Ga naar inhoud

Timothy van Damme

Members
 • Aantal items

  373
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.157 profielweergaven
 1. Serieus? Ik vind de vondst van die zwarte haaienvin echt waanzinnig mooi.
 2. Big Fish is enorm ondergewaardeerd. Prachtig eerbetoon aan fantasie en een mooi verhaal over acceptatie en loslaten. Edward Scissorhands is mijn persoonlijke favoriet. Voordat het een soort trucje werd is dit Burton op zijn vreemde best. En ook Depp is hier perfect gecast als aandoenlijke hoofdpersoon. Daarna werd het voor mij te vaak vreemd doen om het vreemd doen. Batman Returns is de perfecte mix tussen Batman en Burton. De eerste krijgt vaak de voorkeur, maar mij doet deze gotische potpourri absoluut meer. Vooral die Penguin!
 3. Omdat het anders niet in hun narratief past. Ik vind het dapper dat je het nog probeert, maar het is helaas nutteloos.
 4. Nog zo'n trucje. Een vriend van me probeerde pas hetzelfde: zo selecteren dat je gelijk krijgt. Maar hoeveel wetenschap en waarheid je er ook aan probeert te verspillen: het interesseert ze niet. Zie ook dat filmpje van 1 enkele dieren(!)arts dat zonder enige twijfel of gene boven de mening van wetenschappers wereldwijd wordt geplaatst. "Verbijsterend" vind ik dan echt nog het minste... Daarnaast gaat het hier om sterfgevallen, maar Corona is zoveel meer.
 5. Lijkt ook wel wat op Peter Jackson.
 6. Ik kom er overigens net achter dat Achel sinds dit jaar geen officiële trappist meer is. Hun brouwmeester is vertrokken en nu wordt het proces dus niet meer overzien door een monnik van de orde. De meeste normale (dus geen eenmalige uitgaves) heb ik wel eens gedronken. Alleen de Engelszell Cervisia Stanacum (alleen ter plekke te koop) en de Trappisten Zwickl nog niet en van Spencer de Monks' IPA (blijkbaar een andere dan de Europese), de Peach Saison en de Premium Pilsner. Verder heb ik ook de onofficiële trappisten Mont des Cats en Cardeña wel eens geproefd.
 7. Welke niet dan? Engelszell, Tre Fontane, Tynt Meadow en Spencer zijn hier vrij goed te vinden. Maar goed, voor mij zouden het sowieso 3 Oak Aged van La Trappe zijn waarschijnlijk
 8. Precies dit is waar ik me enorm aan stoor, ook hier in deze thread. En dit. Het gros van de complotwappies zoekt net zo lang tot ze een enkele wetenschapper of website vinden die hun "waarheid" ondersteunt. Wat het bewijs van de overgrote meerderheid ook zegt.
 9. Het zal aan mij liggen, maar ik vind het bizar dat een online event moet worden afgelast. Avondklok lijkt mij ook niet de reden, want volgens mij mag je je voor werkzaamheden ook na 21.00 nog verplaatsen.
 10. Grappig genoeg heb ik bij alle vragen een andere incarnatie. Beste film (by far) Spider-Man 2. Vooral vanwege de fantastische Doc Ock. Beste Spider-Man acteur Tom Holland. Hier komt de typische Spidey-humor het best tot zijn recht. Beste main love interest Emma Stone. In Dunst heb ik nooit een MJ gezien en Zendaya is leuk als moderne jonge vrouw, maar ik heb geen binding met het personage. Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe film waarin waarschijnlijk Tobey Maguire, Andrew Garfield én Tom Holland samen te zien zijn. Dat zal wel kort zijn, maar toch erg leuk.
 11. Ik vond hem even niet zonder ondertiteling, maar deze vind ik ook altijd goed. Die ietwat lullige intro vooraf, het achteruit draaien van de bezoekers, rauwe muziek en dan de manier waarop de credits worden vormgegeven. Heerlijk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...