Jump to content

Boekenmarkt Uitgeverij Lannoo


Theodoor

Recommended Posts

Er was hier een draadje rond "Promoties, aanbiedingen, e.d." maar ik vind het niet meer.  Dus maak ik maar een nieuw draadje.

Uitgeverij Lannoo organiseert opnieuw boekenmarkten met titels aan knalprijzen.  Momenteel in thuisbasis Tielt maar later dit jaar ook nog in Kortrijk, Leuven en Torhout.  Voor de stripliefhebber interessant omdat er, net zoals vorig jaar, ook strips van uitgeverij Daedalus te koop zijn.

Op een bordje ter plaatse staat dat het gaat om licht beschadigde exemplaren maar m.i. is er aan de meeste exemplaren niets op te merken.

Korting = 50% en de softcovers stonden dus aan € 4,50.  Er worden zowel softcovers als hardcovers aangeboden.  Je vindt er van sommige reeksen enkele nummers, andere reeksen kan je (bijna) compleet vinden.  Het hangt er echt vanaf waar je nog naar op zoek bent.  Ik heb me "Moeder met kind" (Lax) en "De lijkwade" (deel 2) aangeschaft in HC en "Het narrenschip" (deel 6) en "De Druïden" (delen 1 tot 9) in SC.  Ik betaalde in totaal € 58,50 maar kreeg geen gedetailleerd kasticket.  Blijkbaar stonden mijn HC in superpromotie ofwel is er een fout (in mijn voordeel) gebeurd bij de afrekening aan de kassa.

 

https://www.lannoo.be/nl/boekenmarkt

a thing of beauty is a joy forever (John Keats 1795-1821)

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...