Ga naar inhoud

BobFish

Members
  • Aantal items

    749
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

1 Volger

Contact Methods

Profile Information

  • Locatie
    Brussels

Recente bezoekers van dit profiel

2.854 profielweergaven

BobFish's Achievements

  1. En dan komen ze af met De Cijfers, "waarheid zwart op wit !" terwijl de meeste studies een boeltje zijn. Mijn vader zaliger was alcoholieker dus ik ken er alles van. Nu, problematisch wordt het echt bij dagelijkse consumptie en overmatig gebruik van de zoetere varianten Alcohol kloot met je hormonen. Je lichaam heeft minstens 48 uur nodig om te recupereren.
  2. Zo iconisch dat William Gaines erover verhoord werd op de beruchte Senator Kefauver (gestapo-) ondervraging in 1954 !
  3. Ik ga woensdag eens gaan zien.
  4. MCU Alle superhelden films voordien waren zoveel beter! Sam Raimi’s Spider-Man, Tim Burton’s Batman, zelfs die van Joel Schumacher was nog charmant, Ang Lee’s Hulk, en dan ook nog natuurlijk Darkman, Unbreakable, Blade, Diabolik, Barbarella, Modesty Blaise, Baba Yaga, Flash Gordon, Popeye, The Mask, The Crow,The Return of Swamp Thing, The Return of Captain Invincible, Batman 66, Superman 78, Superman 41, Toxic Avenger, Highlander, Dredd, Conan, etc. Dat is cinema !
  5. Ik ga woensdag eens gaan zien.
  6. Daar zorgt de suiker vooral voor
  7. Ik koop enkel zuurdesem brood, omdat het lekker traag gefermenteerd is waardoor beter voor de bloedsuikerspiegel en de vertering. En daarbovenop is het gewoon vurrukkulluk ! Met verse grasboter van Kerrygold en een snufje himalayazout. Gelukkig bakken heel wat warme bakkers dat in Brussel. Meestal ga ik naar Bakery Renard voor een Pain Rustique En als ik in Oostende vertoef : een Tourte de Meule bij Bakkerij Decock
×
×
  • Nieuwe aanmaken...