Ga naar inhoud

Gilles

Members
 • Aantal items

  1.502
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Gilles

 • Titel
  Lord Drakkon
 • Verjaardag 15-01-1988

Profile Information

 • Locatie
  Torhout
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

2.848 profielweergaven
 1. Merci, 'k heb hier nog enkele Hot Toys liggen die ik ooit eens moet uitstallen. Zo'n cases zouden dan wel van pas kunnen komen.
 2. Als backer zijnde kan ik diegenen die klaagden wel begrijpen. De funding sprak van 1500 exemplaren, dus een vast aantal. Moest er vanaf het begin over minstens 1500 exemplaren gespoken zijn, dan was er geen vuiltje aan de lucht en konden ze doordoen tot het einde van de maand. Nu, zelf heb ik niet geklaagd maar toch breekt het ook voor mij een beetje de exclusiviteit. Het is gewoon leuker om een collectie in huis te hebben waarvan je weet dat ze maar een bepaald aantal gedrukt hebben. De reacties dat er mensen gekocht hebben om achteraf met winst te verkopen doen me een beetje rol
 3. Best interessant, heb je ervaring met bestellen van Wicked Brick?
 4. 't Zou eigenlijk gewoon simpele witte verlichting zijn, kleuren zeggen me weinig.
 5. 'k Heb een aantal titels aangeduid. De redenen zijn divers, zo was het Hoofd van Samos een van m'n eerste Jommeke's. Ik was ongeveer drie jaar en het boekblok kwam los van de cover. Het heeft jaren geduurd vooraleer ik dat verhaal effectief las toen ik kon lezen. Het idee dat het boekje volledig kapot zou gaan als ik 'm doorbladerde hield me tegen. De Kleine Vandaal vond ik enorm onrechtvaardig tegenover het hoofdpersonage. Dit verhaal bracht misschien wel Anatool zijn meest gemene streek uit de volledige reeks. Titels als Het Geheim van de Hoefslag en Het Bedreigde P
 6. Beste repen of reepers, gereepten, reppers, getekenden... enfin stripliefhebbers Heeft er iemand ervaring met led-strips om je stripkast(en) te verlichten? (Haha, I made a funny!) Het is een nogal Amerikaans concept, maar ik ben momenteel ideeën aan het verzamelen om mijn zolder in te richten tot stripkamer/man cave/geek cave. Nu, m'n vraag is eigenlijk redelijk simpel. Is ledlicht (op lange termijn) schadelijk voor papier?
 7. Uhm... Als ik tijd heb om te lezen is het voornamelijk Amerikaans. Momenteel ben ik bezig met de He-Man and the Masters of the Universe Omnibus. Verder zijn het integralen en de gebruikelijke klassieke reeksen.
 8. Ik kom hier om de zoveel maanden nog wel eens neuzen.
 9. Iets kleiner is een subjectief antwoord, daarom geen oneerlijk antwoord. 17 x 24 is overigens niet zo overdreven klein. Voor een reeks als Jommeke zal dat formaat best leesbaar zijn, het gaat nu eenmaal over een reeks met simpele tekeningen. Als het doorgaat betaalt de koper nog geen euro per verhaal. Dat is en blijft een koopje. Voor de uitgeverij lijkt het me interessant om eventueel een nieuw publiek aan te kaarten die het momenteel niet ziet zitten om de reeks bijeen te sprokkelen en dus ook geen nieuwe verhalen koopt. Dat er "dik" verdiend gaat worden aan dit pro
 10. De afgelopen vier à vijf jaar eigenlijk. Enfin, hou het maar op de reden waarom David vertrokken is. Anders wordt het vermoedelijk te uitgebreid.
 11. Is David hier weg? Wat heb ik gemist?
 12. Dat is de stripversie van Mevrouw De Bolle (Jeannine De Bolle). In de tv-reeks vertolkt door wijlen An Petersen. Samen en Gert hadden een stripreeks die in de jaren '90 en begin jaren 2000 liep.
 13. Gilles

  Jommeke

  Dat Nys medewerkers had, dat wist ik natuurlijk. Dat het er echter zoveel waren, daar schrik ik toch even van. Omdat hij echt leefde van Jommeke verbaast het me dat hij zoveel uit handen kon geven. Dat was voor mij altijd het verschil tussen Nys en Vandersteen. Ik dacht altijd dat Nys al zijn energie in Jommeke stak, en dat hij dus minder "personeel" had dan Vandersteen, die veel reeksen produceerde.
 14. Dit staat er sowieso standaard in hoor.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...