Jump to content

Spiegelpaleis


Recommended Posts

Zaten er gisteren forummers in het programma (het was blijkbaar met striplezers)? Eigenlijk wel jammer, mocht dat niet zo zijn. Ik kijk nooit naar dat programma, maar misschien dat enkele van de vlotte peren hier op dit forum mij wel hadden kunnen overtuigen (Kontiki, Natte aap, KT, Ivo, ... :e012: )

Link to comment

Pfff, dat programma met Bruno Wijndaele heet toch Het spiegelpaleis? Ik ken het niet zo goed, maar het is een soort kwisprogramma met veel mensen die dan tussendoor ook nog eens op sympathieke manier aan de tand worden gevoeld door Sam De Bruyn (genre vragen: "U weet natuurlijk meer omdat u een comics-lezer en geen Jommeke-lezer bent, klopt dat?") En bij het aldaar al zappend passeren zag ik dus dat de groep deelnemers deze keer was samengesteld uit striplezers (de ene Kuifj, de andere Jommeke, nog een derde comics, etc.). Vwalla.

Tussen de ondervraagden zitten alle types mensen en dus ook "vlotte peren" (Koen, dat zijn geen echte peren om op te eten, he, dat zijn mensen die vlotjes en spitsvondig hun gedacht kunnen zeggen). Vandaar dat ik het jammer zou vinden dat de vlotte peren van ons forum (te weten: Tiki, KT, Natte aap, Ivo, Swagman, ...) er niet bij waren.

 

Nu duidelijk?

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...