Ga naar inhoud

cartoonesk

Members
 • Aantal items

  1.347
 • Registratiedatum

2 Volgers

Over cartoonesk

 • Titel
  liefhebber van strips, cartoons en tekenfilms.

Contact Methods

Profile Information

 • Geslacht
  Mannelijk

Recente bezoekers van dit profiel

2.391 profielweergaven
 1. (uit het archief) Fan-art Bartje van Willem Ritstier. Fan-art René Hausman. (uit 1989)
 2. Dat is een zogenaamde becommentariëerd album. Zou ook in het Nederlands verschijnen. Het verhaal (met nieuwe kleuren van Frédéric Jannin) met een dossier en reproducties van de originele pagina's. Zo zijn ook Bravo Brothers, De graaf is verstrooid, Een rustige vakantie en Boeven op de kermis verschenen. Deze echter heeft al een hele tijd vertraging, omdat ze nog zochten naar originele pagina's. Er waren zoekacties onder de verzamelaars.
 3. Op deze zat ik al een tijdje te wachten maar nu kan ik zelfs al nergens meer een duidelijke aankondiging vinden!
 4. Heel vroeger was Leonardo al meer dan inkleurder alleen, dus zo gek vind ik het niet.
 5. Bij stripinfo.be staat Vittorio als medetekenaar vermeld bij sommige albums (anders zou hij toch niet op die covers vermeld staan?), evenals de andere tekenaar die ik noemde. Verder weet ik het niet.
 6. Vittorio Leonardo heeft meegeholpen aan de tekeningen van Rataplan (zie afbeelding). Zo ook een tekenaar genaamd Michel Janvier.
 7. Dat is juist het stomme van die integrale deel 1! Sommige verhalen hebben ze zo gelaten zoals ze waren en bij andere verhalen hebben ze nieuwe computerletters gebruikt. Laat ze dan consequent zijn.
 8. Van de strips. Normaal zijn het toch kleine letters bij De Smurfen? Dit waren bij sommige verhalen blokletters uit de computer. Ik kan het wel lezen maar het past niet echt. (daarbij, het dossier was vooral gebaseerd op de biografie van Peyo die ik toch al heb, dus daar hoef ik het niet voor te doen)
 9. De Beverpatrouille heb ik wel vanaf het begin proberen te volgen. Ik weet niet zeker of ik er nog mis maar vast wel. Van Chlorophyl heb ik ze alledrie. Er komt een integrale van de Cliftonverhalen van Macherot, dat spreekt me wel aan. Soms probeer ik een integrale en als het me bevalt, koop ik er meerdere. Als het me niet bevalt, dan niet. Zoals De Smurfen deel 1, de lettering beviel me niet. (budget speelt ook vaak mee)
 10. uit Allegro non troppo (Bruno Bozzetto)
 11. Ik keek op youtube naar de tekenfilm Fire and ice van Ralph Bakshi en Frank Frazetta. Dat deed me eraan denken hier wat dames van Frazetta neer te zetten.
 12. Ik weet het niet maar naar het schijnt heeft er in zijn atelier heel lang een gestaan. (geen foto van gevonden)
 13. Funny, ook. "Ik liet het monster mijn mooiste glimlach zien en hij liet me vrij!" (vrij vertaald)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...