Ga naar inhoud

Ocampa

Members
  • Aantal items

    29
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Ocampa's Achievements

  1. Volgens mij gaat het dus niet om het feit dat bijv Marc Verhaegen op een stripbeurs een album met een tekeningetje erbij signeert. Het gaat er blijkbaar om dat er oud-medewerkers zijn die geld verdienen met het maken van tekeningen op bestelling. En dat is ook wel weer een beetje raar. Maar ja, het beeld wat velen hebben van SU en de erven is toch al niet superpositief en daar past dit dan ook weer tussen.
  2. Idd. Cambre zit al in de SU- en Vandersteen-stal, hem weer een hommage album laten maken is nou niet echt heel bijzonder. Had het iemand van buiten gevraagd.
  3. Bedankt @Richard Boom-vavavoom. Hoeveel graphic novels zijn er in de Dune serie verschenen?
  4. Iemand ervaring met de Graphic Novels van Dune?
  5. Ocampa

    Storm

    Goed nieuws dat er Integrales komen.
  6. Ocampa

    Integrales

    Er zitten nu dan toch Integrales van Storm aan te komen. https://www.stripspeciaalzaak.be/stripnieuws/storm-integraal-vanaf-2024
  7. Je hebt gelijk, ik ben abuis.
  8. Net zoals bij De Koning Drinkt dus. Zonder enige uitleg zijn Sidonia, Suske en Wiske daar opeens personages in een ander land in een andere tijd zonder enige connectie met de andere verhalen. Vond dat als kind ook al heel raar.
  9. Dat het tekenwerk anders is dat vind ik niet zo erg. En dat de scenario's wat minder zijn dan vroeger kan ik ook nog wel accepteren. Maar waar ik toch echt wel van baal is dat de albums nu naar 40 pagina's gaan. Op die manier worden de verhalen toch wel heel dun (letterlijk en figuurlijk).
  10. Ik vind dit al met al geen goed nieuws.
  11. Oei, heeft Wout gelijk een minnetje achter z'n naam bij de erven Vandersteen.
  12. Ocampa

    Integrales

    Ja, ik heb ze van Trigië ook. Hoopte dat er ook zoiets uit zou komen van Storm. Ik heb ook even gekeken naar die Collection, maar die zijn € 51 per stuk. Dat wordt me toch iets te prijzig.
  13. Ocampa

    Integrales

    Zijn er nou wel of geen Integrales van Storm?
  14. Ja, dat voeg ik me ook wel een beetje af.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...