Jump to content

Suske en Wiske Stripboekenplein

    

Niels74
Comic Fairs

Event details

Op ZATERDAG 3 JULI 2021 van 10 tot 16u organiseert de Antwerpse Bibliotheek Permeke voor de allereerste keer het SUSKE EN WISKE STRIPBOEKENPLEIN.

 

Het is het eerste stripevenement sinds de versoepelingen dat toelaten. Deze beurs wordt buiten georganiseerd (op het plein voor de bibliotheek en op wandelafstand van het Centraal Station) en kan dus doorgaan volgens de richtlijnen. Diverse standhouders uit België en Nederland hebben hun aanwezigheid al bevestigd. Er zal een ruim aanbod aan stripboeken en -curiosa zijn, met extra aandacht voor alles wat met Suske en Wiske te maken heeft. Het Suske en Wiske Museum uit Kalmthout zal er zijn met een leuke activiteit en ook De Fameuze Fanclub, de officiële Suske en Wiske-vereniging, is van de partij! Volg zeker de Facebookpagina van het evenement voor updates.

 

Het Suske en Wiske Stripboekenplein is gratis toegankelijk en ideaal te combineren met de Suske en Wiske-expo Suske en Wiske in 't stad - De Antwerpse avonturen die van 1 juli tot en met 1 augustus (eveneens gratis) te bezichtigen zal zijn in Bibliotheek Permeke aan het De Coninckplein. Daar zullen heel wat originele tekeningen te zien zijn van Suske en Wiske-avonturen die zich afspelen in Antwerpen, met als topstukken de originele pagina's van het iconische album 'De rammelende rally'. Daarnaast is er een route uitgestippeld door de stad langs Antwerpse trekpleisters die een rol spelen in Vandersteen bekendste reeks. Een bezoek aan Antwerpen zal voor Suske en Wiske-fans uit Vlaanderen én Nederland dus zeker de moeite zijn.

 

Meer info op:

www.permeke.org/suskeenwiske/stripboekenplein

Facebookevenement Suske en Wiske Stripboekenplein

www.permeke.org/suskeenwiske/expo

campagnebeeld-Permeke-CMYK.jpeg


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...