Ga naar inhoud

Ronald A

Members
 • Aantal items

  262
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

815 profielweergaven
 1. Mijn pakket van post.nl is binnen. Ineens deze ochtend een bericht dat pakket onderweg was en in de namiddag in de bus. Volgend jaar in december toch maar even niets bestellen.
 2. Nee enkel op 2 december de bevestiging van paypal dat betaling gedaan is en automatisch bericht van cheapcomics dat bestelling ontvangen is. Nogmaals voor alle duidelijkheid dit is geen kritiek op cheapcomics.
 3. Dan zal ik nog even geduld moeten uitoefenen. Ik ben alleen ongerust omdat er een aantal bijna OOP In de bestelling zitten. Maar als ik las dat Willy al 14 dagen op een pakket van Bpost aan het wachten was dan valt het bij mij nog mee met mijn 10 dagen wachten ondertussen.
 4. Ik heb op 2 december een bestelling gedaan bij cheapcomics. Tot op heden nog niks ontvangen. Gisteren contact gehad met Chris en die zei me dat er enorme problemen zijn met post.nl. Acht dagen lijkt me echter lang. Meestal heb ik na 2 dagen mijn bestelling in huis. Aan Chris zijn service zal het niet liggen want die is altijd super.
 5. Ronald A

  Integrales

  Vermits ik mijn strips graag chronologisch lees was ik op zoek op de stripspeciaalzaak site naar het overzichtje van de Roodbaard en Tanguy & Laverdure integrales. Met overzicht bedoel ik het reeksoverzicht zoals bijvoorbeeld van de Minimensjes in de stripfacts rubriek van 15 augustus. Het heeft op de site gestaan. Maar ik kan het niet meer vinden. Heeft er misschien iemand een link? Ik meen me ook te herinneren dat er ooit eens iemand melding maakte van een integraal afdeling op de stripspeciaalzaak site. Mocht dit zo zijn waar, waar, waar? Alvast beda
 6. Ronald A

  Integrales

  Ik kreeg net bericht dat mijn exemplaar in de winkel ligt. Klaar om op te halen
 7. Ronald A

  Integrales

  Ik ben benieuwd wat ze nu gaan doen met de bestellingen. In hun verkoopsvoorwaarden staat duidelijk bij punt 7. 'Voor een bestelling via de website geldt steeds de prijs die van toepassing is op het moment van de bestelling.' Wat oorspronkelijk dus geen 50 euro was.
 8. Ronald A

  Integrales

  De complete Baard en Kale 8 is nu beschikbaar op Stripweb en Akim. Nu is het afwachten wat Standaard boekhandel gaat doen. Toen ik vandaag de releases van Ballon Media zag viel het me trouwens op dat er in november / december maar weinig integrales uitkomen.
 9. Ronald A

  Integrales

  Op Pinceel zie ik in week 26 'Tarawa integraal' staan. Weet iemand hier iets meer over. Werd maanden terug reeds aangekondigd door Arboris maar verdween toen van de releasekalender.
 10. Ik hoop het want de vorige editie is ook nog niet vertaald.
 11. Iemand enig idee of we nog een hardcover gaan krijgen van Team Rafale 5? Er was een fout bij de vorige uitgave. Daarnet vernam ik via mijn stripwinkels dat er nog niks bekend is van een nieuwe uitgave.
 12. Zijn er geen plannen meer om deze reeks te vertalen?
 13. Striphelden versus Corona Getekende reep magazine
 14. Sommige mensen slaan wc papier en pasta in, ik epic collections: - Star Wars Legacy 1 - Star Wars Infinities - Star Wars New republic 1 - Star Wars New republic 4
 15. Zijn de kasten van 40 cm ook geschikt voor enkel integralen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...