Ga naar inhoud

Kameraad Mauser

Members
 • Aantal items

  17.688
 • Registratiedatum

1 Volger

Over Kameraad Mauser

 • Titel
  forumcynicus-wijsgeer-deeltijds orakel- onafhankelijk tekenaar

Profile Information

 • Locatie
  ancapistan - Europa der Vrije Volkeren
 • Interesses
  Strips & illustratie.(kunst)Geschiedenis. Economie-wetenschap. Kunst. Illustratie. Reizen. Wapens/krijgskunde/Mauser.
 • Geslacht
  Niet belangrijk
 • Beroep
  underground illustrator/hodlonaut

Recente bezoekers van dit profiel

3.317 profielweergaven
 1. Geert Mak die onwaarheden verkondigt in zijn nieuwe reeks In Europa.
 2. Per post stemmen in Nederland over een goeie 2 weken...what could possibly go wrong...
 3. Klinkt als zuiver Marxisme-Leninisme.
 4. Is het dan zo verschrikkelijk hetgeen Conrad neerzet?
 5. Jeeps, Land Rovers en zijspannen zijn nu eenmaal zo cool en uitnodigend om te tekenen. Zelfde voor vliegtuigen en paarden.
 6. 2 weken geleden was ik getuige hoe een armzalig slachtoffer in de buurt van het station in Oostende zijn wafel uit zijn handen werd geroofd door een meeuw. Waarna er flink gedreigd en gekrijst werd door enkele andere meeuwen die samen vochten onder elkaar om elk een brok van die wafel te kunnen binnenschrokken. Het armzalig slachtoffer ging een nieuwe wafel kopen en was meer op zijn hoede. Crapuultjes van 't zeetje.
 7. Stereotiepe Chinezen...werd daar nog niet over geklaagd door de woke sneeuwvlokjes? Want ik pas niets aan in mijn werk. Communistische Chinezen blijven niet te vertrouwen gele spleetogen en Kwo Min Tang/Hong Kong/Taiwan zijn onze Aziatische medemensen. Sue my ass, if y'all got the fucking balls...
 8. Autootjes tekenen gaat al iets beter. Met dit onder de knie is praktisch alles mogelijk qua weergeven inzake decors.
 9. Mss een overlap met de reeks: "een album van R&K door..." Kan Zwendel samen met Schwab, Merkel en nog wat ranzige eurocraten, de Chinezen/VN opdraven als een legertje doortrapte machtswellustelingen. Verder vind in Conrad wel niet slecht in zijn Asterix-tekenwerk. Net zoals Fabrice Tarrin. Maar Onnoembaren is natuurlijk wel qua scenario wel te prefereren boven Asterix.
 10. Almaar minder correlatie tss overlijdens door covid en aantal besmettingen. Cijfers van sciensano zelf. Signaal dat er immuniteit optreedt. Ook is het vatbaar zijn van infectie met covid deels genetisch bepaald. Neanderthalgenen dan nog. Er zijn genensets die bepalen dat je covidproof bent en genensets die je vatbaar maken voor infectie met ernstige gevolgen. Leukine, kankermedicijn helpt ook bij herstel longweefsel. Door dit toe te passen zijn minder ziekenhuisopnames nodig. Ook minder zuurstofgebruik bij thuisquarantaine. Al dit zorgt ervoor dat lockdowns geen enkel b
×
×
 • Nieuwe aanmaken...