Jump to content

Tweetie

Members
 • Posts

  6,048
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recent Profile Visitors

4,012 profile views

Tweetie's Achievements

 1. Ik vind die Horten 229 interessanter!
 2. Waarom koop je 22 exemplaren ???
 3. Voorzover ik kan zien zitten er Copyright stickers van het syndicaat en rasters op. Je ziet ook een overplakte correctie van de teksten. Mij lijken het originele stroken.
 4. Het is jammer, maar onvermijdelijk. Als er minder stripliefhebbers zijn en de oplages teruglopen, zullen de tekenaars minder verdienen. Als je geen toptekenaar bent en ook geen populaire serie hebt, zullen de inkomsten te laag worden om nog rond te komen.
 5. Ik zie het issue niet met het tekenen van andermans figuren, zolang het maar niet massaal wordt verspreid. Het is niet zo dat de originele bedenkers van de strip daardoor inkomsten mislopen. Ik vind het wel raar dat Severin dedicaces maakt in andermans boeken. Dedis horen voor mijn gevoel afkomstig te zijn van de mensen die dat boek gemaakt hebben. Overigens maakt Severin hele mooie dingen.
 6. Zolang het gaat om unieke exemplaren die redelijk onzichtbaar in het archief van verzamelaars verdwijnen zie ik geen issues met copyright. Zolang het maar niet gaat om tekeningen die massaal geprint worden of duidelijk zichtbaar voor een groot publiek op een openbare plek neergehangen worden.
 7. Jammer, goede tekenaar. Als hij de juiste scenarist had gevonden, was hij een succesvol auteur geweest.
 8. Luc Orient is ook nog een optie. Aangezien je alleen op de broek af kunt gaan, is het niet echt duidelijk wat de oplossing nu precies is.
×
×
 • Create New...