Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Elvis

Members
 • Aantal items

  780
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Updates Stripspeciaalzaak.be

  Ik gok op Alfa...
 2. Updates Stripspeciaalzaak.be

  Ik gok op Alfa....
 3. Integrales

  Die zwart-wit verhalen in bundel van Thorgal en Blake en Mortimer zijn veel te dik en onhandig om te lezen. Liever zag ik Sherpa van de beste verhalen van Thorgal ook een zwart-wit luxe maken net als hun Blueberry of Cartland albums.Deze albums vind ik echt top uitgegeven.
 4. Trop is teveel?

  Ik weet dat rond deze periode het aanbod enorm is , maar zo erg als dit jaar heb ik het in 30 jaar verzamelen nog nooit meegemaakt. Crazy !
 5. Silvester Strips

  Kan je de serie Gouden eeuw lezen als afsluiting ?Of is een vierde deel noodzakelijk ?
 6. Super !! Ook één van mijn favorieten.
 7. Ziet er goed uit ! Nu nog hopen dat de albums gebonden zijn en niet gelijmd als hc.
 8. Integrales

  Luc Oriënt , lang geleden gelezen. Greg had toch wel enkele spannende albums bij elkaar geschreven , tekeningen Paape ogen altijd wat stijf.Heb wel zin de integrale aan te kopen en alles nog eens te herlezen.
 9. Vers Aangekondigd

  Zelfde mening , mooi uitgegeven integrales van Arboris maar verdorie stop toch met altijd die nieuwe reeksen op te starten.Vervolledig reeksen die al meer dan 15 jaar lopen : Land van Langvergeten , Sabels en galjoenen , Garulfo , enz.... De huidige integralen lopen al moeizaam zoals Baard en Kale , Beverpatroelje en dan nemen ze weer een ellendig lange serie als Blunder in vertaling waar het einde pas misschien verschijnt over 10 , 15 jaar.....
 10. Updates Stripspeciaalzaak.be

  De laatste zang van Malaterres : Tekeningen zeer goed maar er is geen verhaal.... Een van de grote ontgoochelingen in mijn " leescarriere " toen ik het las. Kinderen van de wind enkele jaren terug bij de heruitgave herlezen en voelde toch ook wat oubollig aan. Goede reeks maar toch geen hoogvlieger. Cyclus van Cyann : ook hier was ik snel verveeld door het scenario en haakte na 2 delen af... Bourgeon is naar mijn mening wat overschat.
 11. Strip Van De Dag

  Rimpels ook gelezen en inderdaad zeer mooie strip. La Casa vond ik iets minder toch , het verhaal miste wat vaart.
 12. Blueberry-Integrale

  Van Prince is het al een tijd geleden dat ik deze albums nog las , van wat ik me herinner begon het goed te lopen vanaf "verschroeide aarde " tot "de narrenhaven". Comanche blijft sterk is net als Blueberry een klassieker.
 13. Blueberry-Integrale

  Is persoonlijk natuurlijk. Ik lees nu toch al meer dan 35 jaar strips en Blueberry komt bij mij als één der besten aller tijden uit. (en ik lees comics , manga , Europese strips , .. van alles dus ) De eerste albums van Charlier/Giraud is nog wat zoeken maar dan komt de serie tot een ongekende climax wat tekeningen en scenario betreft.De Mister cyclus is wat minder qua verhaal.En de jonge jaren , tja , geraak ik met moeite door....
 14. Blueberry-Integrale

  Wat de Blueberry verhalen nr.10 tot nr.17 betreft , veel beter zal het niet meer worden op stripgebied. Deze albums zijn absolute hoogtepunten.
 15. Wordt Deze Vertaald?

  Allez , Crisse gaat nog eens een nieuw reeksje opstarten.... Hij en Delitte zijn in het zelfde bedje ziek.
×