Ga naar inhoud

Tweetie

Members
 • Aantal items

  5.950
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

2.854 profielweergaven
 1. Dat DCC niet doorgaat in 2020 is jammer, maar je kon niet anders verwachten. De stripagenda van 2020 bijhouden betekent vooral datums doorhalen.
 2. Jammer als deze institutie het door de coronamaatregelen van de overheid niet meer zou redden. Andere musea zijn minder gevoelig voor de lockdowns, omdat ze op subsidies draaien.
 3. Maar dat maakt toch niks uit op de moderne manier? Worden de tektballonnen bij S&W er niet later elektronisch overheen geplakt i.p.v. ze door de tekenaar te laten maken? Op die manier weet je altijd zeker dat de teksten goed passen.
 4. Tweetie

  HUM!

  "Iets"? Krijg je het ook bij bv. een Dupuis of Lombard strip?
 5. Tweetie

  Toernooi

  Raket naar de maan
 6. Western: Undertaker Misdaad: Parker Sci Fi: Lazarus, Incal Historisch: Roodmasker Fantasy: Fables, Thorgal Superhero: Daredevil: Miller run Oorlog: Edelweiss
 7. Site van het blad zelf: https://maxix-strip.com/
 8. Laten we maar aannemen dat ze uit Zeeland kwamen.
 9. Inderdaad, als ze alle films blijven uitstellen zijn tegen de tijd dat ze wel uitkomen alle bioscopen failliet...... In ieder geval in het Westen, in China blijven ze wel open.
 10. Als er niets gedaan zou zijn, zou het waarschijnlijk minder erg geweest zijn dan de doomscenario's die we toen hoorden. Wel zou je problemen mogen verwachten met systemen die met leeftijden werkten, bv pensioenen of bevolkingsregistratie. Maar de Millennium-bug genereerde tenminste meer meer werk en meer economische groei i.p.v. de economische krimp als gevolg van de Coronamaatregelen.
 11. Hypothetische vraag: als Beestenburcht door Silvester was uitgegeven, zou de dictatoriale stier dan ook Silvio als naam hebben gehad?
 12. Tweetie

  Catawiki Zaagdraad

  Dat idee is inderdaad veel leuker.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...