Ga naar inhoud

Sammie

Members
  • Aantal items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sammie

  1. 20 hours ago, Hamirubi said:

     

    Volgens Stripspeciaalzaak heeft dit alvast geen gevolgen voor de Nederlandstalige reeks. Goed om weten.

    Want ik ben blij te lezen dat de uitgeverij de fans toch niet meer als koopgrage domoren beschouwt.

     

    Ik stoorde me vooral aan het opvissen van hertekende verhalen, in plaats de originele tekeningen.

     

    ik kocht me indertijd de eerste uitgaven in de Classic reeks aan (oa het Geheim van de Gladiatoren), in de veronderstelling dat het hier de publicatie van het volledige originele verhaal zou zijn.  Dat was een flinke teleurstelling toen dat niet zo bleek te zijn.

     

    Ben wel benieuwd welke originele albums nu wel volledig worden heruitgegeven ... alvast de Tartaarse Helm begrijp ik hierboven?

  2. Omdat bij de eerste vier Classics er 3 verhalen uit de Blauwe Reeks waren en net die vierde (De Duistere Diamant) niet in de Colruyt lag, dacht ik dus een heruitgave van originele verhalen in handen te hebben en heb ik ze dus alle 3 gekocht.  Ik was dan ook flink ontgoocheld om thuis vast te stellen dat het gewoon een heruitgave is van de verknipte verhalen uit de Rode Reeks.

     

     

  3. Als ik uit alle genomineerde covers mijn top drie zou moeten kiezen, dan hadden deze beide halve finalisten daar niet bij geweest.   Onderweg zijn er in mijn ogen al mooiere covers gesneuveld.  Maar dat is eigen aan het toernooi-concept waarbij je dankzij de loting tegen wat mindere kandidaten zomaar tot in de finale kunt raken.

     

    Het ziet er naar uit dat B het hier tot de finale zal schoppen, waar ik dan met overtuiging voor de andere finalist zal stemmen :-)   

  4. Felicity Brown is de enige die mankeert in mijn reeks, omdat ik dacht dat het maar slappe kost zou zijn.  Als ik de meningen hierboven lees ik, begrijp ik dat ik deze lancune toch zou moeten aanvullen.

     

    En Little Jones is voor mij zeker het zwakste in de reeks, uiterst rommelig scenario.  Die kruising tussen Luther King & Malcolm X is pijnlijk.

     

    Alvorens een top vijf te geven zal ik me eerst Felicity eens aanschaffen, en de andere 8 albums ook herlezen.

  5. Al een poos de connect-functie gebruikt om stripreeksen toe te voegen.  Het werd een tikje verslavend om al die Dupuis-reeksen uit de jaren 60 en 70 volledig te krijgen, maar het is grotendeels gebeurd, intussen.    Fantastische App !!! 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...