Ga naar inhoud

Pearl Keys

Members
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Pearl Keys

  1. Eindelijk eens tijd en zin gevonden om mijn verzameling in Catawiki te zetten sinds een maand of twee geleden. Krijg ik steeds vaker een storingsmelding van Catawiki dat ze overbelast zijn. In wel 50% van de gevallen dat ik probeer in te loggen. Dat vind ik dus niet erg vertrouwenwekkend en daar wordt Sinterklaas dus niet vrolijk van... Hebben meer mensen dit probleem?

     

    Schermafbeelding 2018-11-04 om 08.47.14.png

  2. Commerciëel gezien snap ik DDB helemaal, al waren er ook nog andere opties geweest. In het begin waren er namelijk twee versies, de hardcover EN softcover. Totale oplage was geen paar honderd denk ik. Maar ik ben blij dat het iig nog bestaat, deze serie. Wat ik minder goed begrijp is dat het zoveelste matige deel van een langlopende serie wel verkoopt en een pareltje zoals dit dus moeilijker... Ik steun ieder goed initiatief van een nieuwe strip dan ook eerder dan de zoveelste uitgemolken koe. Maar misschien ben ik wel wat avontuurlijker dan de gemiddelde striplezer. Mijn reactie is dan ook bedoeld als reclame voor deze serie. Hopelijk worden dan ook alle 6 de delen van de serie afgerond in het Nederlands en overtuig ik nog wat mensen die twijfelen over deze serie. 

  3. Eindelijk toegekomen aan het lezen van Urban, door een tsunami aan boeken de afgelopen maanden, voor m'n gevoel. In 1 woord geweldig, een goed doordacht plot sterke tekeningen en inkleuring. Wow..!!! wel jammer dat Dark Dragon besloten heeft om de laatste twee delen niet meer in hardcover uit te geven, wat mij betreft is dit een serie die het verdient om wel dusdanig uitgegeven te worden. Tot nu toe nog geen verhaal van Brunschwig gelezen dat tegenviel.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...