Jump to content

Yncke

Moderator
 • Posts

  10,101
 • Joined

About Yncke

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.yncke.be

Profile Information

 • Locatie
  Hier
 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recent Profile Visitors

5,317 profile views

Yncke's Achievements

 1. Ik vrees dat dit een geval van Nederlands vs Vlaams taalgevoel is. @Daan's voorstel voelt dan weer stroef aan voor mij. Ik laat 't voorlopig zo, maar heb 't wel op mijn lijstje gezet om erover na te denken... Mijn excuses voor het missen van vorige week. Ik zit momenteel zonder buffer, en kreeg 't niet op tijd af... :s
 2. Iets met een H? Maar dan heb ik weer geen Elise...
 3. Ik had toch een zeer goed gevoel bij de recentste versie van Battle Angel Alita.
 4. Da's ook iets waar ze hier een pluim voor verdienen. Dat certificaat ophalen ging ongelooflijk vlot. (Ik had me aan miserie verwacht: iets van de overheid op Linux, maar 't ging zelfs nog vlotter dan voor mijn pa op Windows.)
 5. Yncke

  Originelen

  Good point. Aangezien 't niet echt een "ik wil dit kopen" zoekertje is, denk ik dat 't op 't hoofdforum ook wel een plekje verdient.
 6. Dat het een student is, is een aanname van forummers. Het enige wat ik zie is 'paper aan de unief'. Er lopen op universiteiten meer mensen rond die papers schrijven dan alleen studenten.
 7. Je bedoelt @Bermond in deze topic? Ik ben er ook wel een beetje nieuwsgierig naar, altijd interessant om over strips te lezen vanuit een academische hoek.
 8. Oh juist! Mijn excuses. Vier molens: 1. 2. 3. 4.
 9. Daar zitten ook gasten bij. Als ik me goed herinner viel die datum samen met een behoorlijke golf aan spam.
 10. Dat zou leuk zijn. Ik bak er ook niets van... :s
×
×
 • Create New...