Jump to content

bouncer

Members
 • Posts

  1,399
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

2,496 profile views

bouncer's Achievements

 1. Uiteindelijk gedaan, en ik moet zeggen " A hell of a ride", Dave Sim die op een daadwerkelijk bijzondere manier alles aan mekaar verbindt op een soms totaal geschifte wijze, zodat alles "verklaarbaar" is, ook weer aardig wat geleerd over " oude krantenstrips", Twin Earth, Big Ben Bolt. Carson Grubaugh probeert het ook op zijn eigen manier, maar vind ik toch een stuk minder vermakelijk, en laat zich ook moeilijker lezen qua ontwerp.
 2. Langzamerhand is " The strange death of Alex Raymond " een klucht aan het worden. Over de datum van reprint nog geen afdoende informatie, en de gespecialiseerde stripwinkels verkopen vrolijk de misdruk.
 3. Je zal ze de kost moeten geven, jonge stripmakers die zich beroepen uit invloeden van de "oude krantenstrips".
 4. Heerlijk "pulpy", en gelieve te lezen met een kilo'tje zout, en eigenlijk ook in zwart wit.
 5. @Richard Boom-vavavoomNog bedankt voor de tip over CIA comics. Bijzondere winkel in monumentaal grachtenpand, met een eveneens "bijzondere" eigenaar, met ik schat zo'n honderd duizenden comics in alle vormen en maten.
 6. Voor iedereen met interesse in krantenstrips, vijftiger jaren strips of gewoon in de geschiedenis van. http://allthingsger.blogspot.com/
 7. "Monsters", monsterlijk goed, de odyssee van Barry Windsor Smith eindigde op Olympus.
 8. Thor Omnibus vol 3, Kirby in optima forma, Lee met heerlijk hoogdravende teksten. Maar waarom in hemelsnaam een cover van Russell Dauterman, en niet van Jack Kirby, Marvels wegen zijn ondoorgrondelijk.
 9. Besteld, en zou rond deze tijd geleverd worden, blijkbaar uitgesteld naar 7 september.
 10. In deel 11 van Jess Long, een opblaasbare Natasja, die tot groot genoegen naar een maximaal vermogen kon worden opgeblazen. ( de Natasja figuur werd hier getekend door Walthery ) Piroton had een charmante en plezierige stijl van tekenen, de verhalen daarentegen waren wat vormeloos met hier en daar een uitzondering.
 11. Ja, ik blijf het zeggen, een site met titels op voorraad, in deze tijd is gewoon een pre.
 12. CIA comics op de Keizersgracht, zal eens gaan kijken, eigenlijk nog nooit binnen geweest. Henk Comics op de Zeedijk kom ik ook wel eens, Cheap comics zegt mij niets, zit dat ook in Amsterdam? bezoekadres, of alleen via internet?
 13. @mojo@Gilles Thanks for replying, altijd op zoek naar mogelijkheden. De import van winkels hier bij mij in de buurt ( Lambiek, American Book Center ) staat nagenoeg stil. Zal eens kijken of ik via via bij Pinceel kan bestellen.
 14. https://nl-nl.facebook.com/groups/870448110111899/ Heeft iemand hier ervaring mee ?
×
×
 • Create New...