Ga naar inhoud

Lebbercherrie

Members
 • Aantal items

  1.668
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Lebbercherrie

 • Verjaardag 27-03-1980

Profile Information

 • Locatie
  Aalst
 • Geslacht
  Mannelijk
 • Beroep
  bediende

Recente bezoekers van dit profiel

861 profielweergaven
 1. gereserveerd: buffalo runner, na de hel, pakket damocles, pakket kerkhof der onschuldigen
 2. Nog heel wat interessante Saga en Microbe titels over. Wees er snel bij, ze gaan vlug de deur uit.
 3. Verkochte titels verwijderd en prijzen duidelijker gemaakt.
 4. Reservaties en verkochte boeken uitgehaald
 5. Verkochte strips verwijderd.
 6. Beste stripliefhebbers, te koop: Alle boeken zijn in nieuw- tot zeer goede staat tenzij anders aangegeven Verzendingskosten zijn nog niet inbegrepen. Die zijn ook ten laste van de koper. Pakketten worden niet opgesplitst. Contacteer me op wimdetroyer11@gmail.com voor verkoop of vragen. Ik volg enkel via mail, dus reacties hieronder volg ik helaas niet op. Dank u voor uw begrip. Ik had deze lijst eerst in excel opgesteld, vandaar het rare formaat, de info staat in deze volgorde: Titel Auteur kaft/formaat uitgeverij isbn opmerkingen staat prijs
 7. Ok, wil je een antwoord? Omdat het een korte bondige bespreking moet zijn. Geen pagina's met ideeën over wat de lezer moet zien. Dat kan de lezer zelf wel bepalen. Een recensie heeft het doel je kort met een werk laten kennis te maken. Lijkt het je iets? Ga dan verder op ontdekking. Lijkt het je niets? Ook goed. Hebben we je een aankoop bespaard. Ik vind "uitleggen" in een recensie de lezer kleineren. Waarom zou de interpretatie van de recensent 'de juiste analyse' moeten zijn? Onderschat alsjeblieft de lezer niet, en vooral: overschat jezelf niet. Kan je een diepte-interview doen? Ga dan voor
 8. Doe. Het. Dan. Zelf. Ik denk dat dit nu officieel de laatste keer is dat ik hier nog eens gereageerd heb. Altijd heeft er wel iemand te mekkeren of te zagen. Het ga jullie wel.
 9. https://stripspeciaalzaak.be/2020-Besprekingen/Vrijwillig-Dood.htm
 10. Een zoon bekijkt de feiten en de herinneringen rond de zelfmoord van zijn vader, twintig jaar geleden, nu als zelf jonge vader. Aangrijpend en nuchter. Aanrader, mooi uitgegeven.
 11. Ik vermoed dat de originele boodschap gedelete is (al dan niet door de eerste poster) , waardoor de opvolgende commentaren verdwenen. EDIT: ik kan me perfect in Tanuki's comment vinden, voor mij is de kous af.
 12. Doe het dan toch allemaal lekker zelf. Bende ouwe zagen.
 13. 10 keer hetzelfde album van FC De Kampioenen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...