Ga naar inhoud

bouncer

Members
 • Aantal items

  1.309
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

1.864 profielweergaven
 1. Ach Peter, de spreekwoordelijke roeper in de woestijn, de mensen zijn bang en angstig, je kunt het ze niet kwalijk nemen. Hier nog wat cijfers betreffende Nederland sinds 20 december. 45000 kappers dicht 68655 horecazaken al veel langer dicht 86000 winkels dicht 650 theaters dicht 16820 schoonheidssalons dicht 1625 sportscholen dicht 1385 boekenwinkels dicht 100.000 mensen in de evenementenindustrie zonder werk. Overheidssteun 50 miljard, ontoereikend en uitstel van executie. 1.502.637 kinderen kunnen en mogen niet
 2. Voor altijd een klein plekje in mijn hart, fietsend onder rijksmuseum naar Spiegelgracht, ja, hier was het. Bedankt Jean!
 3. Beiden heerlijk schots en scheef, door het leven getekend zoals het hoort!
 4. He Amigo's, Carlos Gimenez !!!
 5. https://www.nature.com/articles/d41586-020-00502-w De meeste wetenschappers zijn het er wel over eens, het virus " is here to stay ", de algemene oplossing is immuniteit afdwingen via de natuurlijke weg of vaccinatiestrategie. Wat zeker niet helpt, verlamming van de maatschappij en de verdergaande polarisatie, met verbazing zie ik de tegenstellingen groeien, een parallel universum in al zijn varianten. Voor de rest ben ik voor "team Bonte", angst is de allerslechtste raadgever.
 6. Verplichte kost Peter, had je deze ook gezien?, herkenbaar.
 7. De jongeren van nu ( 15- 25 ) zijn de toekomst, digitalisering processen zijn gewoon een dagelijkse realiteit, en zullen minder weerstand bieden aan de aanpassingen die dit met zich mee gaan brengen. In verdere fases gaat het financieel systeem ook op de schop met o.a. het verder uitrollen van digitale currencies vanwege het onhoudbare bank systeem, hierin zit natuurlijk de weerbarstigheid, ouderen met bezit en jongeren met een universeel basisinkomen.
 8. Maar vergeet ook EC Comics niet!
 9. Hangt van je leeftijd af, eenmaal in stroomversnelling kan het snel gaan, nog een leestip voor je van Google en Microsoft medewerker Kai-fu Lee.
 10. Voor mensen buiten de geijkte gedachtegang zijn de mogelijke contouren van een nieuwe wereld al reeds zichtbaar, ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de filosofieen van andere repers, hoe zien jullie de wereld de komende pakweg tien jaar veranderen, en je eigen leven/werk hierin.
 11. De Kraai van Lax . Nestor Burma van Tardi
 12. Als " reminder " hoe inspiratievol deze periode voor de geschiedenis van het beeldverhaal in algemene zin ook alweer was, is en altijd zal blijven.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...