Ga naar inhoud

kurisu74

Members
 • Aantal items

  319
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

767 profielweergaven
 1. Ugo Bienvenu heeft ook Death Stranding gespeeld?
 2. Het geeft mij veel plezier een afdeling Nederlandstalige Dargaud strips (en Casterman, Lombard, Glenat, Dupuis) in mijn collectie te hebben, is dat dan zo vreemd? Ik zal de strip even graag lezen, maar minder graag in mijn boekenkast plaatsen. Het gezeur over mensen die iets aankaarten dat je zelf niet stoort is imo nuttelozer dan het aankaarten zelf
 3. Ik had het liever als Dargaud album gezien eerlijk gezegd. Ik hoop dat het geen gewoonte wordt!
 4. Bij die labels hoort ook een bepaalde beleving en stijl vind ik, en bepaalde auteurs associeer ik ook met bepaalde uitgeverijen. Het zou een enorm gemis zijn.
 5. En deze vind ik de meest geslaagde
 6. Deze was niet helemaal hoe ik me een Blueberry film had voorgesteld, maar was wel origineel Jan Kounen is natuurlijk ook geen doordeweekse regisseur.
 7. Ik hoop dat dit gewoon de preview is en dat ze de namen van de originele uitgeverijen niet gaan veranderen op alle Ballon strips! Slecht voor mijn OCD
 8. Ik eet alleen veggieburgers (liefst de Beyond) met sla, tomaat, augurk of jalapeno, gebakken ajuin, kaas, en als saus graag iets zoals de Dallas saus van Brussels Ketjep of de Burger saus van Heinz (die ik nergens meer vind). Op locatie, liefst Hard Rock Café of Ellis Burger.
 9. Ik weet heus wel dat men dit zo sinds ergens begin jaren '80 probeert te forceren (toen men het Vlaamse Gewest heeft "uitgevonden", hoewel er drie van de vijf provincies niet Vlaams waren), maar het feit blijft dat Antwerps en Brabants veel harder lijken op wat men in Noord-Brabant bezigt dan hoe men in West- en Oost-Vlaanderen praat; waar ik trouwens niet veel van versta als ik eerlijk ben. En Limburgs uit Maastricht lijkt héél hard op Limburgs uit Hasselt. Hoe dat "Vlaams" is is mij niet duidelijk, behalve dan vanuit een politiek Vlaams nationalistische hoek misschien. Ik heb ook een hekel
 10. Antwerps, Brussels en Limburgs als "Vlaams" omschrijven is alsof je de dialecten uit Noord Brabant of Zeeuws-Vlaanderen "Hollands" noemt.
 11. Het is voor Dargaud heel moeilijk om alle albums even groot uit te geven, als ik naar mijn integrale reeksen van bv Blueberry of Leo kijk... Hoe die Gaston rug er is doorgekomen bij een toch wat prestigieuze heruitgave van Guust is mij ook een raadsel. Ik heb btw geen sticker. Ik heb het album gewoon verwijderd uit mijn collectie.
 12. Dat ziet er inderdaad meteen al veel interessanter uit. Merci voor de tip.
 13. Met De Sonometer is het de eerste keer in decennia dat ik nog eens een Suske & Wiske strip lees. Wat was dat een tegenvaller zeg. Zo'n flauw verhaal, domme belegen grappen, veel tekstballonnen met weinig inhoud en een heel idiote Lambiek (zoals hij net nièt was in de Blauwe Reeks?). Vond het eigenlijk ook niet zo sterk getekend. Gemiste kans, al verkoopt het blijkbaar als zoete broodjes dus goed voor hen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...