Ga naar inhoud

JPAR

Members
 • Aantal items

  3.925
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over JPAR

Recente bezoekers van dit profiel

1.958 profielweergaven
 1. JPAR

  Catawiki Zaagdraad

  Oh. Dat heb ik nog niet gehad. Daar is meer ruimte dan bij de comics.
 2. JPAR

  Engelstalige opruiming

  Preacher en Grass Kings verkocht.
 3. JPAR

  Catawiki Zaagdraad

  Bij het comics deel. De woorden zijn daar beperkt.
 4. Ooit kan het meer waard zijn, maar als je gewoon nieuwe strips verkoopt (net uitgekomen) dan is het niet gewoon om daar een hogere prijs voor te rekenen. Ik zou hier afhaken en geen vertrouwen meer voelen. Deze verkoper speculeert waarschijnlijk ook met moeilijke delen. Hoezo zet je dan de klant voorop?
 5. JPAR

  Engelstalige opruiming

  Preacher en Grass Kings gereserveerd.
 6. Misschien is het in Belgiƫ anders, maar volgens mij mag een verkopende partij niet zomaar prijzen verhogen. Elk half jaar kan er besloten worden om prijzen te verhogen of verlagen. Dit geldt dan voor alle verkopende partijen tegelijk. Na een jaar wordt het 'verramsjt' en ben je vrij om zelf een prijs te bepalen als verkopende partij. Als je iets 2ehands inkoopt mag je het uiteraard verkopen voor de prijs die je zelf bedenkt. Daarom worden veel strips door ssz'en (als) 2ehands voor hoge prijzen verkocht. De korting van 10% die gegeven wordt is een loyaliteits-programma d
 7. Ik heb hem vandaag besteld. Kijken of het leuk is
 8. JPAR

  FACTS 2020

  Het gaat om bepaalde gegevens die op de kaart staan die je niet moet doorgeven. Maar adresgegevens daar kun je het wel voor gebruiken, als je de rest dan maar afschermt.
 9. Verkochte strips verwijderd. Verder wat aangepast.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...