Jump to content

Johan

Members
 • Posts

  1,105
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Johan

 1. Af en toe kan er iets van bijleren....dat er dus nog "zotten" zijn zoals ik
 2. Dat mankeer ik toch...een overzicht waar iedereen zit... Gelukkig weet ik nu al één geplande naam : bedankt eriktex
 3. In Leopoldsburg ben ik vooral gegaan voor Filip Andronik en Senad Mavric. Hierbij heb ik iets aangeschaft van de mannen uit Bosnië en Herzegovina (hierbij doet Filip de potloodschetsen en werkt Senad uit in inkt). Ook Kristof Fagard en zijn vrouw gezien (hij kwam vroeger zelden buiten). Ik had ook graag Bart Proost gezien maar die was niet aanwezig door familiale omstandigheden, Patrick Cornelis was wel aanwezig, maar was dan mijn bestelling vergeten...
 4. Eigenlijk niet, is eerder afhankelijk van 1) signeersessies 2) toevallige massa-aanbod
 5. Nog een weekje wachten en dan...
 6. De namen van Devilcreator (voor comicsliefhebbers) : Adams Neil Brown Rick Duursema Jan Eastman Kevin Fernandez Toni Haskett Dan Hebb Matt Ramos Rodney Schoonover Brent Slattery Jack Timony Bobby Zimelman Phil
 7. In Wilrijk wat vervolgen van hun reeks van een 7-tal tekenaars (een héél aangenaam weerzien) kunnen aanschaffen. En ook Devilcreator gezien zodat mijn comics-originelen weer wordt aangevuld. Het zal weer efkens duren om alles te verwerken.
 8. Zaterdag terug enkele verzamelaars zien
 9. Tja, ik had sommige origineeltjes besteld bij Yakabd. Maar de eigenaar Marc had enkele privé probleemkes en zijn website niet bijgewerkt, maar het is dan wel gecompenseerd met o.a. een Eric Godeau...
 10. De verwerking zal wat duren...zaterdag in Temse,zondag in Ronse...En ook Grim gezien, die had ook wat lekkers bij.
 11. Na het succesvolle Aalst weer veel goesting gekregen voor een volgende tekenaarsronde : het zal in de Ververij van Ronse zijn....
 12. Mij zal je eerder vinden in de 2de zaal, bij de tekenaars....
 13. Op hoop van zegen : mijn eerste beurs van het jaar...
 14. Lap corona is dus nog niet voorbij... Ik dacht aan een mooie beursgang op de stripbeurs van Temse...maar helaas, het werd dus nu vervangen door een signeersessie van Francis Bergèse.
 15. Een tip : een gebundeld album van Edwin Wouters
 16. En komt er iemand bij jou signeren Bonte ??
 17. Sinds corona waren er geen stripbeurzen meer en daarom had ik beslist om enkel mijn nieuwe aanwinsten van Vlamingen/Nederlanders hier te vertonen. Het zijn er toch 110 geworden...bedankt. Ik hoop in de toekomst terug enkele affiches te kunnen vertonen van festivals waar ik terug naartoe kan gaan.
 18. Niet thuis is op een andere lokatie. Daar liggen ook de rest van mijn verzameling (behalve tevens de 5 Franstalige uitgeverijen waarvan ik de meeste exemplaren heb (-veeleer gekocht voor tekeningen = Soleil, Delcourt, Casterman, Glénat en Paquet)
 19. Ik lees feitelijk alles wat ik heb. Ik heb wel beslist om enkel sommige Nederlandstalige grote reeksen thuis te stockeren, zijnde Suske en Wiske, Nero, Jommeke, Robert en Bertrand (net geen 100), De Rode Ridder & Bessy.
 20. Ik zat eens te wachten in een café in Nijvel en was een "Brugse Zot" aan het drinken... Plots voelde ik de hand van Raoul Cauvin op mijn schouder en die zei : "Dat is heel lekker dat..."
 21. Gelukkig moest ik geen jaren wachten om iets te verkrijgen van Yncke. Ze zit trouwens al aan het 4de deel van haar reeks Per'Bat.
 22. Ik heb het eens nagekeken : het is al 17,5 jaar geleden dat ik nog een tekening vroeg aan Dick Matena. Dringend tijd dus om ook zijn album Iconen aan te schaffen.
 23. Ik ben erg tevreden dat ik iets heb kunnen bemachtigen van Milan Hulsing. De onderhandelingen waren eerst afgesprongen omdat ik het "niet vriendelijk genoeg gevraagd had" (??), maar gelukkig dankzij een signeersessie bij een bevriende winkel...
 24. De eerste golf was zeker bij de Mekanik in de tachtiger jaren, dat toen nog een relatief klein winkeltje was (ik herinner me nog dat ik veel strips thuis heb binnengesmokkeld). Ik ging daarna veel naar stripbeurzen, zelfs naar het buitenland voor voornamelijk tekeningen (kocht dan ook altijd een anderstalig album). Maar de grootste aankoop was nu tijdens corona, ik had net mijn leesachterstand weggewerkt, en toen deed Kool Thing een deel van zijn strips weg ;-).
 25. Ik kende iemand die een handtekening vroeg in heel zijn oeuvre, en hij bracht ze mee op verschillende beurzen omdat zijn rugzak anders te klein was....
×
×
 • Create New...