Ga naar inhoud

Flow_

Members
  • Aantal items

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Flow_

  1. Klopt hoor, bdweb zet het als afgehandeld als ze verstuurd zijn. De tracking link krijg je dan normaal ‘s avonds via Bpost/post nl. Het belangrijkste is dat de albums (degelijk) geleverd worden.
  2. Flow_

    flow

    Een beetje zoals mezelf dan?
  3. Enkel is die bijna niet meer verkrijgbaar..
  4. Flow_

    Murena

    Dat belooft veel goeds!
  5. En dat is net de opmerking van Bammar, dat het vnl hier mensen met een andere smaak zijn, die reageren.
  6. Ik heb ook die indruk. Want deze week komen bvb toch een mooi aantal knappe albums uit. Zoals de nieuwe Black squaw, Nero, Wild West, Team Rafale,… binnenkort nog een paar nieuwe van Lauwert, etc.
  7. Flow_

    Enrico Marini

    Hij vraagt zelf om werk? Iemand idee wat zijn prijzen zijn?
  8. Anne Bonny is verhalend leuk gebracht. De helden van het volk ook maar brengt (te?) veel verhaallijnen naar voor. Beiden zijn zeker goed, maar geen toppers.
  9. Flow_

    Originelen

    Merci voor de reacties in ieder geval. Eerlijk gezegd ben ik nog maar weinig tot geen liefhebbers of verzamelaars tegengekomen die pro zijn. Ik sta er ook eerder sceptisch tegenover omwille van de hierboven aangehaalde argumenten. Maar er is ook een markt voor, die weliswaar traag op gang komt.. als voorbeeld is er nu oa de expositie van Vignaux en Xavier, waar ze prints van hun digitaal werk verkopen. De slang en coyote doet het goed in verkoop, de rest blijft precies achter.
  10. Flow_

    Originelen

    Misschien beetje out of the box maar wel aansluitend op bovenstaande: hoe staan jullie tegenover afdrukken van digitale pagina’s die verkocht worden met certificaat? Nu meer en meer tekenaars digitaal beginnen te werken proberen ze nu zo er een duit uit te halen. Uniek werk maar wel geen origineel getekend werk..
  11. Dat is toch geleidelijk aan het veranderen hoor. Tekenaars zoals Vignaux, Xavier, Holgado,… werken tegenwoordig meer en meer digitaal.
  12. Flow_

    Catawiki Zaagdraad

    En dan nog gaat het slecht bij Catawiki..
  13. Voor mij springt Serena er met kop en schouders boven. Een knap verhaal die je meesleurt van de eerste minuut! Sirocco, Edelweiss en de Overblijvers konden me ook bekoren. Het is inderdaad een kleiner formaat, maar ligt wel handig in de hand. Al moet ik aansluiten dat bij sommige albums de tekst wel moeilijk leesbaar wordt hierdoor. In ieder geval knap dat ze in deze tijden opstarten en ons toch wel mooie albums brengen!
  14. Volgens mij meta-baron 8.
  15. Vorig jaar ben ik voor het eerst naar dit festival geweest en tot mijn verbazing had ik dezelfde conclusie als velen hier getrokken. Namelijk dat het jammer is dat het vnl in het Frans te doen is. Gelukkig stond Standaard uitgeverij er en kon ik bij Bd empher een portfolio kopen om een dedicace van Du Caju te bemachtigen. Achteraf bekeken kan je voor 15 à 17€ een Franstalig album kopen en zo een mooie dedicace verkrijgen. Voor de 1 zal dit te veel geld zijn maar als je fan bent van een tekenaar, heb je dit er voor over? Dus ben ik dit jaar terug geweest en heb ik volop genoten van de mooie namen die er waren.. Het blijft ergens inderdaad niet eerlijk voor de Nederlandstaligen maar de Franstalige markt blijft nu eenmaal groter en zij brengen in eerste instantie de vele succestitels uit.
  16. Rosinski bij Standaard uitgeverij? Ik ben zaterdag geweest en het was inderdaad de moeite, ondanks de warmte.
  17. Dank u voor het duidelijke antwoord! Dat wordt dus schipperen en geluk hebben..
  18. Hoe werkt het ticket systeem eigenlijk? Je koopt een willekeurig album bij een uitgeverij en je kan dan naar keuze een ticket voor een auteur vragen? Je kan ook maar 1u op voorhand een ticket voor een tekenaar bemachtigen? Wat als je dan in een wachtrij staat voor een dedicace?
  19. Flow_

    Catawiki Zaagdraad

    ‘Wat..de zot er wilt voor betalen’ is hier de perfecte quote. Het ideale scenario voor de verkoper, 2 mensen die tegen elkaar opbieden.
  20. Dit is misschien de reden van sluiten?
  21. Je hebt het dan op marktplaats.nl ? Dat is blijkbaar de Nederlandse tegenhanger van de Belgische 2dehands.be. Daarop wordt meestal niet echt realistisch geboden. Maar lastdodo is inderdaad nog minder aantrekkelijk, hoewel je daar meer kwalitatieve en uniekere exemplaren kunt vinden.
  22. Flow_

    Nottingham

    Ik ben precies 1 van de weinigen hier die deze reeks wel weet te appreciëren. Het scenario vind ik best te pruimen en dit krijgt daadkracht door de mooie tekeningen en vooral sfeervolle inkleuring. Ik ben ook wel fan van de capes en het boogschieten, misschien vind ik het daardoor stiekem extra goed. Maar ook door de mooie, andere invulling die Robin Hood krijgt in dit verhaal. Het verhaal is na het 3de deel nog niet ten einde ter informatie, omdat ik dit hierboven zag verschijnen..
  23. Heb jij die besteld? Deze was onlangs live te volgen hoe Jérémy deze tekende dacht ik.
  24. Als ik het zo wat bezie is Ambreville wel liefhebber van zowat alles..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...