Ga naar inhoud

kurisu74

Members
 • Aantal items

  303
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

664 profielweergaven
 1. Ik ben het helemaal eens met Neat Stuff! Bij mij is het net zo, en niet alleen bij boeken maar ook bij boardgames, vinyl, etc...
 2. In de oude korte verhalen / kortverhalen van Canardo erft een jonge verwaande eend de outfit van zijn vader en transformeert zo in een nieuwe Canardo die zo goed als identiek is aan de oude.
 3. Ik weet het; een langspeelfilm is bij jullie een lange speelfilm en een kortfilm is een korte film. De beste grappen moet je uitleggen he.
 4. Kortfilm en kortverhaal zeggen ze niet in Nederland denk ik. Daar is het een korte langspeelfilm
 5. Hangt er van af waar ik ben en hoe laat het is als je begrijpt wat ik bedoel
 6. Amateurisme op de reep Ik ben een professioneel forumbezoeker hoor
 7. Interessant, Black Bat heeft zelfs ook nog drie iteraties ondergaan, dit is een cover van een verhaal van de originele Black Bat
 8. Dat lijkt wel heel hard op een ander personage of beeld ik me dat in? Misschien De Kat van op TV vroeger
 9. Inderdaad! Had hem op pre-order maar hij is vandaag niet gearriveerd. Ik dans dus de nacht in!
 10. De albums van Glénat en Dargaud die in april hadden moeten uitkomen staan blijkbaar nu gepland voor 13 mei Vorstenbloed 4 Oliver Page 1 Heliopolis 4 Ravian door Larcenet ...en wsl nog andere maar deze had ik destijds nog besteld.
 11. Waarom zijn ze er zelfs niet in geslaagd alle boeken even groot te maken. Bij mij ziet het er exact zo uit...
 12. Hoe ze het ook zouden hebben aangepakt, Monopoly is en blijft een dom spel (gespeeld met vaak nog dommere houserules) dat zeker in deze golden age of boardgames geen spat aandacht zou mogen krijgen.
 13. OK bedankt, ik kon de twee andere Glénat albums die ik wil in april (Heliopolis 4 en Vorstenbloed 4) wel voorbestellen op Standaard Boekhandel, maar deze vond ik niet.
 14. Eigenlijk is Canardo ook raar op dat gebied, in de eerste 4 of 5 albums leefden de mensen nog naast de anthropomorphische dieren, maar later verdwenen de mensen van het toneel. De bar Chez Freddy was zelfs in een kippenhok.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...