Ga naar inhoud

BobFish

Members
 • Aantal items

  416
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Contact Methods

Profile Information

 • Locatie
  Brussels

Recente bezoekers van dit profiel

948 profielweergaven
 1. Heel wat goede stripverfilmingen, maar deze wint toch wel 'hands down' :
 2. https://www.instagram.com/p/CKgj_TCBR0Y/?utm_source=ig_web_copy_link Mooie collectie Thimble Theatre / Popeye Jammer dat volume 5 en 6 zo moeilijk te vinden zijn !
 3. Hopla ! https://www.instagram.com/p/CKWaHBpBXqO/?utm_source=ig_web_copy_link
 4. Ik had die ook, maar hij is achter de kast gevallen . Nu, no stress, heb alles reeds gezien en bij herziening ga ik sowieso voor de nieuwe blu-rays !
 5. Daten vond ik al akward in de 'tijden voor', maar dat is nu gewoon helemaal uit den boze. Dit zie ik ook niet vlug veranderen. Mensen zullen voor een lange tijd automatisch een beetje vies zijn van mekaar. Vind ik wel jammer.
 6. Dat is fantastisch he, dat zoiets kon ! Als ik binnenkort al mijn Vampirellas, Eeries, Creepys, Blazing Combat en Spirits heb uitgelezen, zal ik mijn bevindingen eens filmen, samen met wat mooie plaatjes Twomorrows Publishing heeft een hele mooie boek over (The Warren Companion - The Definitive Compendium) maar die kan ik maar niet vinden ! Hetzelfde met James Warren, Empire Of Monsters: The Man Behind Creepy, Vampirella, And Famous Monsters van Bill Schelly
 7. @cinco Thx voor de tip, je hebt gelijk. Ik probeer een makkelijke workflow te vinden. Nu, er is ook geen haast of zo. Ik schrijf mijn ideeën op, ik film er soms wat van en dan monteer ik daarvan aan mekaar. Zo heb ik al heel wat beeldmateriaal en enorm veel ideeën. Het enige probleem is dat in de week mijn dagjob de voorrang geniet (vaak ook video's). En in het week-end blaas ik graag wat uit met strips en boeken . Maar van zodra het wat rustiger wordt op mijn werk, komen er sowieso een pak nieuwe video's. Zoveel mooie dingen om te tonen !
 8. Streaming is een stap terug volgens mij. BluRay is voor mij nog altijd de top, zeker met labels als Indicator, Arrow, Eureka, Criterion, etc.
 9. Boules de Berlins en Croissant d'Amandes ! Ik hou van de Brusselse bakkers
 10. Een hamburger is toch altijd genieten hoor
 11. Hmm interessante combinatie van smaken, missch toch nog eens chipske kraken binnenkort
×
×
 • Nieuwe aanmaken...