Ga naar inhoud

Stripgids Salon 11 februari in Leuven


Kurt M.

Recommended Posts

Het Stripgids Salon - dat traditioneel altijd in Turnhout plaatsvond - gaat vanaf 2023 op reis! De eerste halte die de populaire talkshow met live publiek aandoet is de bibliotheek van Leuven (Tweebronnen) op zaterdag 11 februari 2023.

 

Vanaf 14u kunt u terecht in Tweebronnen voor een sprankelend namiddagprogramma rond strips. We starten we met de boekvoorstelling van "Galápagos", de nieuwe strip van Leuvenaar Michaël Olbrechts. Met een hapje en een drankje, een filmpje en een interview met Olbrechts door Gert Meesters.

Om 15u mag VRT-journaliste Marjan Temmerman dan weer een mooie keur aan stripmakers in haar salon verwelkomen. Het auteursduo Sabien Clement en Mieke Versyp zijn met hun graphic novel Vel genomineerd in Angoulême. Stephan Louwes komt wild maar vooral enthousiast over het laatste deel van zijn trilogie Limbo praten. De internationaal bekende Luc Cromheecke heeft na zijn strip over Daubigny deze keer Monet in zijn stripkaders geschilderd. En ook de ongeëvenaarde Joris Mertens, winnaar van de Willy Vandersteenprijs met zijn Bleekwater, zal aanwezig zijn in Leuven na zijn fel gesmaakte passage in Turnhout. 

Om 16u30 zullen alle auteurs hun boeken signeren.  

Het programma is gratis, maar schrijf je in via https://leuven.bibliotheek.be/stripgidssalon voor de boekvoorstelling van 14 uur en het salongesprek om 15 uur .

Dit Stripgids Salon is een samenwerking van de Bib Leuven, Stripgids, Knack, Gobelijn, Het Besloten Land en Oogachtend.1535082086_stripgidssalon11022023flyer-1(2).thumb.jpg.725705751a1b7d97a4ed4d2c233341ee.jpg

Link naar reactie

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Je hebt inhoud geplakt welke opmaak bevat.   Herstel opmaak

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Laden...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...