Jump to content

cinco

Members
 • Posts

  6,393
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About cinco

Recent Profile Visitors

4,502 profile views

cinco's Achievements

 1. In het Krwakakrwa-verhaal was er een smurf die zijn broek kwijt was en dus constant met een handdoek om zijn middel rondliep. Dus euhhh... 75. Handdoeksmurf ???
 2. https://www.stripspeciaalzaak.be/stripnieuws/guust-flater-met-wagen-als-standbeeld-charleroi
 3. cinco

  Thorgal

  Nu op het einde van de Selkie zitten ze met een soortgelijke situatie. Op zich vind ik extra metgezellen wel interessant, dat kan een nieuwe dynamiek creëren. Zo had ik ook gehoopt dat Saidy's verhaallijn in Largo Winch nog verdergezet ging worden zoals gehint aan het einde van album 20, maar dat personage heeft de nieuwe schrijver off-screen van de kaart geveegd.
 4. Beschikbaar op: 23/9/2021 lees ik ergens. Klopt dat?
 5. Op 7 oktober is deze verkrijgbaar. Nog eens een kans voor Pwietepiet om in de spotlight te staan.
 6. Inhoud: Zoals ieder jaar bereiden de Smurfen zich goed voor op de eerste vorst van het jaar, maar een sneeuwstorm van dit kaliber had niemand kunnen verwachten! Lolsmurf, Brilsmurf en Knutselsmurf waren een nieuwe slee aan het testen en worden afgesneden van het Smurfendorp. Terwijl hun vrienden in het dorp zich zo goed mogelijk proberen te organiseren, vinden de drie avonturiers onderdak bij een chagrijnige wichelroedeloper die zich vrijwillig van de wereld heeft afgezonderd. Maar wat als de redding van de ene groep afsmurft van die van de andere?
 7. cinco

  yslaire

  Ah, daar heb ik ooit enkele albums van gelezen. Hij was de blonde, zeker? Zo staat het personage omschreven: Bernard is het type dat zich meer op de achtergrond houdt. In album 1 en 2 tekent hij verhalen over Frommeltje en Viola (een stripreeks die ook in het echt bestaat), vanaf album vijf tekent hij de verhalen van Tristan en Isolde. Hij heeft een erg romantische ziel en reageert vaak erg emotioneel. Hij is een zware kettingroker en probeert soms vergeefs te stoppen.
 8. "die religieuze brol" Ik was zelfs vergeten dat daarin veel religie aan bod kwam.
 9. cinco

  Animé van de dag

  Dankzij de muziek waren de emotionele momenten in Bleach vaak verrassend effectief.
 10. cinco

  yslaire

  het besef van de vluchtigheid van die kostbare momenten waardoor ze al verloren lijken terwijl je ze nog beleeft
 11. Suicide Squad draaien ze niet meer? Shang-Chi is best ok. Dune heb ik niet gezien, maar ik denk dat je die beter gaat vinden dan Free Guy. Het Truman Show-aspect van Free Guy vond ik wel goed, maar ik had het liever zonder de hele Fortnite-cultuur gezien.
×
×
 • Create New...