Ga naar inhoud

durango

Members
  • Aantal items

    111
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door durango

  1. 12 uren geleden, Tweetie zei:

    Ik denk niet dat de kasten snel vol zullen raken met B en C- reeksen, want daarvan zullen er heel weinig van verkocht raken. Wellicht dat een enkeling ze zal kopen, maar zelfs aan een oplage van een paar honderd zullen deze niet komen. 

     

    Ik denk dat de uitgevers dat ook wel weten en dat we voorlopig strips als Bram Jager en zijn buur of Sandy en Hoppy niet als integrale zullen zien. 

    Dat klopt mss wel maar wie zat te wachten eigenlijk op brammetje bram en dat is ook als integrale verschenen waarom die andere dan niet !

  2. Bram jager en zijn buur integraal zou nog es mooi zijn 15 delen verdeeld onder 5 integrales en het nooit verschenen in album dan toch de buste van de baas ,verscheen ooit wel es in tijdschrift robbedoes maar dat was geen mooie inkleuring 😎

  3. roodbaard integrales wat aangevuld en nog enkele bakelandts aangevuld nog 3 integrales te gaan en ook compleet en van bakelandt nog een 5 tal nummers nu 57,74,75,76 en 77 en de reeks eindelijk ook terug compleet ;) vanaf nu dan alleen nog maar het nieuwe spul van reeksen die ik volg

     

  4. 16 minuten geleden, Kontiki zei:

    is die toch verschenen? Ik dacht dat die was uitgesteld naar volgende maand.

    vandaag toch niet zien liggen in de ssz alleszins thorgal ?? anders had ik die wel meegenomen !!

  5. 3 uren geleden, Kontiki zei:

    Je bent blijkbaar een westernliefhebber. Dat vervolg verschijnt in april. Eind dit jaar is de tekenaar klaar met het Franse deel 3.

    ja eigenlijk wel , maar heb eigenlijk een ruime waaier aan verschillende genres , al selecteer ik wel een beetje qua aankoop , moet nog eten ook ;) maar catamount is echt een aanrader net als winter 1709 heel goeie nieuwkomers :)

     

  6. de beste gagstrip vind ik nog altijd agent 212 , leuk getekend en echte pareltjes zitten daar tussen, en een van de weinige waar ik echt es goed kon mee lachen , jammer dat er nu maar 3 jaarlijks maar nog eens een album van verschijnt 

     

  7. agent 212 word hier blijkbaar niet genoemd , in men jeugd en zelfs nu kan ik daar nog altijd smakelijk om lachen, mijn zoon door agent 212 in iets mindere mate als mij ook de stripmicrobe door te pakken gekregen ;) urbanus vooral de vroegere albums ook schitterend waar ik de omnibussen ook terug aangeschaft heb , en jaap vond ik ook altijd goed 

  8. wat is er mis mee willy om een reeks vanaf de start tot eind compleet te hebben , dan kan je evengoed XIII herdrukken na enkele jaren met nummer 1 dan nummer 4 dan nummer 7 of thorgal door elkaar gooien , daar is toch niets te begrijpen aan , en ik zeg toch niet dat ze dat niet mogen doen , iedereen doet voor mijn part wat hij wil, dat was gewoon mijn persoonlijke mening en daarom koop ik de reeks dus niet,het gaat vooral als een reeks moeilijk te verkrijgen valt of uitverkocht is vind ik dat beter compleet , jij dus niet maar dat is uw mening die ik ook respecteer ;)

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...