Ga naar inhoud

Gilles

Members
 • Aantal items

  1.558
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Gilles

Profile Information

 • Locatie
  Torhout
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

3.219 profielweergaven
 1. Oké, maar die zijn toch al inbegrepen in de prijs die je betaalt op de site? Of is dat veranderd?
 2. Oké, als ik het goed begrijp ben je safe onder de 150 bij een bestelling op Bookdepo?
 3. Als ik me niet vergis staat dat wel ergens in dat boek van Ronald Grossey. Studio Vandersteen: Kroniek van een Legende. 'k Zou het checken, maar mijn boeken en strips zitten op dit moment nog in dozen (en dat zal de eerste maanden niet veranderen).
 4. Dit is eigenlijk meer iets voor dat ander topic "Mijn Verzameling" of hoe heet het ook alweer?
 5. Gilles

  Integrales

  Ditto, ik heb er zo'n drie of vier gelezen denk ik. Misschien is dit een niet-populaire opinie, maar het boeit me niet genoeg.
 6. Gilles

  Integrales

  Robert en Bertrand is de beste Vandersteen-reeks. 'k Heb de hele reeks in eerste druk gezocht destijds en die integrale versie schaf ik me ook aan.
 7. Het is verbazend om te lezen dat er hier nog mensen zijn die roken. Met al die strips die door de forummers gekocht en gelezen worden, hoe heb je dan nog geld over voor sigaretten?
 8. Gilles

  Integrales

  Ik zie het als nog eens 12 euro extra op een al redelijk hoog bedrag.
 9. Gilles

  Integrales

  Dat begrijp ik. Het is echter een grote hap uit het budget. Daarom twijfel ik of ik wel de knoop doorhak met Sammy.
 10. Gilles

  Integrales

  Dit brengt voor mij dan weer een ander punt naar boven. Een tempo van één deel per kwartaal vind ik nogal hoog. Als je slechts enkele reeksen volgt valt dat nog mee, maar ik denk dat het gros van het publiek dat deze boeken koopt, dat doet met verschillende reeksen. Aan de andere kant kun je dan argumenteren dat, als het uitgavetempo te laag ligt, dat potentiële klanten tegenhoudt.
 11. Als dat beeld Sloth (van The Goonies) uit zijn puberjaren voorstelt, dan lijkt me dat wel geslaagd.
 12. Redelijk veel Marvel en DC Omnibussen ja. Batman by Paul Dini Omnibus is zo'n voorbeeld van een boek dat zeer snel verdween.
 13. Nu ik er langer bij heb stilgestaan moet ik mezelf min of meer tegenspreken. 2020 heeft mijn koopgedrag wel sterk beïnvloed op gebied van preorderen. Omdat het steeds moeilijker werd om Amerikaanse omnibussen aan te schaffen gedurende dit jaar heb ik er veel meer in preorder staan dan voorheen (om niet te zeggen dat ik het voor dit jaar eigenlijk niet deed). Sommige boeken hebben het Europese grondgebied amper of niet bereikt, er gaan heel wat uitgaves veel sneller out of print. Bijgevolg...
 14. Och, dat stelt helemaal niets voor hoor. We hebben wel andere dingen zien voorbij komen de laatste week (of weken).
 15. Ik ook niet (of toch niet voornamelijk, ik zag er ook wel een aantal op jonge leeftijd). Je had het ook alleen maar in je laatste zin over taalfouten Peter. Zoals ik al eerder zei, je veralgemeent. Als je jouw bericht leest lijkt het dat jouw ervaringen standaard zijn en dus iedereen iets dergelijks ervaart. Kbellon zijn uitleg hierover is zeer goed. Overigens maak ik nu nog steeds schrijf/taalfouten hoor.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...