Jump to content

Timothy van Damme

Members
 • Posts

  396
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,281 profile views

Timothy van Damme's Achievements

 1. Weer een sterke! Dat doorzichtige effect is erg goed gedaan.
 2. Je bedoelt dan toch wel de mainstream media zeker?
 3. Nice! Ik krijg er - ondanks het ontbreken van kleur - een beetje een pop-art gevoel bij.
 4. De Vliegende Hollander. Mijn geboorteplaats is de thuisbasis van deze legende en er zijn veel leuke strips rond dit figuur gemaakt.
 5. En je bent echt niet Kameraad Mauser? Deze zou zo uit zijn schetsboek kunnen komen! Mooi werk sowieso. Het ontwerp van de "kleurloze" personages staat me heel erg aan.
 6. Ruim 5 jaar na dato ben ik toch wel benieuwd waar dit bizarre draadje nu om ging.
 7. Dat staat altijd in de disclaimer.
 8. Ik vind hem erg sterk. Je ziet gelijk wat het is en dat is moeilijker dan je op het eerste gezicht zou denken.
 9. Dat wist ik stiekem ook wel. Maar ik was benieuwd of het ook bij hard roepen zou blijven of dat we nog iets van een obscure bron zouden krijgen. Maar zoals verwacht:
 10. Hier zie ik graag een bron van. Want dit is typisch zoiets dat "tegenstanders" roepen, maar ik nog nergens gestaafd zag worden.
 11. Druktechnisch zit je altijd aan een veelvoud van 4 indien geniet. Gelijmd kan in principe ook met 2 inderdaad.
 12. Zijn Nabuko en Donosor niet 2 wezens?
 13. Wat een gekke discussie. Er is maar 1 juiste manier en dat is Gilles, zoals je het schrijft. Niet alleen omdat de geestelijk vader het zegt, maar vooral omdat je die naam nu eenmaal zo uitspreekt in Nederland. Of noemen jullie de leider van de X-Men ook Sjarl Savjee, omdat dit van oorsprong de Franse uitspraak is?
 14. Dat zou niet moeten uitmaken. Dat CW dit door laat gaan is schandalig. Als ze iets als "origineel" willen verkopen, zouden ze op zijn minst goede foto's moeten opvragen van zo'n handtekening. Want de foto die je nu zelf hebt gemaakt spreekt boekdelen. Er is door degene die de handtekening vervalst heeft amper moeite gedaan om zijn onkunde te verbloemen.
×
×
 • Create New...