Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Johan

Members
 • Aantal items

  861
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Johan

 1. Zaterdag geweest naar Contern, feitelijk meer een traditie. Wat ook een traditie is, is de aanwezigheid van D'Auwe, maar die helaas dit jaar niet gezien. En dan voorspellen ze voor vanaf maandag een hittegolf, maar ik denk dat die zaterdag daar al was. Het enigste was ik er in de eettent kon uitbrabbelen aan de bediensters was een koud pintje. Ik vond dat er minder volk was dan voorheen, maar ik denk dat het aan de namen van de tekenaars lag, die dit jaar minder bekend waren. Ik had op de lijst thuis 3 "nieuwe" aangeduid, maar er maar 2 gevonden want de stoel van Valérie Minelli bleef leeg Wel lang gezeten bij de Ier Decan Shalvey, de comicstekenaar van Marvel, die daar de meeste aanhangers zag.
 2. Johan

  BD Contern

  Het zal afhankelijk zijn wanneer de foto gemaakt is... Ik zie wat afwezige tekenaars dus heel vroeg of heel laat....
 3. Johan

  BD Contern

  Ik ga er graag naartoe. Wat wil je, mijn 18de keer. En waarom ik in 2016 niet geweest ben....ik weet het niet meer...
 4. Johan

  BD Contern

  Dat is zeker zo in het midden van de zaal, achter de tekenaars staat er een stand-up met de beschikbare boeken (meestal Frans, soms Duits, soms Engels) en ook een hoop medewerkers die je de albums ook verkopen. Langs de zijkanten zitten onafhankelijke uitgeverijen, fanzines, en anderen....
 5. Ondanks de hitte zaterdag toch naar Frankrijk vertrokken. Omdat ik meereed met Pierre en hij 's avonds een herdenkings-mis voor zijn ouders had, was er maar een blitz-bezoek gepland. Ik had er nl. maar twee nieuwe aangeduid (Jean-Luc Deglin en Fred Neidhart), en we hebben die kunnen doen. Bovendien als bonus nog een zestal tekenaars/tekenaressen voor de tweede keer. Binnen in de zaal was het nog redelijk koel, maar eens buiten en in de auto....
 6. Zeg ik daar geen fragment van de Mekanik in de campus cup op CANVAS ??
 7. In 2005, in Contern (Ja, ik ga al zolang mee...)
 8. Ik heb op tv ook het einde van Flikken Maastricht moeten herzien, want ik was in slaap gevallen....
 9. Zondag geweest naar Leopoldburg...ik was vooral gegaan voor de Italianen Paolo Martinello en Giancarlo Olivares (die had ik beide nog niet). Ik was daar wat later om 8u15 toegekomen, want de politie stuurde me een andere weg op (de laatste Baloise wielerdag schijnt). Daar aangekomen zat iedereen al binnen te wachten, en ik wachtte dus buiten (dat was ook niet erg, want daar scheen de zon). En na mij is nog een tiental man komen wachten. Binnen bleek dat ik maar 1 Italiaan per keer kon doen, maar niet getreurd want ik kon terug achteraan aanschuiven. Toen ik mijn tickets had, ben ik naar de andere zaal getrokken. Daar had John Heijink een nieuw album, had ik nog een tweetal hiaten van Bart Proost zijn Alexander, en vroeg naar het nieuw album van Bart Proost/Criva, die Criva kon tekenen. Ook moet ik mijn tekenplaat van Tom Laureyssens (die in P@per stond en gehaald in Gent) ophalen bij Etienne. Als je weet dat Peter nog een 4-tal tekeningen meehad van de comics-beurs in Utrecht, kon mijn dag al zeker niet meer stuk.
 10. De laatste keer gezien in Sluis (toch half-Belgisch)....
 11. Ik dacht dat ik hem nog eens gezien had op de stripdagen van Gorinchem
 12. Eerste keer gezien in 2002, altijd mooie herinneringen....
 13. Johan

  Dédi's

  Ik sta open voor alle soorten tekeningen en stijlen
 14. Johan

  Dédi's

  En voor deze ben ik speciaal naar Leuven gereden : David Shrigley
 15. Johan

  Dédi's

  Pasop !! Ik ben bekwaam om het je nog te vragen
 16. Bij mij primeert de prijs niet, ik heb liever een leuke ervaring
 17. Voor een tekeningetje ben ik altijd bereid te kopen....
 18. En zeggen dat ik je ooit eens gemist heb....(lang geleden, in Ieper nog)
 19. Zeker als ze naar het posterontwerp kijken
 20. En daar zaten dan een Deen Lars Jakobsen, een Oostenrijker Pirg, een Duitser Erik en een Belg Ersel (Het voelt aan als het begin van een mop....)
 21. Gewoon veel respect dat hij dat nu nog wil doen...da's pure stripliefde
 22. Zondag op tijd op dus kon ik naar Hanret. Ik was er om 9u00, en toen al nummer 49 (de eerste was er al om 2u00). Er moest vrijdag al een soort privé geweest zijn, en daarom was er zaterdag ook minder volk en kon ik zondag nog veel aanduiden op hun albumbladen die ze voordien al ronddeelden. Ze hadden er ook een systeem, dat je ieder maar één keer kon doen per weekend. Ik had er 6 (nieuwe) thuis al aangekruist en daarvan heb ik er 5 (ik had al een reserve ingevuld) kunnen doen, dus weer meer dan tevreden..
 23. Zaterdag dus ook in Eindhoven geraakt. Ik zal weer veel werk hebben met mijn website (www.jvr.compea.com)...ik tel vandaar al 20 tekeningen.
 24. Zondag want er waren twee die ik nog niet had gezien aangekondigd. En er maar één gevonden Franck Menin.... Dus noodgedwongen ook enkele hiaten opgevuld. Uitgeverij Hauwaerts had weer iets nieuws uitgebracht van Ersel, bij Arcadia mijn boek gaan ophalen, alsook mijn Fenix-albums bij het Vlaams Stripcentrum, ik wou eens langsgaan bij Barry Kitsen want die had me verleden jaar beloofd om mijn al betaalde commissie op te sturen die ik niet heb toegekregen (ik heb daar dan mogen kiezen uit al getekende originelen), ik wou een tekening van Ingrid De Vuyst van Duncan (alias Staf Sunaert zelf), en nog even gepasseerd bij Eugeen Goossens uit sympathie.... Ik vond dat er dit jaar mee volk was binnen en waarschijnlijk niet omdat Prins Laurent er ook aanwezig was .
 25. Al afgedrukt, zal er weer gebruik van maken
×
×
 • Nieuwe aanmaken...