Ga naar inhoud

Yncke

Moderator
 • Aantal items

  9.217
 • Registratiedatum

Over Yncke

 • Titel
  Zichzelf

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.yncke.be

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

3.788 profielweergaven
 1. Ik blijf er toch altijd versteld van staan hoe snel mijn bestelling van De Poort aan de voordeur staat. (Wel, de postbode met de bestelling, maar je weet wat ik bedoel. )
 2. Yncke

  Toernooi

  Wow, nice! Ik ga mijn vooroordeel over Ravian bij deze bijstellen.
 3. Bedankt voor de tip, ik ga erop letten! (Voor zo'n fijne lijnen met de vrije hand, heb ik geen stabiel genoege hand. Aan mij is geen chirurg verloren gegaan. Wat ik wel doe is een beetje wiebelen met mijn stift langs de lat. Maar 't is duidelijk niet genoeg.) En ik ben blij met dergelijke opmerkingen, ze zijn leerzaam. Update die eigenlijk gisteren online had moeten komen, maar ik had me danig mispakt aan 't decor. :s
 4. Yncke

  Integrales

  Voor Roodbaard staat hier een overzicht van wat in welke bundel zit. Voor Tanguy & Laverdure vind ik 't ook niet zo meteen.
 5. Yncke

  Toernooi

  Komen die pagina's zo voor in een strip, of zijn 't prenten?
 6. Ik begin de draad een beetje kwijt te geraken... Is dit nu een discussie over het schandalige feit dat er seksisme in Jommeke zit, het schandalige feit dat iemand een kritisch artikel schrijft over het seksisme in Jommeke, of over het schandalige feit dat het een politicus is die een kritisch artikel schrijft over seksisme in Jommeke?
 7. Die op de achterste zetel doet me denken aan Paul Geerts.
 8. Yncke

  Tekenpapier.

  Het printerpapier van de Standaard Boekhandel. Een beetje mee opletten bij 't inkten om geen vegen te hebben, maar ik heb dat liever dan papier waar de inkt sterk in trekt.
 9. Als een kritische analyse je niet aanstaat, waarom laat je 't dan niet links liggen?
 10. Misschien omdat dat mijn bedenking was toen ik 't de eerste keer proefde op de uitstap van 't forum naar World's End? Maar inderdaad, off topic. Mijn excuses.
 11. Ik kan me niet inbeelden dat als het stripcentrum een gofundme campagne lanceert, dat die op nul euro zou blijven staan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...