Jump to content

kurisu74

Members
 • Posts

  328
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

824 profile views

kurisu74's Achievements

 1. Was bv. Fuhrersmurf altijd Fuhrersmurf of was dat eerst schildermurf Maar wat ik bedoel, zijn sommige smurgen niet tijdelijk een bepaalde smurf en daarna terug gewone smurfen, of hoe werkt dat precies?
 2. 't Is eerder korzelig dat ze denken dat wat Europese strips verbranden bijdraagt aan een oplossing voor dat issue. Ik zou bijna zeggen, integendeel want nu gaat de discussie ergens anders over...
 3. Die twee albums met korte computermoppen waren enorm flauw, maar verder werd de reeks alleen maar beter en beter met Het staat in de sterren en Een nieuwe lente als hoogtepunten. Het Robbedoes parodie album was ook zeer geslaagd. Ik zou zeker de Nieuwe Avonturen ook kopen. Weet er iemand hier trouwens wat er mis was met dit album? Silvester heeft dit niet mee opgenomen in de vertalingen van de avonturen zonder Kobijn.
 4. Net een pakketje ontvangen met de drie mythische albums van Kobijn. Ik ben klaar voor zijn Nieuwe Avonturen.
 5. Bestaat zeker, maar alleen met Engelse ondertitels. De film was helaas vrij middelmatig. Maar het klopt wel dat er niets boven fysiek media gaat, niet alleen om te verzamelen, maar ook wat betreft kwaliteit en bij film dan vooral bitrate.
 6. Ah inderdaad Dupuis zie ik ook, sorry. Ik blijf het vervelend vinden dat ik ofwel de uitgeverij moet intypen, ofwel door die hele lijst moet scrollen bij de filter. Ik ga verder op zoek naar een goed alternatief.
 7. Dat begrijp ik, en voor bv Standaard Uitgeverij werkt dat ook...maar staat er dan niks op het programma voor Dargaud, Dupuis, Casterman, ...? Het blijft hoe dan ook vrij omslachtig.
 8. Ik krijg eerlijk gezegd kop noch staart aan het systeem achter de "Te verschijnen" filters. Dat was waar ik de website voornamelijk voor gebruikte. Heeft er iemand een degelijk alternatief, liefs waar je per uitgeverij kan sorteren?
 9. Ugo Bienvenu heeft ook Death Stranding gespeeld?
 10. Het geeft mij veel plezier een afdeling Nederlandstalige Dargaud strips (en Casterman, Lombard, Glenat, Dupuis) in mijn collectie te hebben, is dat dan zo vreemd? Ik zal de strip even graag lezen, maar minder graag in mijn boekenkast plaatsen. Het gezeur over mensen die iets aankaarten dat je zelf niet stoort is imo nuttelozer dan het aankaarten zelf
 11. Ik had het liever als Dargaud album gezien eerlijk gezegd. Ik hoop dat het geen gewoonte wordt!
 12. Bij die labels hoort ook een bepaalde beleving en stijl vind ik, en bepaalde auteurs associeer ik ook met bepaalde uitgeverijen. Het zou een enorm gemis zijn.
 13. En deze vind ik de meest geslaagde
 14. Deze was niet helemaal hoe ik me een Blueberry film had voorgesteld, maar was wel origineel Jan Kounen is natuurlijk ook geen doordeweekse regisseur.
×
×
 • Create New...