Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Emma Stone

Members
 • Aantal items

  38
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Emma Stone

  Originelen

  Voor diegene waarbij geen verkoopprijs vermeld staat (enkel de geschatte waarde staat aangegeven) —> ingehouden wegens niet bereiken reserve price? Of hoe gaat dat daar in zn werk?
 2. Emma Stone

  Originelen

  https://www.christies.com/salelanding/index.aspx?intsaleid=28348&lid=1&saletitle=
 3. Een andere uit Lambiorix bracht slechts 310 op. Dit haalde enkele jaren geleden toch makkelijk het (drie)dubbele. Uiteraard de hertekende versie.
 4. Waar ik me meer zorgen om maak: platen uit klassiekers als ‘de koning drinkt’ en ‘lambiorix’ die maar €300/400/500 meer halen (veiling van voorbije zondag). Die gingen vroeger toch echt wel een pak meer? Overaanbod? Of zitten de verzamelaars zonder geld? 😀
 5. Ligt het nu aan mij of gaan de sus en wis originele platen een pak minder dan vroeger?
 6. Dank voor de info, Tom !
 7. Iemand enig idee of deze beschrijving correct is? Het betreft de proefplaten gemaakt door Claus. https://auction.catawiki.com/kavels/21233915-scholz-claus-d-striphistorisch-materiaal-de-rode-ridder-twee-en-een-halve-originele-pagina-de-eerste-proefplaten-2004 Ik zie alvast dat de volledige pagina's de nummers 3-4-5-6 hebben. Waar zijn 1 en 2? Bestaan deze ook?
 8. Dank voor de info, allemaal!
 9. Maar dan wel afkomstig van de uitgeverij zelf? In die zin dus geen zelf samengestelde amateur-uitgave?
 10. De achterzijde van mijn album is identiek aan de reguliere uitgave. Dus met titeloverzicht. Ik heb me laten vertellen bij aankoop dat dit een proefversie is van de uitgeverij zelf, alvorens de reguliere albums gedrukt worden - ter keuze van de finale cover. Kan iemand dit bevestigen?
 11. Hallo allemaal, Enige tijd terug kocht ik op een rommelmarkt het sus en wis album 'kaapse kaalkoppen' met variant cover (oorspronkelijke cover). Iemand enig idee of deze geproduceerd werd door de uitgeverij als proefdruk? In welke oplage? Of is dit het werk van een amateur (internet afbeelding omvormen tot cover)? De kwaliteit van deze covers is alleszins ondermaats in vergelijking met de echte (finale) sus en wis albums... Dank voor de info!
 12. Dat zal kloppen voor de bovenste. Die onderste komt uit een verhaal verderop de serie. Ik herinner het ooit per toeval es gelezen te hebben. Maar ik herinner me niet meer welk verhaal het is.
 13. Hallo allemaal, Tijdens het opruimen kwam ik (net zoals in de sus en wis topic) volgende Rode Ridder drukplaten tegen. Ik herken echter niet onmiddelijk uit welke verhalen deze afkomstig zijn. Heeft iemand een idee? Bedankt! 😊
×
×
 • Nieuwe aanmaken...