Ga naar inhoud

Yncke

Moderator
 • Aantal items

  9.724
 • Registratiedatum

Over Yncke

 • Titel
  Zichzelf

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.yncke.be

Profile Information

 • Geslacht
  Niet belangrijk

Recente bezoekers van dit profiel

4.357 profielweergaven
 1. Meestal zijn er 66 mensen die stemmen, dus de zaal is nog niet helemaal leeg, denk ik.
 2. Bedankt voor het hardop denken, @Lük Bey , het heeft me een inzicht gegeven in waarom inzendingen 'van voor mijn tijd' waar ik persoonlijk niets speciaals aan zie, toch soms zoveel stemmen krijgen.
 3. Hoe kun je 220 pagina's in een thread als 'snel ontsporen' omschrijven?
 4. Ik heb een beetje 't omgekeerde. A is mooi geconstrueerd (clichés zijn clichés omdat ze nu eenmaal werken), maar B heeft zoveel sfeer!
 5. Yncke

  Toernooi

  De kastelen van @mister o en @cartoonesk nemen het vandaag tegen elkaar op in de eerste halve finale! (De tweede halve finale is voor maandag.)
 6. @cinco Dat is een mooie reeks foto's! Waar komen die vandaan?
 7. Eerste halve finale. Welke van deze landschappen vind jij het bekoorlijkste, het indrukwekkendste, het aangrijpendste, ...? Kortom, welke van deze twee landschappen verdient het voor jou om dit duel te winnen? Stemmen kan 7 dagen lang, daarna gaat de poll dicht. Je stem is publiek, maar dat hoeft je niet tegen te houden om je keuze uit te leggen. In tegendeel, de bedoeling van een toernooi is naast een winnaar kiezen, ook discussie en fun. Dus ook de indiener mag zijn of haar landschap zoveel als nodig uitleggen en verdedigen. De
 8. "Wat hebben we nu aan ons been hangen?" Roos! Zalig! XD Ik zou wel een beetje opletten met die burn effecten. Als je een gevoel van donker en gloomy wil hebben in je kleuren, denk ik dat lager gesatureerde kleuren beter werken.
 9. @TDPB Bedankt. Ik had in den tijd font creator gebruikt, en was benieuwd naar iets recenters. Ik realiseerde me niet dat je ook sprak over in den tijd.
 10. Niet noodzakelijk analfabeet. Gewoon heel gesloten mensen.
 11. Iemand voor wie elk bericht lezen of schrijven een drempel is?
 12. Ik denk dat je nu een paar tijdperken door elkaar haalt.
 13. @Peter Motte, het kost je minder tijd om die spoiler warnings errond te zetten, dan om die post hierboven uit te typen. Ik vraag bij deze dan ook vriendelijk ze te gebruiken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...