Ga naar inhoud

bouncer

Members
 • Aantal items

  1.228
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

1.766 profielweergaven
 1. @BobFish Prachtig Bob, zowel het haar als het boek!
 2. Wij hier in de vrije universiteit van Amsterdam herkennen en erkennen niet het vrij handelsverkeer van een zak aardappelen. Aardappelen komen uit de grond, en zijn dus van iedereen, derhalve zouden deze verstrekt dienen te worden via de staat afhankelijk van het eventuele inkomen via het gelijkheidsbeginsel.
 3. Vol gas een doodlopende straat inrijden, is ook een richting.
 4. Deze ook maar meegenomen voor 20 euro, al was het maar om de hoeveelheid informatie over de comics, o.a het Italiaanse Topolino.
 5. Nu ook verkrijgbaar in de budget reeks van Taschen, voor om en nabij de 20 euro.
 6. Dat een verhaal niet altijd coherent hoeft te zijn bewijst Morrison hier wel, je krijgt in ieder geval waar voor je geld met het teruglezen om enigszins te begrijpen hoe de verschillende situaties nou eigenlijk betrekking hebben op elkaar. Beredeneerd mag iedereen zijn eigen verhaal inkleuren, wat dat betreft is Morrison enigszins een milde charlatan, maar hij haalt verhaaltechnisch niet het niveau van zijn grote vriend Alan Moore. De leukste stukjes vond ik met Anders Klimakks ( gemodelleerd naar John Difool ?!) en de cruiseboot met de president ( dit soort situaties
 7. Chantal de Spiegeleer?, uit de strip Madila.
 8. " Keep up the good work Bobby !!!!".
×
×
 • Nieuwe aanmaken...