Ga naar inhoud

Minotaur

Members
 • Aantal items

  151
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Beroep
  advocaat

Recente bezoekers van dit profiel

674 profielweergaven
 1. EINDE van deze topic. Afsluiten maar.
 2. Zijn er hier mensen die in een van de bovenstaande conspiracy theorieën geloven? En zo ja, waarom?!
 3. Jammer maar na tien jaar is het over en uit voor Sandawe.
 4. Iemand gelezen? Werd mij aanbevolen, doch hoor graag second opinion. Thanks.
 5. Hoe zal de stripwereld eruit zien in 2030, denken jullie? Alive and kicking of aan het uitsterven? Enkel nog Kiekeboes & FC De Kampioenen of meer variëteit dan ooit tevoren? Manga Galore? Comics on top? Europese strips kampioen? Of all of the above? Stripspeciaalzaken, Bol.Com of Stripwinkels+ (met culinaire / koffie / andere mogelijkheden)? Stripverzamelaar: gemiddelde leeftijd 60+ of nieuwe, jonge rekruten die aanschuiven? Strips op papier of strips online? Enz. enz.
 6. Curiosa te koop: 1/ varia sticker-set. 20 EUR (achterkant soms wat beschadigd) 2/ Rode Kruis sticker-set. 20 EUR (idem) 3/ Kuifje's punten : reclame+blad met punt. 10 EUR 4/ SODA zeefdruk, 50/250. Gesigneerd. 10 EUR. 5/ Nero, set postkaarten. Nr. 13/100. Nieuw (nog in verpakking). 15 EUR.
 7. Met de herdenking van de 50e verjaardag van de moord op Kennedy - en alle mysteries / theorieën die daarmee gepaard gaan - vroeg ik me af welk mysterie jullie graag nog opgelost zouden zien. Perso is het de Bende van Nijvel: Wie en ergens vooral: Waarom? U?
 8. Voor zij die de comics volgen in het Engels: ik heb zonet de softcover bundel nr. 18 gelezen en voor het eerst had ik een ontevreden gevoel. De personages die op het laatste worden geïntroduceerd zijn er wat mij betreft over. Te theatraal, te ver gezocht. Ik hoop dat het maar een tijdelijke inzinking is, maar ik vrees dat TWD de XIII weg opgaat / op zal gaan: don't kill the goose with the golden eggs ... Voor zij die het gelezen hebben: wat dachten jullie ervan?
 9. FRS Nederland is failliet. (link: http://nos.nl/artikel/510336-free-record-shop-nederland-failliet.html) Een paar jaar geleden heeft Extra Zone er het bijltje bij neergelegd. In Frankrijk heeft Virgin de boeken neergelegd. En het einde is niet in zicht. Met ieder faillissement verdwijnen X aantal verkooppunten. Een deel van de handel gaat naar andere, overlevende ketens, maar een deel verdwijnt ook (mensen vinden geen winkel in de buurt en doen dan maar geen aankopen of downloaden de boel, enz.). Strips blijven nog relatief gespaard van dergelijke ketting-falingen (alhoewel
×
×
 • Nieuwe aanmaken...