom niet? we hebben toch al een aantal fieldlabs en testevenementen gehad? Dat gaat toch ook goed met het aantonen van een negatieve test of vaccinatiebewijs om toegang te krijgen? Dat snap je toch ook wel Marcel? Ja ok, het wil niet zeggen dat je niet besmet bent. Maar we kunnen de samenleving niet op slot blijven houden. een samenleving zonder nooit meer ziek worden is een utopie. ik heb verder geen zin nu te verzanden in een discussie hoe we met Corona om moeten gaan. Ik uitte alleen maar mijn teleurstelling en ik denk dat er meer van te maken was. Ik denk überhaupt dat vanaf nu grootschalig festivals zijn beste tijd heeft gehad. Toekomst zal het uitwijzen. En anders is het een gat in de markt om, net zoals bij jou private commissions, te organiseren voor de happy few.
 2. laat me niet lachen... Corona gaat niet meer weg.... En dat festival zoals het was, zie ik niet meer terugkeren
 3. Nou, er staan al wat signeersessies aangekondigd.... Als dit het blijft, kunnen we toch stellen dat het festival is dood gebloed? Dat het vorig jaar niks voorstelde snap ik nog....Teleurstellend
 4. Wauw gave tekeningen! laten we maar hopen dan... Uit hoeveel delen gaat deze serie bestaan? Hoeveel dedi's heeft hij gemaakt voor de luxe?
 5. staat gepland voor eind van dit jaar....
 6. OK, tijd om na een jaar de balans op te maken..... : 1. De Killer 1+2 2. Beestenburcht 1+2 3. De Bom 4. Nationale feestdag 5. De engelen van Auschwitz 6. Cezembre 7. Charlotte 2 8. Op Mars 2 9. Detox 2 10. Junk 1+2
 7. Dus je mag maar een uur binnenblijven ?!?! Hoe willen ze dat met al die mensen in de gaten houden? Of kan je meerdere tijdsloten reserveren?
 8. Ik vind een nieuwe strip die net bij Le Lombard verschenen is ook een horrorstrip: De Drager Best goed trouwens.
 9. 1 - DE BEESTENBURCHT Ik denk nu al topper van dit jaar.....
 10. Beste medeverzamelaars, Hoe kan je het beste je stripcollectie bijhouden? Eigen Excel, Stripmunk of Catawiki? Wat zijn de voor- en nadelen bij je keuze?
×
×
 • Create New...