Ga naar inhoud

sjaakie

Members
 • Aantal items

  541
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

1.333 profielweergaven
 1. Eigen stripfeest gehad met deze en de Hermann expo. Bezoek aan het Belgisch stripcentrum voor de Guarnido tentoonstelling en 2 signeer sessies bij expo59.
 2. Bij Dumpie in Leiden liggen ze nog.
 3. Zoals ik het lees is het een 1 richting tentoonstelling waar je waarschijnlijk in 40 min langs loopt om alles te zien. Voor mensen die slecht ter been zijn of die wat langer staren naar een prentje zal je er een uur over doen.
 4. sjaakie

  Dédi's

  Waldin kickstarter ontvangen vandaag.
 5. Er komt dus een expositie waar voor je moet reserveren. https://www.brussel.be/stripfeest En een drive in bioscoop
 6. Wij hebben inmiddels de 125e Vriend van het MoCA mogen verwelkomen! Vanaf nu ontvangt elke 25e Vriend van het MoCA het fraaie hardcover boek " Het Belgisch centrum van het beeldverhaal" geschreven door Charles Dierick. (Zolang de voorraad strekt)
 7. Goed nieuws, wij kunnen al bijna de 100e Vriend van het MoCA verwelkomen! De 100e Vriend van het MoCA ontvangt het fraaie hardcover boek " Het Belgisch centrum van het beeldverhaal" geschreven door Charles Dierick. Wil jij die 100e vriend worden? Vrienden hebben onbeperkt toegang tot het museum Vrienden krijgen een exclusieve kunstdruk Vrienden ondersteunen een mooi initiatief Vrienden krijgen toegang tot de pilot-tentoonstelling 'European Masters' Dat kan al vanaf € 27,50 per jaar. Meld je hier aan. www.museumofcomicart.nl
 8. Al was het wel de intentie. Denk ik dat 2 weken veel te kort is om echte verbeteringen te implementeren. Daar gaan maanden overheen.
 9. Komen die niet om de 3 jaar en staat die voor 2022 op de planning ?
 10. sjaakie

  Catawiki Zaagdraad

  Boeken in seal ik weet niet maar bij mijn boekhandel en ssz is niks geseald. Maar als ik wil kan ik om ieder boek binnen 2 min een seal doen. Zijn er echt mensen die daar intrappen ?
 11. sjaakie

  Blacksad

  Ja viel me tegen. Aardig verhaal maar net iets teveel bugs om het een leuk spel te noemen. Ongeveer 8 uur mee bezig geweest.
 12. https://www.bnnvara.nl/eventothier/videos/542111 Min 21.00 tot 23.06 over 75 jaar suske en wiske
×
×
 • Nieuwe aanmaken...