Ga naar inhoud
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble
Strawberry Orange Banana Lime Leaf Slate Sky Blueberry Grape Watermelon Chocolate Marble

Roht

Members
 • Aantal items

  103
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Roht

 • Verjaardag 08-09-1975

Profile Information

 • Locatie
  Brugge
 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

552 profielweergaven
 1. Usagi Yojimbo krijgt een eigen animatie tv-reeks. https://www.darkhorse.com/Blog/2645/gaumont-options-stan-sakais-iconic-comic-book-seri
 2. Comic collector op Collectorz.com. Ik gebruik de app en de online cloud-module.
 3. Roht

  Manga Van De Dag

  The Promised Neverland 1: De 11-jarige Emma zit samen met veel andere en jongere kinderen in een gesloten weeshuis. Alles is er peis en vree en de ene vrouw die elke dag liefdevol voor hen klaar staat, aanbidden ze als hun moeder. Ze mogen echter nooit buiten de muren van het weeshuis en als Emma en 1 van haar leeftijdsgenoten ontdekken wat het geheim is van het weeshuis, start een race tegen de klok om te ontsnappen... met alle kinderen. Dit eerste deel laat er geen gras over groeien. Vechtscenes moet je hier niet verwachten maar wel suspens. Is ontsnappen wel mogelijk en als het zou lukken, wat staat hen dan buiten de muren te wachten nu ze het geheim kennen? Zullen hun plannen bekend raken voor ze ze kunnen uitvoeren? En welke verrassingen heeft hun "moeder" nog voor hen in petto? Graag gelezen en de volgende delen zal ik zeker oppikken wanneer ze verschijnen.
 4. http://www.comichron.com/monthlycomicssales/2017/2017-10.html#graphicnovels Zelfde ranking maar met geschatte aantallen.
 5. Mister Miracle #4 (DC - Tom King - Mitch Gerards) Er valt weinig meer te zeggen over deze reeks dan dat het geweldig is en misschien wel het beste is van wat dit jaar verscheen. Een absolute must-read naar mijn mening.
 6. Roht

  Manga Van De Dag

  To Your Eternity Volume 1 (Yoshitoki Oima – de auteur van A silent voice) Een mysterieuze, fascinerende manga. Veel kan/wil ik er niet over kwijt. Het gaat over overleven, over de angst om alleen achter te blijven, de angst voor de dood, evolutie en zo veel meer. Er is mysterie (waar speelt zich dit eigenlijk af, wie is de verteller, wat is het hoofdpersonage) en creepiness. Deze morgen gelezen en het blijft toch behoorlijk in m’n hoofd spoken. Ik kijk alvast uit naar het vervolg.
 7. Roht

  Instagram

  De mijne: https://www.instagram.com/janmettepet/
 8. Roht

  Bendis naar DC

  Bendis stapt over van Marvel naar DC. http://www.adventuresinpoortaste.com/2017/11/07/breaking-brian-michael-bendis-exclusively-signs-with-dc-comics/
 9. Roht

  Manga Van De Dag

  Golden Kamuy Vol 2 Een japanse soldaat, Saichi Sugimoto (beter bekend als "Immortal Sugimoto"), is als overlever van de Russisch-Japanse oorlog (begin 20ste eeuw) op zoek naar goud in het barre noorden van Japan. Hij ontdekt dat een mythe over gestolen Ainu goud echt blijkt en gaat samen met een jong Ainu meisje op zoek, uiteraard achterna gezeten door andere geïnteresseerden. Een schattenjacht dus, maar ook een manga boordevol geschiedenis over de Ainu en tips over de jacht en koken in de wildernis. Waar het eerste deel heel vlot vooruit ging en onmiddellijk de toon zette, is dit tweede deel een beetje trager. Maar ook al krijg je veel informatie mee, het is nooit ten nadele van het verhaal. En dat breekt ook weer helemaal open naar het einde van dit volume. De actie is zoals ze moet zijn, niet te lang maar hard en dikwijls met behoorlijk gruwelijke afloop. Het tekenwerk is trouwens absolute top. Sterk aan te raden manga voor fans van Vinland Saga.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...