Ga naar inhoud

Forte

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Forte

  1. Dat is 'm inderdaad, dank je!

     

    De hoofden????

    Klopt zo te zien ook, ook jij bedankt!

     

    Die stond eens in een speciaal issue van Robbedoes, een futuristisch nummer. Het was de bedoeling dat het de eerste computergetekende strip was, en die was gescheduled voor Robbedoes nr. 2500. De deadline werd echter niet gehaald en het werd uiteindelijk nummer 2510.

     

    Het is dit nummer:

    https://www.catawiki.nl/catalogus/strips/series-helden/robbedoes-tijdschrift/70190-robbedoes-2510

     

    EDIT De strip heette Shatter

    EDIT 2 Dit is 'm:"https://www.catawiki.nl/catalogus/strips/series-helden/shatter/115847-premiejager

    Ja, dat is 'm, bedankt!

  2. Beste stripliefhebbers, ik ben op zoek naar de titels en eventueel wat extra informatie over een aantal strips die ik een ruime tijd terug - ik denk ergens tussen 1995 en 2004 - ergens gezien heb, maar waarvan ik de namen niet meer weet. De aanknopingspunten zijn minimaal, vergeef het me.

     

    -De eerste strip heeft als een van de hoofdpersonages een mysterieuze Elvis-achtige figuur, maar dan gemaskerd (ik geloof een gouden masker, maar ik weet het niet zeker).

    -In een andere, voor zover ik weet ongerelateerde, strip vindt een man op een schip (weet ik niet zeker) een aantal potten (denk ik) met daarin hoofden met daaraan een touw - waar de nek zou beginnen, begint een lang touw daaronder.

    -Derde: science fiction-achtig, met een huurling of huurmoordenaar die een klus aanneemt om krediet te krijgen waarmee hij - zoals ik het me herinner - een flesje cola kan kopen. De opdracht mislukt en de huurling zegt iets a la 'jammer, ik had graag die cola gedronken'.

    -De laatste: een man komt terecht in een andere dimensie of wereld, maar verbrandt daarbij geloof ik zijn hele huid, of zijn huid verliest hij op een andere manier. Daarna moet hij compleet ingezwachteld door het leven. Het gaat geloof ik om de eerste strip van een reeks.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...