Ga naar inhoud

cinco

Members
 • Aantal items

  2.662
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Recente bezoekers van dit profiel

2.074 profielweergaven
 1. Lafebre brengt veel afwisseling in zijn neuzen. Extra bonus voor Mooie Zomers waar de personages in elk album een andere leeftijd hebben, dus moet-ie de gezichten en ook de neuzen voor elk personage telkens ouder maken/jonger maken.
 2. cinco

  Jommeke

  Hij zal zijn linkerarm intensiever gebruiken dan zijn rechterarm.
 3. Ik heb al gemerkt met één van die meerkeuzevragen die ik maak, dat daar door een error al eens een stem door het systeem is dubbelgeteld, dus het is niet onmogelijk.
 4. Verrassende wending: deze plaat komt na hertelling omwille van een technische fout terug in het toernooi.
 5. Het kan ook het aura van Keizerin Charlotte zijn waardoor alles om haar heen in een geel-oranjerode gloed wordt gehuld.
 6. cinco

  Jommeke

  Dus ik heb een recentere Jommekesstrip onder de loep genomen. (Pampa en de Blauwe Duif) De Miekes hebben wat meer 'attitude' gekregen: "zeg vriend, wij zijn meisjes! Wij hebben van niks of niemand schrik!" Maar wat een verhaallijn, haha! Over overmaatse Peruaanse hoeden waar dieren in wonen.
 7. Jaren '80 In de kleuterklas bij een verjaardag kiezen tussen slechts 2 smaken: paprika en zout. En hopen dat de paprika chips niet op zijn tegen dat jij aan de beurt bent om een zakje te kiezen.
 8. Ha, de twee films die hier het meest bekeken zijn (Gladiator en LOTR3) heb ik niet gezien.
 9. cinco

  Jommeke

  Jommeke heeft wel vaker last van voortijdig prepuberale haarbegroeiing.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...