Jump to content

Timothy van Damme

Members
 • Posts

  396
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Timothy van Damme

 1. Weer een sterke! Dat doorzichtige effect is erg goed gedaan.
 2. Je bedoelt dan toch wel de mainstream media zeker?
 3. Nice! Ik krijg er - ondanks het ontbreken van kleur - een beetje een pop-art gevoel bij.
 4. De Vliegende Hollander. Mijn geboorteplaats is de thuisbasis van deze legende en er zijn veel leuke strips rond dit figuur gemaakt.
 5. En je bent echt niet Kameraad Mauser? Deze zou zo uit zijn schetsboek kunnen komen! Mooi werk sowieso. Het ontwerp van de "kleurloze" personages staat me heel erg aan.
 6. Ruim 5 jaar na dato ben ik toch wel benieuwd waar dit bizarre draadje nu om ging.
 7. Dat staat altijd in de disclaimer.
 8. Ik vind hem erg sterk. Je ziet gelijk wat het is en dat is moeilijker dan je op het eerste gezicht zou denken.
 9. Dat wist ik stiekem ook wel. Maar ik was benieuwd of het ook bij hard roepen zou blijven of dat we nog iets van een obscure bron zouden krijgen. Maar zoals verwacht:
 10. Hier zie ik graag een bron van. Want dit is typisch zoiets dat "tegenstanders" roepen, maar ik nog nergens gestaafd zag worden.
 11. Druktechnisch zit je altijd aan een veelvoud van 4 indien geniet. Gelijmd kan in principe ook met 2 inderdaad.
 12. Zijn Nabuko en Donosor niet 2 wezens?
 13. Wat een gekke discussie. Er is maar 1 juiste manier en dat is Gilles, zoals je het schrijft. Niet alleen omdat de geestelijk vader het zegt, maar vooral omdat je die naam nu eenmaal zo uitspreekt in Nederland. Of noemen jullie de leider van de X-Men ook Sjarl Savjee, omdat dit van oorsprong de Franse uitspraak is?
 14. Dat zou niet moeten uitmaken. Dat CW dit door laat gaan is schandalig. Als ze iets als "origineel" willen verkopen, zouden ze op zijn minst goede foto's moeten opvragen van zo'n handtekening. Want de foto die je nu zelf hebt gemaakt spreekt boekdelen. Er is door degene die de handtekening vervalst heeft amper moeite gedaan om zijn onkunde te verbloemen.
 15. Uit een ander topic. Maar dit maakt (als het waar is) des te meer duidelijk dat Catawiki wel degelijk verantwoordelijk is. Deze verkoper stuurt zijn foto's door omdat hij er geen verstand van heeft. De "expert" plakt er vervolgens Largo Winch op en beslist dat dit dan wel een originele Philippe Francq moet zijn. Ik hoop voor lukoste dat het dat ook echt is, maar het feit dat de tekenaar zijn eigen naam niet weet, stemt me niet heel hoopvol.
 16. Grote onzin op die website. Het groen/grijs had te maken met een drukfout. https://www.hollandlitho.com/how_a_printing_error_gave_us_a_green_incredible_hulk.html
 17. Die schetsbladen zijn waanzinnig mooi! Dat worden prachtige schutbladen in jouw toekomstige strip
 18. Zo werkt aansprakelijkheid niet. Wat jij beschrijft is Marktplaats. Als een verkoper daar verkeerde info geeft, is deze daar verantwoordelijk voor. Door er als een veilinghuis experts aan te verbinden die daar uitspraken over doen, word Catawiki zelf verantwoordelijk. Door er een expert aan te koppelen, proberen ze zichzelf te presenteren als betrouwbaar, maar dat is een wassen neus. Aan de hand van foto's kun je geen waarde of authenticiteit hangen aan een product, wat de experts per definitie overbodig maakt.
 19. Dat is geen regel, dat is de wet. Verder vind ik het absoluut geen gebakken lucht. Jij vind het niet op zijn minst vreemd dat de "expert" van Catawiki uitspraken doet over de staat van een object dat ze nooit gezien hebben?
 20. Veilingplatform Catawiki verzuimt klanten vooraf toestemming te vragen voor commissiekosten https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/item/veilingplatform-catawiki-verzuimt-klanten-vooraf-toestemming-te-vragen-voor-commissiekosten/
 21. Die Tandori's heb ik inderdaad ook, evenals de Spider-Man. En ik bedenk me net dat er ook nog een Assassins Creed is. Verder een hoop mooie tips. Ik ga zeker op zoek naar een aantal daarvan. Die Nero ziet er prachtig uit, maar daar hangt vast ook een prijskaartje aan.
 22. Welke strips spelen zich af in India? Natuurlijk ken ik India Dreams (prachtig), diverse Jungle Book adaptaties (Disney, Laatste Jungle Book, De Kid) en Asterix in Indusland. Ik hoor graag andere voorbeelden van strips/reeksen in India en/of rond Jungle Book.
 23. Serieus? Ik vind de vondst van die zwarte haaienvin echt waanzinnig mooi.
×
×
 • Create New...