Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Nesse

Members
 • Aantal items

  317
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

730 profielweergaven
 1. Gebruikt op Messenger dus blijkbaar de voornaam Anthony. Niet mijn FB bericht btw. Arme jongen, is Binky ook nog van het balkon gevallen. Geef gul!
 2. Nesse

  Originelen

  Op mij gaf het iig geen verkeerde indruk Sander. Vond het leuk om te zien en te lezen. Dapper dat je juist om een mening vraagt. Helemaal op dit forum waar dat als een schot voor open doel wordt opgevat.
 3. Nesse

  Originelen

  Zijn er goede Steven Seagal films dan?
 4. Nesse

  Originelen

  Keep us posted Wim.
 5. Nesse

  Originelen

  Ja precies, 'Het Zonnezwaard' bij Catawiki kon ik mij ook nog herinneren. Vond dat toen al een royaal bedrag. Jammer dat er niet wordt aangegeven of iets verkocht is. Zou ik wel benieuwd naar zijn.
 6. Nesse

  Originelen

  Damn... € 300.000. Ben geen kenner van Thorgal prijzen maar verwachten jullie dat het werk voor deze prijs verkocht raakt? Voelt eerder aan als een post-mortem prijs.
 7. Nesse

  Originelen

  Doe mij toch maar een mooi geïnkte pagina i.p.v. een zeldzame maar (in mijn ogen) ondermaatse cover.
 8. Nesse

  Originelen

  Zal wel aan mij liggen maar de meeste Thorgal covers doen mij niet bijzonder veel. Voor mij te kitscherig op een of andere manier. Zijn geïnkte pagina's uit zijn hoogtijdagen vind ik daarentegen erg mooi.
 9. Speaking of... is er nog nieuws over die politie inval bij Maghen wat betreft de originele B&M pagina's door Jacobs?
 10. Nesse

  Originelen

  Via deze link kan je alle 8 geveilde pagina's lezen. Een in alle opzichten indrukwekkende vertelling. Zowel visueel als verhalend. https://comics.ha.com/itm/original-comic-art/bernie-krigstein-impact-1-complete-8-page-story-master-race-original-art-ec-1955-total-8-items-/a/7192-91024.s?ic4=GalleryView-Thumbnail-071515#
 11. Wat een nalatenschap laat Stan Lee achter. Hoe mooi is het als je zoveel miljoenen lezers uit meerdere generaties decennia lang te hebben kunnen verwennen en verwonderen met wat uit jouw fantasie is ontsproten. Dat is zeer weinigen gegeven.
 12. Nesse

  Originelen

  Irritant dit. Je zou verwachten met de voorkant van de veilinggids waar originelen worden geveild dat het een origineel betreft. Bij navraag blijkt het een plaat van een portfolio te betreffen. Behoorlijk misleidend dit. Visuele clickbait... Veilinggids BDencheres
×
×
 • Nieuwe aanmaken...