Ga naar inhoud

baudoin

Members
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door baudoin

  1. 57 minuten geleden, Bonte zei:

    Ik wil niet teveel in discussie gaan maar toch onderstaande, virologen kijken met gigantische paardekleppen op, enkel richting virus slachtoffers. Ze vergeten de rest van de bevolking en de gevolgen van hun beslissingen. Deze hier zegt dat we nooit gaan terugkeren naar een gewoon leven zonder vaccin.

    https://www.hln.be/de-krant/onze-opinie-hoeveel-mensen-willen-we-opofferen-om-alle-anderen-een-leven-te-gunnen-dat-ongeveer-even-blij-en-even-vrij-is-als-het-vorige~a7c55a66c/

     

    En dan lees ik onderstaande en dan wordt ik erg triestig, voor het beperkt aantal levensjaren dat we redden (1-2 levensjaren per gered corona slachtoffer door een piek te vermijden) offeren we enorm veel andere levens op.

     

    De UK bv verwacht 18.000 extra kankerdoden vanwege de crisis, in totaal zijn daar 80.000 mensen extra in gevaar als het bv 6 maanden zou duren.

    https://www.wired.co.uk/article/coronavirus-nhs-cancer-diagnoses-crisis

     

    De volgende 10 jaar verwachten ze 13 miljoen meer kindhuwelijken vanwege de economische impact van de corona maatregelen.

    https://www.hln.be/nieuws/buitenland/-miljoenen-kindhuwelijken-door-coronacrisis~aa78145d/

     

    Ze verwachten 10% meer zelfmoorden (voorzichtige schatting) door de corona crisis, dat zijn 120 jonge mensen voor België en 20.000 voor de Eu en Noord Amerika. Ik verwacht er eerlijk gezegd een pak meer. Een neef van me zit in een slechte periode en z'n ouders vinden geen persoonlijke hulp vanwege de corona, ze gaan hem nu laten opnemen in het ziekenhuis om toch ergens nog hulp te kunnen krijgen, er is een enorm gebrek aan hulp en de jeugd is depressiever dan ooit tevoren.

     

    De maatregelen hebben een enorme economische impact, dat zal resulteren in zware besparingen in alle sectoren, ook de zorg. Iedereen die hoopt dat er nu minder zal bespaard worden in de zorg vanwege de coronahelden en de pandemie zullen raar opkijken, de financiële put is gigantisch en wordt alleen maar groter.

     

    Persoonlijk verwacht ik weinig impact van de financiële crisis maar het zal algemeen zeer zwaar worden, zowel financieel als van verloren levens.

    De enige mogelijkheid is zoals de virologen beweren is te zorgen dat de coronauitbraak zo vlug mogelijk ingedijkt wordt (vooral zichtbaar door nadruk te leggen op slachtoffers). Daarom de strenge maatregelen en op korte termijn zware gevolgen. Het alternatief de crisis niet onder controle houden zal voor veel langere tijd problemen zorgen zowel op economisch als op menselijk vlak. Daarom kritiek op virologen misplaatst en kortzinnig

  2. 1 uur geleden, Kameraad Mauser zei:

    Net door van subsidies gebruik te maken word je afhankelijk.

    Laat SSZ maar enkele lucratieve deals met uitgeverijen aflsuiten aangaande hun financiring. Anderen die helemaal niets moeten hebben van bv. SU-uitgaves en helemaal losgehen op Baudoin en aanverwanten kunnen toch ook een initiatief zoals de SSZ oprichten...

    Het internet is daar heel geschikt voor.

    Heel erg arm Vlaanderen, triestig

×
×
  • Nieuwe aanmaken...