Ga naar inhoud

BobFish

Members
 • Aantal items

  251
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Brussels

Recente bezoekers van dit profiel

435 profielweergaven
 1. Cool ! Bestaat deze ook in Blu-Ray ?
 2. Ik vraag me af wat een goede 'post frequentie' is op Youtube. De Kayfabers plaatsen bvb elke dag een nieuwe video. Hoe groot ik ook fan ben, dat kan ik echt niet volgen, ontmoedigt mij ook om alles te bekijken. Op dit moment probeer ik telkens tegen het weekend een nieuwe video te plaatsen. Tijd genoeg om rustig ééntje in elkaar te steken + voor 'potentieel' publiek om hem te vinden en te kijken. Wat denken jullie ?
 3. Beroepsgeheim . Het was alleszins niet de enige video die ik maakte deze week. Namelijk ook een "lanceringsvideo" voor een Belgisch Instituut, met een aantal ministers, onder andere De Croo + een huwelijk gedaan. Maar dat was allemaal natuurlijk veel minder belangrijk dan de nieuwe BobFish . Het proces gaat als volgt : Filmen Monteren ('ritme' zoeken) Muziek op componeren En dan zoveel mogelijk schrappen. Wel een paar dagen zoet dus. Maar zolang het leuk blijft, is mijn energie en enthousiasme bodemloos.
 4. Bij 100 abonnees doe ik een stripverzameling video
 5. Thx ! Ja ik weet het, ik moet beter nadenken over de plaats van mijn microfoon. Bij "Drinking at the Movies" gooide ik hem gewoon in de zetel en zat hij uiteindelijk zelfs tussen de kussens door al mijn straffe toeren. Als je alles alleen doet, zie je soms dingen over het hoofd. Maar laten we zeggen dat elke video een verbetering zal zijn in technische optimalisatie .
 6. Thx Bonte! Dat apprecieer ik ten zeerste. Als meer mensen kijken, doe ik wel enkele langere video's. Op dit moment durf ik nog niet. Mensen zijn vaak afgeschrikt door lange video's van een nobody als ekik . "Ze" gunnen je geen lange concentratiespan (Jullie wel natuurlijk ). Daarom hou ik het zo catchy en ludiek mogelijk. Ik heb trouwens je uitgeverij eens bekeken, jullie brengen heel wat interessante Belgische pareltjes uit ! Daar ga ik zeker wat van kopen ! Binnenkort begin ik aan een rubriek "Franco-Belgian Auteurs", met een uitbreiding naar Vlaamse stripauteurs inbe
 7. BobFish

  Integrales

  Ik hou van Andreas ! Ik heb ze dan ook in kleur en zwart-wit liggen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...