Ga naar inhoud

Ariadne

Members
  • Aantal items

    176
  • Registratiedatum

Recente bezoekers van dit profiel

673 profielweergaven
  1. Of....je gebruikt tijdschrifcassettes: https://images.quickoffice.nl/002/600x450/vnkl5620.jpg Ik vind het zelf wel handig. Ze passen uitstekend in Billy kasten. Er gaan ongeveer 20-25 softcovers in (hardcovers minder natuurlijk). Als je dan eens een reeks wil lezen pak je zo'n cassette even mee. Er verkleurt vooralsnog niks/niet veel.
  2. Omdat ik dit jaar een financiële meevaller had heb ik een behoorlijk bedrag kunnen doneren. Ik heb besloten dat anoniem te doen, omdat ik onvoorwaardelijk bij wilde dragen. Leuk dat je er wat voor kan terug krijgen maar dat was niet het doel van mijn donatie, ik wil niet sturen en al zeker niet eisen: ik heb jarenlang erg leuke tekeningen voorin mijn albums gekregen, gratis, zonder enige voorwaarden, met alle tijd en liefde gemaakt.
  3. Misschien heel duf gedacht of fout geredeneerd van iemand die nooit in signeerrijen staat of -tickets koopt, maar – Een tekenaar heeft een maximum aan dedi's die hij of zij kan maken op een dag. Er is dus een maximaal, vastgesteld aantal tickets? Stel: je verkoopt die tickets online. Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Voordringen in rijen en al dan niet stinkend anderen wegduwen gaat dan alvast niet. Dedi's in volgorde van ticket nummers, bv. ticket 1 t/m 5 van 10.00 – 10.30 uur, 6 t/m 10 van 10.30 – 11.00 uur, etc. (tijden zijn maar een voorbeeld hoor, het idee is ticketnummer met e
×
×
  • Nieuwe aanmaken...