Ga naar inhoud

bouncer

Members
 • Aantal items

  1.243
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

1.789 profielweergaven
 1. Niet zo naief kameraad, bij deze club zijn de grootste tech- bedrijven en financiele instellingen aangesloten, inclusief grote Chinese banken.( zie lijst participanten ) Met een druk op de knop worden je bit-coins waardeloos, je goud wordt geconfisqueerd en je eventuele vermogen inclusief het veilige heilige huis belast, ze beweren te brengen Utopia, maar in werkelijkheid is het Dystopia, met het corona monster iedere dag te voeren als katalysator.
 2. Zegt het woord drama queen u iets, ik meende het ergens in een commentaar te lezen.
 3. Geen idee, het speelt zich af in 2017 op de Baijiazhuang elementary school in het district Chaoyang om de kinderen het abc van Jommeke bij te brengen. China sorteert graag voor in culturele revoluties, conformeren uit levensbehoud is daar de norm, daar zullen de meesten hier op dit forum nog aan moeten wennen, maar dat komt vanzelf, corona is de beste leermeester.
 4. "Belgisch belangrijkst export artikel ligt onder vuur". Zuiverheidsobsessies, daar komen altijd ongelukken van.
 5. bouncer

  Toernooi

  https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DK0knTX0KYCM&psig=AOvVaw0Q8-1mXwevNRzrXMV61KYA&ust=1603117522513000&source=images&cd=vfe&ved=0CAIQjRxqFwoTCOjo-aqsvuwCFQAAAAAdAAAAABAD Het komt zo voor in het verhaal, maar in hoeverre gaat de definitie strip op?
 6. bouncer

  Toernooi

  https://en.wikipedia.org/wiki/Bernie_Wrightson's_Frankenstein Jij mag beslissen Yncke.
 7. bouncer

  Toernooi

  Mystiek en desolaat gevangen in een afbeelding van Bernie Wrightson's Frankenstein.
 8. bouncer

  Toernooi

  Bedriegelijke eenvoud van George Herriman's Krazy Kat.
 9. De potentie van dit forum blijft achter bij de verwachtingen, naamsbekendheid hier in Nederland onder stripliefhebbers zeer gering, best wel jammer, men blijft in hetzelfde kringetje ronddraaien.
 10. Het maatschappelijk verval samengevat in een enkel plaatje, de thuiszitter met gratis geld tegenover de overlevers met beperkte middelen, tot over een half jaar wanneer de cijfers drastisch zijn bijgesteld.
 11. Was het maar alleen een gezondheidscrisis, deze crisis treft in eerste instantie de zelfredzamen die voor het nationale inkomen voor het land zorgen, de rest zal dan spoedig volgen. Als een domino effect zal het systeem door " externe schokken" imploderen, wat valt hier niet aan te begrijpen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...